Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 906
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 1 215
Мамо Гале, много благодаря! Наистина, като спреш колелото на 100лв вместо на 200лв,дава от купоните за 50% отстъпка.

# 1 216
Мда, явно спряха 80/100. Аз се запасих предвидливо с купони, но все още се надявам на някое 80/100. На мен ми даде хубави купони, 200, после ги увеличи на 400, после уж на 500, имаше някакви по 20 в стоките, трябваше да се изберат. Би трябвало да са х2 хубавите, 2*40/80, 2*50/100 и т н., поне така ги изписа. Ще видя, като ги започна.

# 1 217
Да кажа нещо за колелото, извинявам се ако някой вече го е казал.
Спряха ми 80/100, без да съм връщала, явно просто изтече за мен. Почна да ми дава колелото, дето бавно се върти и аз натисках на 200лв, обаче са кофти купоните. Днес пробвах да натисна 100лв и само хубави купони, които излизат на -50 %
Хаха, китайците явно са решили да ни дадат пример, че не трябва да сме лакоми - ако си пожелаеш по-малко, ще бъдеш възнаграден повече Satisfied Мерси за идеята, че в единия акаунт имам доста събрани пари, но спря да ми дава добри оферти, само това колело с неизгодните купони. Сега ако ми даде от хубавите, ще мога да си
 похарча кредита, че така ме дразнят като стоят неоползотворени тия пари Trollface

# 1 218
И на мен от два дни не са ми изпращали 80/ 100 , но аз упорито си чакам , за да пусна поръчка.Колелото с купоните ми го дават постоянно, но не го искам 😃

# 1 219
  • София
От януари имам неизползвани купони. Никога не използвам всичките, а само 2-3 от целия пакет. Останалите неизползвани не са налични. След въвеждане на кода, който ми пращат дава това: "Нямате налични купони".
Пиши на бота,че искаш да ти възстанови купон.той ще те попита кой точно купон искаш.Избираш си купон ,и ти го възстановява.
На неизползвани купони виждам само 5-6 от декември, за които пише, че имам върната поръчка. Другите, които са от януари и си останаха неизползвани не се виждат в никой списък никъде в профила ми, за да ги посоча и да искам възстановяване. Иначе имам продукти в кошницата, които бих купила с купони след заплата. Ако имам налични, но май ще трябва да си взема с оферта за купони.
Просто цъкни на надписа отдолу да ти покаже още, защото не ги показва всичките наведнъж

# 1 220
Колко време може да чака пакетът в пощата, че това забравих да питам?

# 1 221
Мисля, че 7 дни.

# 1 222
  • София
100/80 търсете в търсачката с claimcredit. Вчера пуснах поръчка така  и днес ми дава втори claimcredit.

# 1 223
Знаем как да я търсим, но на повече вече ни я спряха.
Както спряха и 90% + 7*50.

# 1 224
Здравейте момичета от доста време чета за онлайн пазаруването в Тему.Накрая се престраших и аз си създадох профил и реших да направя три  така големи поръчки не добре обмислени.
Нуждая се от вашата помощ , защото реално въпреки че прочетох доста в групата за Тему не открих запитване като моя въпрос .Може и да съм пропуснал .Тук пиша в мъжки род , надявам се да няма забрана за мъже да членуват в групата .Просто вашата група е доста активна и не бих могъл да намеря отговор на въпросите които ме вълнуват другаде.
Ако мога да членувам бих искал да задам въпросите , които така ме мъчат .
Заявих възстановяване на сума за една не все още пакетирана пратка като посочих причината за отказа .Отговора беше,  че ще ми възстановят сумата по картата от която съм извършил плащането.
Втората и третата пратка са ми групирани в една  и пътуват с един номер за проследяване.На една от тези пратки съм заявил възстановяване на сумата въпреки че е в процес на транзит и е някъде в нищото да го кажем и Бог знае кога ще стигнат до мен.Приеха молбата ми от центъра за обслужване и казаха че ще възстановят сумата в картата от която съм извършил плащането .
Подчертаха че не е нужно да  връщам тази стока когато пристигне  .
Реално имам една пътуваща пратка.
Въпроса ми е следния .
Извърших плащането с виртуална карта Виза , как ще ми осъществят връщането на сумата като реално тези карти нямат IBAN , не съм много наясно извинете ме .
Незнам в обратна посока могат ли да се превеждат пари в виртуална карта .За плащания ясно стават , но за получавате как стои въпроса ?Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен казус ?

# 1 225
Би ли споделила за какви квадрати го дават този пречиствател? Надявам се, че в упътването пише това. Защото и аз искам да си взема, но не знам какъв му е капацитета, за да знам колко да взема и съответно как да ги разположа.
Благодаря предварително!

Мислех да купя от Тему влагоуловител, но взех Ронсън https://vimax.bg/vlagouloviteli-i-drugi-uredi/vlagouloviteli/vla … hnson-r-9612.html. Не знам другите модели какви са, но този е шумен. Което не му пречи да поема влагата чудесно. Ползвам го в банята след къпане и също в банята простирам през зимата.
Купих от Тему овлажнител   https://share.temu.com/xyXPSLDGkfA, даде ми го на 7 лв. и нещо и не устоях. Малко шуми като се удря водата в капака. Нямам представа как трябва да работи. Интересно е. Взех го повече заради една орхидея. Joy А вчера поръчах пречиствател на въздуха   https://share.temu.com/6u4rMdHwFeA (изобщо не съм мислила да купувам подобно нещо, но ме навиха).
Още не е изпратен от Китай. Ще споделя, ако пише, като получа.

Момичета, моля ако имате впечатления от забавни и образователни играчки за дете на 1.5-2 години да дадете мнения. Благодаря
Дървен пъзел https://share.temu.com/EYwG3Njk4CA

Шаблони за рисуване https://share.temu.com/zPguZcqih2A

Силиконови цифри с магнит,
Дървен пъзел с цифри
Дървено влакче с цифри върху вагоните и магнит, за да стане влакче

Карти за съвпадение https://share.temu.com/MsXXei7dZyA

Внучето е на 2г. и 3 месеца, много се забавлява. Отделно от бг купуваме различни азбуки, някои са на карти други са за магнитна дъска. Пиша само за играчките с образователна насаченост.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 19:55 от alys

# 1 226
  • софия
Ще си получиш парите във виртуалната карта. Тя е към сметка.

# 1 227
И аз реших да пробвам "колелото" да спре на 100 лв. и дава от хубавите купони. На 200 лв. дава от неизгодните.

# 1 228
  • Асеновград
Колко време може да чака пакетът в пощата, че това забравих да питам?
Пощата е 20 дена. 7 е при куриерите / работни/. Това е ако няма някаква промяна. Скоро не съм проверявал, защото не ми се е налагало.

# 1 229
Ще си получиш парите във виртуалната карта. Тя е към сметка.
Благодаря Ви , значи няма място за притеснение.Още един  въпрос преводите по карта много бавят ли се,  защото в профила ми излиза срок от 29.01-10.02.25г при условие, че на 20.01 молбата ми е одобрена от центъра за обслужване .

Общи условия

Активация на акаунт