Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 156
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Сутринта влизам да взема кредита от две поръчки, всичко точно. После корекция на цена ми даде 2.06 и като отворих отново claimcredit вече не са 160 лева. Явно с корекцията съм паднала под минимума за 80 лева на едната поръчка.

# 961
Мисля, че се преориентират за куриера от Спиди към пощите. Сигурно е по-изгодно. При безплатна доставка хич няма да им намирам кусури.

# 962
На мен със Спиди или с пощите ми е все едно. На 20 метра са офисите им.

# 963
И при мен са много близо офисите и на Еконт, и на Спиди, и на Бг пощи, но пощите са с кофти работно време спрямо Спиди. Бг пощи (клонът) са до 16:30, в събота не работят, което е доста неудобно, не всеки може да излиза през работно време.  С изключение на първите две пратките си ги получавам за сега в боксноу и дано да продължи така.

# 964
  • Асеновград
На мен пощата ми е най наблизо, но работното им време не ме устройва, и опашките. Даже и да успея да изляза в работно време, няма гаранция, че ще успея да взема пратката. Толкова бавно действат, преди с пратките от Али беше ад, докато се вземат.

# 965
А и не всеки иска да мъкне кашон или по-голяма пратка, в офиса си, ако излезе в обедната. Не всеки ходи с кола на работа, за да си метне пратката в багажника. Има клонове, които работят до по-късно и в събота, но те са по-малко и като цяло на повечето пощите са им много неудобен вариант.

# 966
  • На изток от Ада
На мен ми дъотаха корекция на цената. 2 дни няма, от 4 пратки на нито един артикул.
Аз май за този месец приключвам пазаруването

# 967
Сутринта влизам да взема кредита от две поръчки, всичко точно. После корекция на цена ми даде 2.06 и като отворих отново claimcredit вече не са 160 лева. Явно с корекцията съм паднала под минимума за 80 лева на едната поръчка.

Няма логика да е свързано с корекция на цената. Имаш ли връщани продукти от предни поръчки с такава оферта?

# 968
Аз от корекция в цената имам вече 22 лева, пуснаха ми и оферта за 100/80, кошницата е пълна, но ще изчакам да получа всички поръчки и да изтече за всички срокът за връщане на кредит, тогава ще избирам кое как да купя. Харесват ми офертите 100/80 и тези, в които срещу две неща получаваш купони за 50% отстъпка.

# 969
Вече, ако получиш корекция на цената на поръчка по която ти връщат кредит и паднеш под 100 лева ти намаляват от парите които ти връщат. Поне при мен е така.

# 970
И на мен днес се случи
Гадини

# 971
При мен не е, специално проверих, защото още ми връщат кредит, а имам корекция на цените. Вероятно по някакъв друг критерий намаляват сумите, дано някой разбере какъв, за да си знаем Simple Smile

# 972
Който е получавал с БГ Пощи - дали идват в началото, когато е обявен срок за получаване или в края?

# 973
Това е поставка за течен дим, много ми харесва. Само миризмата е малко натрапчива, но самият дим е много интересен.

Взех я с карта за отстъпка, дойде много добре опакована - в тапицирано кашонче

# 974
Момичета, дайте акъл.
Поръчах на голямото дете черни мрежести маратонки.
 https://share.temu.com/YQPZFqkafrA
Днес ги мери и й подпират на палеца. Струват 29 лева
 Взела съм ги на промоция за връщане на 150% или 80 лева кредит. Тези пари вече съм ги използвала за следваща покупка. Струва ли си да ги връщам? И ако реша да ги връщам ще имам ли санкция?Ако да, каква?

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 13:23 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт