Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 956
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 170
Току що ми дойде моят, само друг цвят. Добре ми се струва....

# 1 171
  • софия
Уж следя темата, но не съм сигурна: можем ли да искаме от бота да ни възобновява изтекли и неползвани купони или вече не го правят?
Имам 50/100. Нищо не съм поръчала, имам да поръчам нещо наум, но няма да е днес.

# 1 172
Уж следя темата, но не съм сигурна: можем ли да искаме от бота да ни възобновява изтекли и неползвани купони или вече не го правят?
Имам 50/100. Нищо не съм поръчала, имам да поръчам нещо наум, но няма да е днес.
В рамките на 60 дни може. За повече не знам.

# 1 173
На мен ми отказа. Пратиха ми някакъв код, но след това ми даде, че промоциите са изтекли и купоните са ми изгорели. Не с тези думи но в този смисъл

# 1 174
Mama Ru, откога бяха купоните?

# 1 175
Така или иначе постоянно се пускат промоции. Дори и да не е веднага, все ще пусне оферта.

# 1 176
Mama Ru, откога бяха купоните?
Ами няколко дни след като изтекоха. Понеже четох тук за възстановяване на изтекли купони. Не ми ги възстанови.

# 1 177
А, връщала ли си неща от поръчка, с която си взела тези купони? Ако си, не ги възстановяват.

# 1 178
Едва ли. Те дават купоните след като пусне поръчка, не може толкова бързо да върне артикули от нея.

# 1 179
А, връщала ли си неща от поръчка, с която си взела тези купони? Ако си, не ги възстановяват.
Не. Само веднъжй но то беше от други покупки - котешка играчка която имаше липсващи части и ми възстановиха сумата, т.е съм си я заплатила не е била с купони.

# 1 180
Защото аз като исках да възстановя купони ми каза, че съм върнала неща от поръчката, с която съм ги получила и може да ми предложи само 20% купон.

# 1 181
Пак гледах. На използвани купони има от декември, на които пише, че поръчката е върната.
Със сигурност имам само една рекламирана вещ, защото дойде непълна и неизползваема и за нея ми беше възстановена заплатената сума.
От януари имам неизползвани купони. Никога не използвам всичките, а само 2-3 от целия пакет. Останалите неизползвани не са налични. След въвеждане на кода, който ми пращат дава това: "Нямате налични купони".

# 1 182
Дава ли ти да избереш купон от списък?

# 1 183
# 1 184
  • пустинята Гоби
От моята последна поръча съм най-доволна от това:
- ластик за изправяне на гърба, работи, ще го нося из нас, че съм се изгърбила много напоследък:
https://share.temu.com/BgVshjA1iJA
- силиконова четка за тоалетната. Много ми харесва, писна ми от металните, които ръждясват:
https://share.temu.com/x7y7zuhhvJA
Другите неща са еднократни ръкавици за боядисване на косата, комплект ножички и пили, игли за дермапен, калъф за телефона на детето, протектори и антистрес играчки.

Пазарувах с кредит 80/100 и корекция на цената. Дала съм под 10 лева. Днес ще пазарувам по същия начин към 95 лева ще имам след 12 часа след последното връщане на сума.

Общи условия

Активация на акаунт