Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 266
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 885
Писах веднъж, че нещо не искаше да ми приеме един и същи телефон в двата профила. Днес реших да проверя дали вторият профил е без телефон. Хаха, на Тему им е ясно, че двата профила са мои, защото телефонът ми беше написан към адреса. Нямаше да проверявам,  но се сетих, че Спиди звънят, когато доставят до адрес. Мислех да изтрия телефона от единия профил и да то напиша в другия, когато наближи доставката със Спиди, но не се наложи.

# 886
Понеже коментирате в последните страници роботите за прозорци, преди два дни си харесах един черен, квадратен на доста прилична цена щеше да дойде с купон за 80лв. Сложих го в кошницата и тази сутрин гледам, че е изчезнал от нея. Няма го изобщо - нито в списъка с изчерпани неща, който се вижда най-отдолу в количката, нито при търсене се появява.
Някой да е имал подобен случай? Чудя се дали има шанс да се появи отново.

По повод връщането на кредит, за съжаление на мен спря да ми го предлага Sad и то след като върнах няколко неща от различни поръчки

# 887
Cassy, виж в история на сърфирането в Тему. Можеш да питаш бота дали може да помагне.

Интересно защо във втория профил кредитите от корекция на цената ми ги дава само по първоначален метод на плащане.

# 888
За същия черен робот казах, че е намален с 43 лв. И при мен изчезна безследно.

Ето скрийншот от офертата с кредит, пише, че е изчерпан.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:39 от DeVa®

# 889
Май мярнах нещо и аз, но сега го няма. Обаче вижте този, за който се интересува. Намалението е около 60-70 лева, 30%
 https://share.temu.com/6AzYmVBVOHA

# 890
За същия черен робот казах, че е намален с 43 лв. И при мен изчезна безследно.

Ето скрийншот от офертата с кредит, пише, че е изчерпан.

Да, точно този е. При мен изчезна напълно.
Уф, надявам се да се появи пак

Май мярнах нещо и аз, но сега го няма. Обаче вижте този, за който се интересува. Намалението е около 60-70 лева, 30%
 https://share.temu.com/6AzYmVBVOHA
Благодаря, видях го този, но предпочитам квадратен все пак.

# 891
Ето квадратен, но цената е доста висока
 https://share.temu.com/FoShelsvwbA

# 892
still Може ли да споделиш за базата за нокти? Сама си правя ноктите и слагам обикновена база, но ми издържат едва 10 дена. Тази база как точно се ползва и как се сваля?
И аз се правя сама, предимно с китайски продукти. Издържат ми около 10-14 дни. Досега съм ползвала само обикновени бази. Тази е първата ми ръбър база. Пети ден откакто съм лакирана, засега не е мръднала. Ползва се както другите, поне не видях разлика. Сложих първо праймер, после базата и после лак. Хареса ми и консистенцията - нито много гъста, нито се разтича. Ще мога да ти кажа след още 10 дни дали е по-издръжлива от другите и дали има разлика при свалянето.

А за черния квадратен робот - и аз го бях набелязала, но докато се наканя, и е изчерпан. От елипсовидните не ми беше много ясно каква е разликата между различните видове и поръчах някакъв по моя си логика и като гледах отзивите. Ако пуснат черния квадратен ще ме е яд, ама не ми се чакаше, че кредита и купона не ме оставяхя спокойна. Трябваше да ги опухам. Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 23:06 от still

# 893
Какво ще рече следното съобщение : "Този артикул не е съвместим с търговските обекти във вашата страна. "
Какво значение имат търговските обекти? Аз не го купувам от тях.Четец за твърди дискове съм си харесал.  Да съм проверял спецификациите ... алоооо ние в България сме виждали твърди дискове, не падаме от марс. А това че няма такъв в магазините е много ясно - то какво ли има. Странно понеже компютри има почти по цял свят, туй тему що си мисли , че в България твърди дискове не сме виждали Simple Smile Ако е нещо контакт или прочие, може стандарта да е различен, пък то на дисковете стандарта е еднакъв по цял свят.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 23:35 от dian2n

# 894
  • Лутаща се
Влязох, за да изхарча натрупания кредит и познайте - оферта с 4 ?!? подаръка с поръчка за 50 лв. А подаръците се заявяват по един всеки ден като кредита 100/80. И дава някакви кирливи купони: 25 лв. отстъпка при поръчка над 240 и 15 лв. при поръчка над 180 лв. Мерси, ще се въздържа! До сега такава оферта не съм имала, за мен е нещо ново. Поръчах като подаръци обеци за двете внучки, едни овощарски ножици и туба за вода с кранче, че от две години при нас често спират водата. А за 52 лв. ето този робот за миене на под. Но след като прочетох никаквите отзиви за него очевидно ще се връща.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109976 … fer_page_sn=10045
Имам за харчене още 113 лв. Не вярвам да се излъже да пусне 100/80, а и хубави купони отдавна не съм имала.

# 895
Ето квадратен, но цената е доста висока
 https://share.temu.com/FoShelsvwbA

Този е моя. С купон от 80 ми излезе 198.

# 896
dian2n, аз с такава техника не бих рискувала от китайски сайт. Имахме неприятности преди години с дискове от Алиекспрес и вече имам обеца на ухото, само от български компютърни сайтове. Кабели и зарядни може, въпреки че едно-две зарядни ми изгърмяха в ръцете, а от един кабел ми замина батерията на телефона, наду се като плондир. Сега тези по-мощните се надявам да са по-читави.

# 897
От опцията връщане на кредит ми беше излязал надпис, че при възстановяване на сумата кредита ще бъде нулиран ( нещо такова). Това какво ще рече? Че ако не ми допадне даден артикул и ми върнат сумата за него, ще ми се нулира кредитния баланс, който съм спечелила ли? Нещо не го разбирам.. някой да знае?

# 898
  • София
На мен ми излезе оферта за 200лв. купони, които можело да са от хубавите (зависело от клиента) ако купя 3 неща. Най-евтините продукти бяха за 5 и нещо и с леко завишена цена от на същите в количката ми.  Ама нищо не си харесах. После може и да съжалявам, но не ми се пазарува само заради купоните. Отделно ми пусна отново 200%, но не съм си досъбрала статия кредит.

# 899
А за 52 лв. ето този робот за миене на под. Но след като прочетох никаквите отзиви за него очевидно ще се връща.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109976 … fer_page_sn=10045

И на мен ми хвана окото този робот.Като го получиш пиши как е.

Общи условия

Активация на акаунт