Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 968
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 425
Ботът обикновено предлага да върне парите, предпочитам го пред човек.

# 1 426
Независимо от указанията на етикета, аз кожено яке (без значение вида на кожата) няма да пусна в пералнята. Или го пера на ръка, когато е топло, за да изсъхне добре, или го давам на химическо. Иначе техника не взимам от там. Точно е Гаранция-Франция.
Съгласна съм,но якето не е кожено. Плат е. Това явно е промазката. Така или иначе съм го отписала. Изобщо дрехи вече няма да купувам. Подвеждам се по отзивите ,а всъщност много от тях изобщо не са ок- тънки , изкуствени,не струват.
Ботът обикновено предлага да върне парите, предпочитам го пред човек.
В моя случай не предложи това. Предложи да го върна. Понеже е рекламация,реших,че е по-добре да се застраховам. Така или иначе не разполагам с оригинални торбичка и код.
Не искам да се заяждам, но няма как да ти приемат такава рекламация. Което и кожено яке да пуснеш в пералня, ще излезе така, ако ще да е купено от най-скъпия магазин на Витошка. В никой магазин няма да ти приемат подобно оплакване. Плюс това за 43 лв освен от втората употреба или на Илиянци (дори и това не е сигурно), никъде не можеш да купиш яке.

Аз също имам някои недобри покупки, ама за сумата, която са взети, просто ги мятам, ако са ползвани.
Не знам кое ви кара да мислите,че якето е кожено. Не е. От промазан плат е. А аз ако исках яке втора употреба или от пазар, щях да взема от там. Указанията на етикета са от производителя,не ги измислям аз и са за да се спазват. И аз не се заяждам. Споделям опит. Тук може и да четат хора,за които 40 лв са нещо
 Извинявам се,ако ви изглежда дребнаво. Идеята ми беше съвсем друга.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:12 от mamaivy

# 1 427
От дрехите съм доволна от памучните тениски и от дамските блузи, които не са памук, може би полиестер. Мъжки полиестер за детето бях взела, не са ок, няма да купувам повече. Но памучни с дълъг и къс ръкав са добре.
Пак се излъгах да взема рокля и пак ми е високо талията. Иначе е ок като размер, ама не може да се носи така. Чудя се да я връщам ли или да я дам на някого, че беше супер изгодна с някаква оферта....

# 1 428
Ботът може да даде код за разпечатване, ако е изхвърлен.

Впрочем, аз също не съм много доволна от дрехите. Взех много пижами, които са наред - меки са, от полиестер, но аз такива съм ги поръчала (и другите, които купувам от Синсей и Уайкики също са полиестер), но блузите са с много смесено качество - някои са ок, но някои все едно са шити от найлон.
А имаше една, която смърдеше на петролен продукт - върнаха ми парите и впоследствие се отървах от нея.
Сега съм поръчала една тип тениска (поръчах я заради принта) - надявам се да е ок. ако е като пижамите, ще съм доволна.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:05 от pppqqq

# 1 429
  • софия
Пера какви ли не неща естествена, изкуствена кожа в пералнята на ниски обороти и градуси и нищо не се е развалило.
На химическо давам единствено кожени дрехи, които трудно бих прежалила.
Много ограничен вид дрехи купувам от тему. Продължавам да предпочитам али.

mamaivy, защо не опиташ пак за говориш с човек, въпреки че те може би виждат историята? Якето наистина изглежда зле и не знам какъв проблем трябва да имаш, за да твърдиш обратното.

# 1 430
Само веднъж направих грешката да пусна едни кожени ръкавици в пералнята, уж на лека програма - те станаха на нищо. Направо за боклука.
Сигурно има начин да се перат така, но повече не бих рискувала.

# 1 431
Прала съм кожа в пералнята, после е за хвърляне. При това не от тему.

# 1 432
Да, и аз нямах предвид от Тему. Първо - боята се разваля и второ - свива се.

# 1 433
Пера какви ли не неща естествена, изкуствена кожа в пералнята на ниски обороти и градуси и нищо не се е развалило.
На химическо давам единствено кожени дрехи, които трудно бих прежалила.
Много ограничен вид дрехи купувам от тему. Продължавам да предпочитам али.

mamaivy, защо не опиташ пак за говориш с човек, въпреки че те може би виждат историята? Якето наистина изглежда зле и не знам какъв проблем трябва да имаш, за да твърдиш обратното.
Изчаквам още една поръчка. Акоимам нещо за връщане,ще говоря отново да го сложа и това яке, за да не давам още едни пари и за връщане. Както писах, това което служителката предложи е да го върна за моя сметка,без да се ангажира дали и каква сума ще възстановят.Но според нея якето няма проблем в този вид.
Всъщност якето изобщо не е важно, нито дали ще ми върнат сумата.

# 1 434
Разгадах кога в claim credit има лупичка и кога не. Снощи пуснах поръчка с лупичка Simple Smile а предните ми 2 нямаха.
 Вижте как в някои банери пише activity page only, а в някои не. Та, според мен там е разковничето.

Ми и при мен така пише, ама лупичката си я има!

# 1 435
Разгадах кога в claim credit има лупичка и кога не. Снощи пуснах поръчка с лупичка Simple Smile а предните ми 2 нямаха.
 Вижте как в някои банери пише activity page only, а в някои не. Та, според мен там е разковничето.

Ми и при мен така пише, ама лупичката си я има!

Всъщност отдолу ти пише, че е само за страницата. 🙂
Едит: Не съм прочела хубаво. Извинявам се.

# 1 436
  • На изток от Ада
Днес са ми дошли три пратки 2 в dpd и една в пощата.
Още 2 имам едната ,а dpd и една за пощата.

# 1 437
Някой поръчвал ли е такъв тип чекмедже? Стабилно ли е?
https://share.temu.com/ncouAx8KV5A

# 1 438
Здравейте!Защо от няколко дни ми пускат оферти в съобщения за връщане на кредити и купони,но когато я  отворя на страницата ми излиза ,че тази дейност е изтекла?
И при мен е така. Аз пазарувам с връщане на кредит, но от 1 седмица непрекъснато ми пише Тази дейност е изтекла.
А защо не попитате направо в чата,вместо да се чудите. Най-насметка е да се пазарува с кредити
Писах два пъти в чата и с Claim credit опитах и не става.

# 1 439
Ако сте връщали продукти може да не е активна вече тази оферта.

Общи условия

Активация на акаунт