Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 648
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 615
Ауууу и аз Heart Eyes

# 616
  • София
Леле, да не би да е китайския черен петък, предшестващ китайската нова година 🙃 Толкова корекции на цената не бях получавала. На всяко нещо имах. Около 15лв. общо.

# 617
Още 2.50 лв. междувременно, има нещо, да🙂

# 618
Продължава да "пуска" корекция.

# 619
Да, вчера имаше много корекции на цените. Днес също. Проверявайте и по-късно през деня. Може да даде пак.

# 620
  • Асеновград
От вчера след 15ч. на един продукт ми е дало три пъти корекция и не стотинки. Има периоди в които цените играят и тогава се хваща сума от корекция.
Чакам да ми пусне пак връщане на кредит тази сутрин го свърших и ако наблюденията ми са верни утре следобед трябва да може да се пусне нова поръчка.
Днес би трябвало и да имам доставка, едната поръчка ми е от събота в Пловдив хъб.

Относно робота за прозорци, голяма драма се вихри последните страници. Тези машинки са за хора искащи да си улеснят живота като мен и да не се катерят по первази. Не очаквам чудеса, и когато мия на ръка също не минавам по сто пъти. За мен е улеснение. Както ми е улеснение и робота за под, за ежедневно минаване си чисти много добре.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 07:45 от Panayotu

# 621
Не знам как съм поръчала, все на минимума, само някоя стотинка от корекция имам. Simple Smile
За под не искам робот, но този за прозорци наистина ще ме облекчи.

# 622
И аз нямам за повечето продукти корекции на кредита. Основно за едни чорапки и часовника дава, от други неща или нищо или някакви стотинки еднократно.

# 623
Една яка с помпон ми я намалява за трети път, този път цели 83 стотинки. Simple Smile Утре е последен ден, пак ще видя.

# 624
Е и на мен стотинки, но дълго време нямах изобщо. По-скоро ме радва, че изобщо намалиха малко цените, че известно време само растяха

# 625
На моя профил ми върна 6 лв, но на този на майка ми - само някакви стотинки.
Не знам защо не свалят нищо от цените на дрехите - имам няколко блузи и пижами и изобщо не мърдат.

# 626
Имам един суитчър, пак се изкуших, и пак ще го върна. Не ми харесва цвета, а и много полиестерен, за последно поръчвам дрехи.

# 627
Получих съобщение, че пратката ми е изпратена и ще пристигне с бгпощи. Това е много тъпо, когато поръчвах го нямаше този начин за доставка. Пощенския клон е с моето работно време и ми е далеч. Освен това в тему съм регистрирана с измислено име Stuck Out Tongue Winking Eye Как ще си взема сега пратката??? Дали до пощата трябва да ходя или ще я донесат до адреса /който също не ми е по лична карта/? В такова приключение се вкарах, че не е истина?!?!

# 628
В пощата. И искат ЕГН. Но май може и с смс от тях, аз казах ЕГН, че не бях подготвена с телефона в момента. Обаче на бележката си пишеш име и фамилия.

# 629
  • На изток от Ада
Пощите работят и в събота.

Общи условия

Активация на акаунт