Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 906
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 1 185
Някой да е купувал влагоабсорбатор и да е доволен? В едната ни стая , северна, не топлим и има много конденз по прозорците. Даже първия път като пуснах робота да чисти точно тези прозорци, по които имаше много влага, се изтупурка и започна да пищи Simple Smile От де да знам, че първо трябва да ги подсуша Simple Smile  Не беше вързан и добре, че беше в  стаята.
Дали подобен уред ще свърши работа?

# 1 186
От януари имам неизползвани купони. Никога не използвам всичките, а само 2-3 от целия пакет. Останалите неизползвани не са налични. След въвеждане на кода, който ми пращат дава това: "Нямате налични купони".
Пиши на бота,че искаш да ти възстанови купон.той ще те попита кой точно купон искаш.Избираш си купон ,и ти го възстановява.

# 1 187
  • Плевен
Някой да е купувал влагоабсорбатор и да е доволен? В едната ни стая , северна, не топлим и има много конденз по прозорците. Даже първия път като пуснах робота да чисти точно тези прозорци, по които имаше много влага, се изтупурка и започна да пищи Simple Smile От де да знам, че първо трябва да ги подсуша Simple Smile  Не беше вързан и добре, че беше в  стаята.

Аз си взех един много мъничък. Има събрана вода, но и по прозорците има все още.

# 1 188
  • В страната на бурите
mimoza@b, аз купих влагоабсорбатор, но споделям напълно мнението на Мама-Галя - хем уж има събрана вода в него, хем има конденз по прозорците.
Иначе решение при нас е често отварянве на прозорците - няколко пъти дневно. И едно уредче от Lidl, което е за обиране на вода

# 1 189
  • Асеновград
Аз съм загледала този https://share.temu.com/DPc3XKg5QvA
За да има смисъл трябва да го взема с връщане на кредит, иначе цената  е висока.
Имам голям който реално си върши добре работата, и има опция да настроиш до каква влажност да работи, тоест до колко да суши. Неудобството, заема много място, като размер и тежест е голям. Когато е ефективен влагоабсорбатора, наистина действа, не остава влага. Наложи се да го използвам след едно наводнение от спукана тръба, стената и пода изсъхнаха за три дни / работеше нон стоп в кухнята, само се изсипваше контейнера/. При съседката която остави да съхне нормално, месеци имаше още влага и после тръгна плесен. Има значение и за какъв обем помещение е.

# 1 190
Купете си нормален влагоабсорбатор от някой магазин за техника, ако искате наистина да ви върши работа.

# 1 191
Чета в последните страници за робот за прозорци. Може ли да споделите от кои сте доволни?

# 1 192
Този уред от Лидл така ми седи и събира прах. Ползвала съм го веднъж за прозорци и не ми хареса. Освен всичко е и тежък.

# 1 193
От януари имам неизползвани купони. Никога не използвам всичките, а само 2-3 от целия пакет. Останалите неизползвани не са налични. След въвеждане на кода, който ми пращат дава това: "Нямате налични купони".
Пиши на бота,че искаш да ти възстанови купон.той ще те попита кой точно купон искаш.Избираш си купон ,и ти го възстановява.
На неизползвани купони виждам само 5-6 от декември, за които пише, че имам върната поръчка. Другите, които са от януари и си останаха неизползвани не се виждат в никой списък никъде в профила ми, за да ги посоча и да искам възстановяване. Иначе имам продукти в кошницата, които бих купила с купони след заплата. Ако имам налични, но май ще трябва да си взема с оферта за купони.

# 1 194
  • Плевен
Точно такъв е моят. Малък е, има тих режим и свети различни цветове, като може и да не свети.

# 1 195
  • В страната на бурите
Този уред от Лидл така ми седи и събира прах. Ползвала съм го веднъж за прозорци и не ми хареса. Освен всичко е и тежък.
Ох, ако знаеш как допреди седмица издирвах такъв... Моят го ползваме зимата често, включително и за банята след душ, обаче спря да зарежда. Та питах във форума, по групи - нищо. И онзиден в Лидл до нас гледам 1 намален на 20 лв., изостанал някакъв, взех го! Само че новият е модерен - зарежда с USB, а старият със стандартно зарядно. Търсих и в Тему подобемн, но няма.

# 1 196
Тъкмо преди малко обрах влагата след къпане в банята с лидълския уред. И за прозорците съм много доволна, но още по-доволна ще съм ако робот ги върши тези неща.
Мама Галя, за кой уред говориш?

# 1 197
  • На изток от Ада
Аз имам от хубавите купони за поръчка над 26 лв. Но ще помисля.

# 1 198
  • Плевен

Този, работи, събира си. Добра изработка е.

# 1 199
  • София

Този, работи, събира си. Добра изработка е.
Колко вода събира?

Общи условия

Активация на акаунт