Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 119
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 050
  • пустинята Гоби
Моловете принципно работят в неделя. Може да провериш в интернет.

# 1 051
  • София
Първа пратка с пощата. Да видим как ще дойде.
....
И при мен така. Снощи са я изпратили. Май имах пощенски офис наблизо, но има ли го още, няма ли го... Thinking

# 1 052
Хора, даде ми 500 лв в купони, но нямам какво толкова да поръчвам
 Може ли друг да ги ползва, ако им копирам кода и той го въведе при негова поръчка?

# 1 053
Идвам с отзив за уреда за вертикално гладене. Досега не съм работила с такъв уред и не мога да дам сравнение с други, обаче съм много доволна. Пробвах го на летни ризи и панталони. Справи се отлично. Реших да пробвам и върху по - плътна материя:  есенно - зимна рокля. Отново се справи чудесно. С едно минаване заглажда гънките.
https://share.temu.com/0JjVBHTZ9LA

Много благодаря за отзива, аз лично го чаках с нетърпение!
А как се борави с това нещо? Не гладиш реално/преса, а само насочваш уреда и "сканираш" така да се каже?
Пак благодаря! Simple Smile

Yan25 - не, според извадка от групата - купони не се преотсъпват, обикновено го пише някъде там в условията.

# 1 054
Mama Ru, и аз получих някаква алергична реакция от детски слънцезащитен крем Бочко. Че и лицето бях мазала - зачерви се, усещах парене и след това ми се появи едно петно на челото. Още не мога да го разкарам от челото си, зимата не се вижда, но лятото го виждам.
Ако имате много алергии, може да приемате мултивитамини. Точно не се сещам кой витамин беше, но като бях малка лятото все ми излизаха екземи по тялото, личната лекарка ми изписваше някакъв витамин (сигурно витамин Е) и ми минаваха.

# 1 055
Снежи, да. Закачаш някъде дрехата и приплъзваш уреда по дължините без натиск.

# 1 056
ratsa82, не са чак толкова много, просто го споменах като пример, че алергията може да се прояви и от продукт, закупен от аптека.

# 1 057
Снежи, да. Закачаш някъде дрехата и приплъзваш уреда по дължините без натиск.

Благодаря!

# 1 058
Има ли дами с повече от един профил, има ли разлика в офертите които дават?

# 1 059
Има ли дами с повече от един профил, има ли разлика в офертите които дават?
Офертите са различни и индивидуални. Дори в двата ми профила ми пращат различни оферти. По-точно, в първия профил ми пращат неизгодни оферти. Преди започнаха с 30% връщане на кредит, след това продължиха с 150-200% кредит и в един момент спряха тези оферти. Ако до април не се поднови, значи са ме санкционирали за връщане на някой артикул, който е купен с тези оферти. Но е възможно просто да се спрели офертата. Ходи ги разбери.

Днес ми се скъса дръжката на чантата, от която бях толкова доволна и заявих връщане. Върнаха ми сумата без реално връщане на чантата.

# 1 060
  • На планетата Земя
И аз похвалвам парогладачката, изпробвах я днес. Супер работа върши, бързо става.

# 1 061
Аз съм с три профила и на всеки изпращат различни оферти .На единият ми изпращат яйцата ,на другия връщане на 30 % кредит и на третият най- хубавата оферта за връщане на кредит 80лв.и в момента пазарувам само от него.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 17:33 от Еличка 123

# 1 062
Ако имате адрес на село го поръчайте до там и после пренасочете . Аз така правя и винаги пратките идват със Спиди.

Аз вече така ще поръчвам кучешката храна, до офис на приятел в близко село. Че последните два пъти идва със Сеймдей и е пълна мистерия с тях.

# 1 063
Първи впечатления от таблета - ок.
 https://share.temu.com/clDAaYmtWaA

# 1 064
Има си и клавиатурка, гледам. Чудя се дали да поръчам и аз....

Общи условия

Активация на акаунт