Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 096
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 1 320
Нямам против пощата. Поне ще имат работа хората. В централна поща е мъртвило - само някой и друг заблуден чужбинец да пусне картичка и обикновено го навикват на български, че е сбъркал гишето.

М да, крушката си има опашка....

Докато не се променят из основи, пощите няма са добре.

За втори пък взех пратка от пощите, поне бяха любезни.
Питах - 7 дни е срокът за вземане.

# 1 321
Някой купувал ли е подобен чаршаф/протектор? Даден е с височина 30 см., а в коментарите казват, че е перфектен за 20 см. височина. Може и да не съм посочила точния линк с коментарите, но търся дълбок чаршаф, с който да облека матрак и топ матрак, че да изглеждат като едно цяло.
https://share.temu.com/dgYRINm5nbA

Аз съм купувала такъв протектор.От друг продавач, но като гледам са едни и същи.
Да, изкуствена материя, дори леееко шумоляща.Но под памучен чаршаф се държи добре - не скърца, не шуми, не запотява.Ползван е през последните 3-4 месеца, тоест не в най-големите жеги, но се надявам и тогава да няма проблем.Размерът отговаря, протекторът стои много добре - опънтато, стегнато, както е на снимките в сайта.Не се набръчква, не се вади или набира.Матракът ни е с височина 22 см.( ако не бъркам и не е 24 ) и от всички страни има не малко аванс,  да се подпъхне дори под него.Пран е многократно и изглежда като нов.
Etna, понеже ми трябва за матрак 100х200см, а такъв размер няма, според теб добре ли ще стои с 10см по-широк протектор или има шанс матракът да се вкара в по-малкия размер(с 10см по-малък протектор от матрака?)

# 1 322
  • София
Първо да се оплача, че нещо развалих дисциплината или ме цакат, но вече имам два пропуснати кредита за деня. Почти съм сигурна, че ги взех, но явно не съм. Днес си направих скрийншот, за да съм сигурна, ако пак се случи утре 😂

Второ, променили са разпределението на сумите за връщане на кредитите.

Ако имате корекция на цена за тази поръчка от там идват тези суми - намалят ви кредита

Не, нямам корекции и сумата си е точно 80лв, просто дава по-различно разпределение на сумите от предната седмица

# 1 323
  • София
Мария, на мен ми трябваше 100х160, но нямаше и поръчах 120х200. Ще видим как ще го натъманя. Ако не стане ще му търся друго място.

И да кажа, че двете ми пратки поръчани на 11ти и на 15ти януари, ще пристигнат едновременно в пощата (вероятно в понеделник, щото днес са в РСЦ София) Да видим колко смс-а ще получа и дали пък няма да пристигнат в събота.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 18:01 от Gorg0nzola

# 1 324

Тези кодове как се получават и може ли да се комбинират с купони в замяна? (80 десете лв.)

# 1 325
Това са купони. Сайтът ги прилага автоматично, като се стигне до определена сума.

# 1 326
За протектор може да погледнете и от този вид с бамбукови влакна. Аз съм доволна, ползвам го от около месец:
https://share.temu.com/V2Qo1bN9QaA

# 1 327
Черният робот е наличен

https://share.temu.com/8QMUmsGnRXA

# 1 328
Ц, опитах втори път с колелото и 100-те лева и ми даде кофти купони. Сега се чудя да отменя ли тази поръчка, тя е за 8 лв...

# 1 329
Най вероятно купоните са просто едни и същи, независимо на колко ще се спре колелото!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:07 от All Seasons

# 1 330
Много съм доволна от последната пратка от ТЕМУ. Дадоха ми два подаръка. Роклята и банският са върха... все едно са шити за мен. Направиха ми и корекция на цената... Върнаха ми и кредит за две неща, без да ги връщам. Абе направо си излезе всичко подарък... Да са живи и здрави ... незнам как им излиза сметката...

# 1 331
  • Лутаща се
Най вероятно купоните са просто едни и същи, независимо на колко ще се спре колелото!
Не са. Два пъти спирах на 200% и даде кофти купони. На третия път спрях на 100% и са от хубавите.

# 1 332
  • На изток от Ада
И аз поръчах с хубавите купони хаха.
Пръчки за оранжерии 90 части , машинка за масаж за лице О шия , имах и карта за отстъпка за нея . Шапки за чинии, някой тук ги показа найлонови, превръзки от плат многократни, пош с 26 накрайника. И още джунджурии 53лв дадох

# 1 333
  • София
Как виждате какви са купоните преди да ги платите?

# 1 334
  • Лутаща се
И аз поръчах с хубавите купони хаха.
Пръчки за оранжерии 90 части , машинка за масаж за лице О шия , имах и карта за отстъпка за нея . Шапки за чинии, някой тук ги показа найлонови, превръзки от плат многократни, пош с 26 накрайника. И още джунджурии 53лв дадох
Би ли показала пръчките за оранжерия и уредът за масаж?

Общи условия

Активация на акаунт