Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 042
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 365
Ама направи ли поръчка и за колко лв?

# 1 366
Да, като при мен вчера. Обаче реших, че не си струва да отменям поръчка за 8 лв.
Другите продукти при поръчка с подаръци не са с надути цени - цените са същите, като в уишлиста ми. Само че не може да се съчетае нито с купон, нито с карта за отстъпка.

# 1 367

Не, пише ги какви са уж.

# 1 368
Защото си мисля, че при поръчка за малка сума дава гадни купони, а при по-голяма - са хубави. Аз два пъти правих поръчка за 15-16 лв и я анулирах, че бяха кофти купони.

# 1 369
За 26 лева иска поръчка. Може да пробвам, имам кредит, поне като я анулирам ще ми ги върнат веднага.

# 1 370
Да, връщат на секундата.

# 1 371
  • На изток от Ада
Моята поръчка с бг пощи пристигна мн бързо в София е, поръчана на 14 януари

# 1 372

Не, пише ги какви са уж.

На мен ми предложи същите купони. Колелото спрях веднъж на 50 и веднъж на 20 лв.
Имах оферта да купя артикули за 26 лв. или повече. После ми дадоха от хубавите купони.

# 1 373
Здравейте, робота за прозорци работи само ако е включен в контакта, нали? Колко време след като свърши почистването на дадения прозорец, може да стои без да падне, някой знае ли?

# 1 374
  • На изток от Ада
Вчера поръчах д купони от хубавите ползвах и cashway , днес е отчетено вече в cashway.

# 1 375
На мен другата ми поръчка, с печалба 100 лв, беше за 12 лв и ми даде от хубавите купони.

# 1 376
Здравейте, робота за прозорци работи само ако е включен в контакта, нали? Колко време след като свърши почистването на дадения прозорец, може да стои без да падне, някой знае ли?

Ако има ток, докато го свалиш ти. Ако спре токът, 20 мин.

# 1 377
Аз си взех за 210 лева с клавиатура, стило, безжична мишка. 12GB / 128 GB. За сега само го включих и настроих. Екранът е голям, лесен за употреба/ настройка. Нормален таблет. Единствено не разбрах как да включа клавиатурата. А, има си всички езици, идва с Андроид и е настроен на английски. Купих го с 80 лева купон + 57 от 100/80, които имах натрупани.
 https://share.temu.com/ghn3GidPIdA

Стана ми любопитно - верно нямат описание в сайта и в леко размазания пдф мануал.
Да не е като Леновото и да има пинчета на клавиатурата и да се щракват едно за друго?
Или блутут връзка?

# 1 378
  • Асеновград
Напоръчах един куп рокли за лятото, с купон 50% и кредит, дано не се налага да връщам. Сложила съм и еди танкини в количката за следваща поръчка.

Вече три поръчки ми седят на събиране и половината от четвъртата. А тази която е с пощите, днес и беше първи ден за доставка, а тя седи на статус - в транзит до летищен склад.
Явно пак има забавяния.

# 1 379
  • София
Ами при мен пощите не се задействаха днес. Останаха си пратките в централния клон. Не че Спиди някога са ми носили в събота. Специално темувските пратки винаги ги отлагат за понеделник.

Вече имам утвърдена практика когато похваля нещо, после да се разочаровам от него. И обратното когато оплюя нещо, после да го харесам. Та за сините ми термопанталони днес си смених мнението. Не знам колко топлят, че и времето беше хубаво, но са много удобни, намирам че стоят много добре на надебелялото ми тЕло. Като сложиш блузата отгоре, за да не се виждат циповете на джобовете си е хубав син панталон, който става дори за офис. А като се окалях като прасе, лесно ги изчистих с мокра кърпичка.
 https://share.temu.com/g1uDyT6z0tA

Общи условия

Активация на акаунт