Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 180
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 020
Лепилото, с което са свързани частите.

# 1 021
Тогава защо се продават съдове за готвене от лят алуминий?

По същата причина по която се продава маргарин. За асортимент. Знае се, че е вреден, но си има клиенти за него.

# 1 022
  • На изток от Ада
Те много неща са произведени в Китай!.
Аз поръчах лакове за нокти, боя за коса не бих.
Тигани има и тук.

# 1 023
Лепилото, с което са свързани частите.

Аха, ясно, благодаря!

# 1 024
Аз под вредно разбирам нещо от което има незабавен ефект, не като маргарина. То по тази логика всичко е вредно.

Много от нещата на европейски компании се произвеждат в Китай. Съдове съм купувала многократно от Лидл и предполагам, че не са излезли от заводи в Германия.

# 1 025
  • На изток от Ада
Те и да са от Лидл вероятно са произведени в Китай под ръководството на Германия примерно...

# 1 026
  • пустинята Гоби
Едно е продукт на Лидъл произведен в Китай, който отговаря на европейски стандарти, съвсем друго е нещо купено от китайски сайт. Лично мнение, разбира се, всеки сам си решава на какво да вярва.

Аз си купувам кецове Конвърс постоянно, хвърлям ги здрави след 3-4 години, просто леко поизтъркани. Веднъж си купих реплика от Алито за 1/3 цена, подметката се продъни за 5-6 месеца. На външен вид ги бяха докарали, ама на качество - тц.

# 1 027
  • На изток от Ада
Кой от където иска да пазари.

# 1 028
  • София
Сутринта влизам да взема кредита от две поръчки, всичко точно. После корекция на цена ми даде 2.06 и като отворих отново claimcredit вече не са 160 лева. Явно с корекцията съм паднала под минимума за 80 лева на едната поръчка.

Няма логика да е свързано с корекция на цената. Имаш ли връщани продукти от предни поръчки с такава оферта?
Нищо не съм връщала досега. Разликата се появи след като взех корекция. Преди това взех кредита на двете поръчки и беше 160 лева.

# 1 029
# 1 030
Здравейте, отскоро пазарувам от Тему и главно дребни работи, рибарски неща, но миналият ден се изкуших и си поръчах едно яке, което отдавна стои в количката и от 108 лв., спадна до 68 лв и го поръчах. Понеже се колебаех за размер, имах два броя в количката и днес като си ровех, въпросното яке е станало 52 лв. Нещо прави ли се в такъв случай, защото веднъж щях да връщам артикул и като влязох в чата, имаше различни причини, поради които желая да върна артикула. Една от тях беше нещо от рода на "намерих артикула на по-ниска цена"

# 1 031
[ Много е интересно, каква е причината тук. Защо не пуснеш едно запитване, не може да е от корекция, няма логика. Първо ти я дава после ти я взема.
quote author=kelly_m6 link=topic=1726017.msg49176189#msg49176189 date=1737230443]
Сутринта влизам да взема кредита от две поръчки, всичко точно. После корекция на цена ми даде 2.06 и като отворих отново claimcredit вече не са 160 лева. Явно с корекцията съм паднала под минимума за 80 лева на едната поръчка.

Няма логика да е свързано с корекция на цената. Имаш ли връщани продукти от предни поръчки с такава оферта?
Нищо не съм връщала досега. Разликата се появи след като взех корекция. Преди това взех кредита на двете поръчки и беше 160 лева.
[/quote]

# 1 032
Здравейте, отскоро пазарувам от Тему и главно дребни работи, рибарски неща, но миналият ден се изкуших и си поръчах едно яке, което отдавна стои в количката и от 108 лв., спадна до 68 лв и го поръчах. Понеже се колебаех за размер, имах два броя в количката и днес като си ровех, въпросното яке е станало 52 лв. Нещо прави ли се в такъв случай, защото веднъж щях да връщам артикул и като влязох в чата, имаше различни причини, поради които желая да върна артикула. Една от тях беше нещо от рода на "намерих артикула на по-ниска цена"
Всъщност, ако якето на по-ниска цена е същото, което си закупила, можеш да натиснеш бутона "корекция на цената" и ще ти се върне разликата като кредит в Тему, който можеш да изхарчиш когато решиш за друга поръчка.

# 1 033
Всъщност, ако якето на по-ниска цена е същото, което си закупила, можеш да натиснеш бутона "корекция на цената" и ще ти се върне разликата като кредит в Тему, който можеш да изхарчиш когато решиш за друга поръчка.

Сърдечни благодарности!!! Веднага ми възстановиха 16 лв., научих нещо ново Simple Smile
Хвана ме яд, защото толкова го чаках да стане на прилична цена и като го поръчах, поевтиня още. Дано е хубаво и си отговаря на размера. Като се сетя от Алито какви недоразумения съм получавала...

# 1 034
Може ли линк за якето?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт