Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 123
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 005
Трябва да следиш редовно. Правят през известно време промоции -50% на много домакински неща и излиза много на сметка.

# 1 006
MTV, красива чанта!
Никога не съм имала подаръци,а миналата година съм дала 1500 лв за неща,повечето от които не помня .ММ " мрънка " вече.😎

От приложението ли поръчваш?

# 1 007
Mama Ru, тиганите на Brio са с незалепващо покритие, не са скъпи, даже май ги взех за по-малко пари на промоция от ЦБА (вече Бурлекс).
Wonder woman, напълно възможно и почти сигурно е да са еднакви двата продукта.
Аз не бих рискувала с козметика от китайски сайт, както и с термоси, чаши и тема подобни уж от неръждаема стомана продукти, тъй като няма как да сме сигурни, че металът е чиста стомана без примеси на алуминий примерно. А както знаем, алуминият е вреден за здравето. Аз даже един термос от Лидл го върнах, щото ме хвана шубето.

# 1 008
Алуминият не е вреден. А не е и евтин.

# 1 009
  • пустинята Гоби
И аз не бих пробвала боя за коса. Експериментирала съм с корейка такава, ужасна беше, хем им харесвам козметиката. Китайската сигурно ще е по-зле.

Вреден е алуминият.

# 1 010
Мама Ру, преди две седмици имаше на Брио тигани за палачинки по 17лв ако не се лъжа. Може из филиалите да има изостанали бройки.
Боя за коса и аз не бих пробвала.
Купувала съм килимчета и също не препоръчвам. Като одеало са, всичко им се лепи и правят топчета, както се спомена по - горе.
Нещо подобно бях поръчала.

# 1 011
Алуминият е много вреден. Не бива да престоява храна в такъв съд. Ние въобще не използваме от много години.

# 1 012
Ако има домати, да.

# 1 013
Въобще е вреден.

# 1 014
Здравейте!
Дамските чанти за 30-40лв. стават ли? Вече само това бих поръчала. Единственото отговарящо на описанието и добро на външен вид е един чаршаф-протектор за спалня. Още не съм го използвала все пак. Другите неща масово не вършат никаква работа. Дреболии съм поръчвала.
Пътека за кухня поръчах за пред самата кухня. Уж противоплъзгаща. Пристигна пътека като килим плътна и нищо противохлъзгащо нямаше от долната страна.

# 1 015
Тогава защо се продават съдове за готвене от лят алуминий?

# 1 016
Аз също съдове за готвене не бих взела от Тему. Както и прибори. И преди съм казвала защо. За някои неща си заслужава да пазаруваш от Тему, но за други не бих направила компромис и е хубаво поне в кухненска посуда да инвестираме. Единствено стъклото може би е ок от Тему. Всичко друго - пластмасови, метални и бамбукови принадлежности за готвене, не бих взела от Тему.

За боята за коса също съм абсолютно против. Чувала съм за случаи на алергии от “нашите” си бои. Имам предвид тези по дрогериите и познати марки на нашия пазар. Боята е агресивен продукт, който стои не малко време на скалпа ни. Щом има случаи на хора, получили алергии от редовните бои за коси, не бих рискувала с китайски. Разбира се, не е задължително да се случат гадости на скалпа от китайска боя, но не е изключено. Козметика също съм против, както и китайски гел лакове за нокти на неизвестни марки.

# 1 017
  • пустинята Гоби
А цигари защо се продават по твоята логика, ррррр?

Има интересна и полезна тема във форума за съдовете за готвене, ако на някой му се чете - https://m.bg-mamma.com/?topic=1731868;_gl=1%2Akaq864%2A_ga%2AMTg … IyNzAyNS41NC4wLjA.

Аз като цяло съм на принципа - крайностите са вредни. Но все пак гледам да купувам тенджери от стомана, съвсем достъпни са. По принцип не пържа, така че в тиганите не се втелявам. Но съдове от Китай , мерси съм.

# 1 018
Не е същото - в случая става дума за маркови съдове, които се рекламират с това, че са от лят алуминий. Нямам предвид тези в Тему.

# 1 019
Какво ви притеснява в бамбуковите съдове, клечки и тн?

Общи условия

Активация на акаунт