Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 322
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 855
Цените продължават да пада, влизайте пак

# 856
  • На изток от Ада
100 лв искат и купони дават .
Иначе май не можеш да сложиш 2 по скъпи неща

# 857
Някой поръчвал ли е сребърна бижутерия от Тему? Щерката често губи сребърни обеци, с купони мога да купя 7-8 чифта за 40 лева. Струват ли си? Мнение и лични впечатления?
Да, вече няколко пъти и съм доволна. Даже първият път ги носих на златар, за да ми каже дали наистина е сребро, защото не ми се вярваше да е толкова евтино. Бях си поръчала сребърен пръстен с александрит, който в България го намирах 10-ина пъти по-скъп.

П.С. Като си поръчвате сребърни обици, гледайте какво пише и на "Материал на иглата за ухо". Аз имам проблем с всичко различно от злато, сребро и медицинска стомана, веднага ми се възпалява кожата. По тази причина и едни разкошни сребърни обеци, купувани от България за доста пари ги слагам много рядко. Спестили са от това което влиза в ухото, някакво незнайно тенеке е.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 10:41 от adin

# 858
Току-що си върнах 20 лв за три поръчки. Но наистина цените бяха твърде високи. Но понеже бяха с кешбек иначе не бих....

# 859
VaniaK може ли линк към раницата?

# 860
  • БУРГАС
Не е ли ако върнеш цялата поръчка? За едно-две неща пак ли ти спират офертата

Аз постоянно връщам от тази оферта и не са ми я спрели.

# 861
  • София
И аз с 16+ лв. кредит. Събирам и 80лв. от онзиденшната оферта и се надявам пак да ги нахладя до 100 Joy
Някой похвали тази кабелна стояща простичка прахосмукачка. Беше я взел за 60, аз я взех за 72, но после ми върна разликата и в момента е на 53.  https://share.temu.com/fjPuZLP9bUA
Много съм доволна засега. Зсдължително обаче с торбички за филтъра, че иначе трудно се чисти. Дано изкара 1 година.
Не е много мощна, но обира прахоляк и котешки косми идеално на бързо ежедневно смучене. Аз просто я ползвам вместо метла, за да не вдига прахоляк. Вярно бяхте писали, че в кауфланд пускат подобни за 30-40, но аз там не пазарувам. Като пуснат, някоя добра душа да ми пише на лични да си взема още една и да ги сравнявам.

# 862
VaniaK може ли линк към раницата?

https://share.temu.com/Z1wnpL966kA

37 лв беше като я поръчвах и сметнато с 100/80 ми излезе 7.40 лв. Сега са вдигнали цената. От този модел при други търговци има и по-голяма, но тази на мен ми е достатъчна.

# 863
Ако видя, ще ти пиша, но от сега ти казвам, че Кауфландската води по точки 600 вата и 6 метра кабел, плюс че има тънък изваждащ  се накрайник, който върши страхотна работа.

ПС Накрайника го има, видях.

# 864
  • София
Много ще съм благодарна ако дадеш знак!

Иначе мен ме кефи разнообразието в Тему. Сега съм се активирала да декорирам кухнята на свекървата в лимонена тематика.  Калъфи за столове, подложки за хранене (че цяла покривка много ще накъртва), кухненски кърпи и подложки за под кафе машината и сушилката за чинии.
Т.к. кухненските й шкафове са от старите бели със сив кант, се чудя дали ще ми се получи да облепя сивия кант с уоши тайп тиксо пак с лимонена разцветка Joy Пък ако не стане, поне няма да съжалявам.
Та вече цялата ми количка е в лимони Stuck Out Tongue Winking Eye

# 865
Може ли линк на този робот за 43лв?
И аз съм връщала, отделни артикули, пак ми я даваха. Но понеже за 100 нямам поръчка, сигурно сметнаха, че и 30 ми върши работа. И ми дават за 30% сега.
Един робот, който за пръв път бях набелязала, квадратен, е намален с 43 лв. Ако бях пуснала него, щеше да е супер. Дано и моя да го намалят.

# 866
  • София
Намален С 43, не ЗА 43 лв.

# 867
Може ли линк

# 868
Може, но явно е изчерпан. Беше ми в количката, сега не го виждам.
Ако се появи, ще дам линк.

Несериозно е да се коментира БД. Такъв нисък праг няма никъде, 25 лв. А да не говорим, че поръчки за 2 артикула, след които ти дават купони нямат минимална сума. Имама поръчка за под 10 лв., с БД.

# 869
Малко off topic, но и аз се бях засилила да купувам вертикална кабелна прахосмукачка от Тему. После се запалих от коментарите тук за тази на Айко, но към момента не се предлага в Кауфланд и в края на краищата миналата седмица купихме от Метро намалена тяхната на 60 лв. - 800W. Много съм доволна засега.

Общи условия

Активация на акаунт