Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 109
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 035
# 1 036
  • София
Само да вметна, че получаването на алергия от даден продукт въобще не означава, че продуктът е вреден, а че съдържа алерген.

# 1 037
  • София
Писах си с оператор и да точно от корекция на цената е тази разлика. 

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 22:58 от kelly_m6

# 1 038
Много благодаря, че сподели.

Писах си с оператор и да точно от корекция на цената е тази разлика. 

# 1 039
Така като гледам е същата материя като пътеката ми.Не препоръчвам!Както казах взе да става на топчета.Уж е противоплъзгаща,но се разхожда по плочките.Поръчах лепенки и я залепих,но продължава .

# 1 040
MTV, красива чанта!
Никога не съм имала подаръци,а миналата година съм дала 1500 лв за неща,повечето от които не помня .ММ " мрънка " вече.😎

От приложението ли поръчваш?
Да,приложението на телефона.,На комп.по рядко влизам в тему и  не се синхронизират двата профила,както на  2 телефона,все едно различни профили.

# 1 041
milena_dyakova86
Задължително преди поръчка се гледа таблицата за размери. Щерката е XS/S беше си поръчала суичъри, които са почти М наша номерация. И аз имах такива грешки.
Корекция на цената може да следиш всеки ден и ще ти я дава в течение на 30 дни от датата на поръчката.

Само да вметна, че получаването на алергия от даден продукт въобще не означава, че продуктът е вреден, а че съдържа алерген.
Абсолютно. С времето развих непоносимост към плетени блузи, които съм носила години наред преди това. И сега като купувам от физически магазин още на пробата виждам ще имам ли проблем, вече много малко материи нося. А кожените чанти ми причиняват екземи по ръката, така че окончателно минах на вариант раници от плат.
Едното ми дете направи тежка алергична реакция на детски слънцезащитен продукт на "Бочко", а другото - на "Нивеа". И двата продукта бяха купени от аптеката.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 08:01 от Mama Ru

# 1 042
  • Бургас
Здравейте! Някой поръчвал ли е ъглов прозрачен профил - 1м.?Води се защитник за  стена. Скъсах си нервите с този продукт. Много го харесах и не го откривам другаде, затова съм се заела да го получа от Тему. Иначе отдавна да съм ги зарязала. Два пъти ми връщаха пратката, докато разбера какъв е проблема, а сега и трети път. Пращат я в бокс-кутия, а там не се  побира. Писах им многократно-без ефект. Големи малоумници. Определяли според теглото, което означава, че до безкрайност ще продължи този процес с доставка и връщане. Не вярвам да е  според кг. , защото имам съвсем малки пратки чрез Спиди, а точно голямата - не е. Писах, че искам до офис. И адрес-сменях и с Бокса се свързвах и нищо!!! Явно е на случаен принцип. Веднъж ми отговарят, че когато изпратят пратката да им пиша да стопират куриера, което се случи в 22ч.и те не отговарят веднага. Друг път не можело да се насочи след като е изпратена. Смених си личният адрес с офис на Спиди, а то стана по-зле. Запратиха я още по-далеч. Въобще не гледат според адреса. До нас отдавна откриха бокс, но не  ги получавам там.

# 1 043
  • Асеновград
Първа пратка с пощата. Да видим как ще дойде. Количката е вътре, тя в бокса нямаше как да влезе мисля.
Засега нямам намаление в кредита, но и корекция цена от седмица не ми излиза.

# 1 044
  • Pazardjik
Ако имате адрес на село го поръчайте до там и после пренасочете . Аз така правя и винаги пратките идват със Спиди

# 1 045
Идвам с отзив за уреда за вертикално гладене. Досега не съм работила с такъв уред и не мога да дам сравнение с други, обаче съм много доволна. Пробвах го на летни ризи и панталони. Справи се отлично. Реших да пробвам и върху по - плътна материя:  есенно - зимна рокля. Отново се справи чудесно. С едно минаване заглажда гънките.

https://share.temu.com/0JjVBHTZ9LA

# 1 046
Аз имам подобен на Аено. Трябва да взема да го извадя и да го пробвам. Едва ли ще е по-различен от този. В случая тук се е справил много добре.

# 1 047
Бокс нау работят ли в неделя?

# 1 048
  • На планетата Земя
Да, стига да не вътре в бякой затворен магазин (например 345).

# 1 049
Ясно, тези са в мола, не знам дали е затворен...

Общи условия

Активация на акаунт