Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 77 061
  • 1 720
  •   1
Отговори
# 1 455
Бг Пощи изпращат съобщение, когато пратката е готова за получаване и там пишат в кой клон.
4 големи пратки вече съм получила с тях и за щастие всичко беше наред. Дано и занапред да е така.

Днес получих пратка в Бокс Нау. Дребни неща, но споделям, защото аз лично обичам да получавам идеи.

Повдигаща възглавница за стол. Малко по - малка е и не обхваща цялата седалка на стола, но върши чудесна работа. Бюджетен вариант за деца, които вече са големи за детско столче и малки за нормален стол. Не ми се даваха сума пари за междинния вариант. П.с. Моята е изчерпана, но давам идентичен вариант.

Скрит текст:

Конструктор. Хубав е, частите се свързват добре и е много интересен за детето (2.5г.)
Скрит текст:

Занимание с декориране за деца.
Скрит текст:

Четка за чистене на обувки с велур или набук. Не съм я пробвала все още.
Скрит текст:

Клин с медицинска компресия. Компресията наистина е страхотна и не намирам разлика с такива, закупени от медицински магазини. Щом ми трябваха едно 20 мин. нахлузване. 😄
Скрит текст:
https://share.temu.com/GVwaj2U2xyA

# 1 456
Не ни е много мрънкането за БГ пощи. Доставката за нас е безплатна, но това не значи, че те я доставят гратис. Все някой е платил за нея и колкото и ниска да е тя, ние имаме право на адекватно обслужване. Време е да дойдат в 21-ви век.

# 1 457
# 1 458
Не ни е много мрънкането за БГ пощи. Доставката за нас е безплатна, но това не значи, че те я доставят гратис. Все някой е платил за нея и колкото и ниска да е тя, ние имаме право на адекватно обслужване. Време е да дойдат в 21-ви век.
Joy Joy Joy По-скоро ще върнат Тему в 19 век и въпросът не е дали а кога!

# 1 459
Съгласна съм, че имат нужда от прогрес. Например - имат си техни вътрешни номера на пратките и номерът, с който проследяваш пратка до България, след това дефакто е непроследима.
Обаче, че на някой Спиди му били по-близо,или щото не работели в събота и неделя, и пише на Тему, е несериозно.
Иначе съвсем не съм на мнение, че Тему са за оплакване, дори да възстановяват пари. Като едни изпечени манипулатори знаят как да въздействат на слабата психика, особено на дамите, за да трупат милиарди.
Според мен Тему включиха Бг пощи в доставчиците си, защото други се отказаха.

# 1 460
Някой клонове на пощите работят и събота, и вечер до 18:30, но предполагам по големите клонове само.

# 1 461
Според мен Тему включиха Бг пощи в доставчиците си, защото други се отказаха.
Никой не се инстресува от въпроса защо, а от въпроса какво следва.
Отговорът вече сме го видяли. Алиекспрес създадоха express one.

# 1 462
Моята беше със скъсана торба, но май нищо не липсва. Така обединени по три-четири поръчки и то джунджурии, трудно ми е да проследя, но, да, смятам, че всичко е налице....

Обаче да видите в какво състояние е пощенският клон в Младост 1, до метрото, в близост до пазара. Влизам вътре, няма обслужващи в колетното. Все едно бомба е паднала, писма, хартии навсякъде и то не подредени, а като хвърлени на купчина. Докато се чудих дали да не щракна една снимка, те пък влязоха две отзад от някаква врата. Иначе любезно ме обслужиха, не е нещо да са били кисели.

# 1 463
Получих предпоследната пратка за сега.
 https://share.temu.com/XQ2pmL9PzNA
Не отговаря на размера. Поръчах 3XL, защото според таблицата с размери отговаря на талия 94, ханш 112. Дъното е много дълбоко, крачолите поне с 10 см по-дълги. Писах отрицателен отзив, веднага ми предложиха да ми възстановят сумата без да го връщам реално. Ще го пусна в "Подарявам", ако си намери дамата, ако ли не - ще го даря в контейнера за дрехи. За мен е по-скоро домашна дреха, не "елегантен панталон" както е описано в сайта.
 https://share.temu.com/TLKPs1cnJhA
Чорапки за сина. Доволна съм, вече няколко пъти вземам чорапи на децата. Приятни за кожата, отговарят си на номера, симпатични са.
 https://share.temu.com/PHTTSYjCBQA
Това, ако някой го има, много моля да каже как го е включил, че на нас с детето нещо не не се получава. Трябва ли телефонът да е свързан, мислех, че е часовник, т.е самостоятелно устройство?
И една рокля имам от преди няколко дни, която нещо не ми харесва как ми стои. Чудя се да зарежа ли часовника и роклята или да ги връщам 🤔.

# 1 464
Коя е темата за "подарявам"? Аз чакам една поръчка заседнала на освобождаване от митница вече 4 дни и да похваля тази четка - добре мие фуги на баня и изчисти лепило от стикери от прозорец.
 https://share.temu.com/T59J5hOa9TA

# 1 465
  • Асеновград

Това, ако някой го има, много моля да каже как го е включил, че на нас с детето нещо не не се получава. Трябва ли телефонът да е свързан, мислех, че е часовник, т.е самостоятелно устройство?

По описание трябва да е самостоятелен часовник + безжично захранване. Включва се към юсб за зареждане на вградената батерия.

# 1 466
Пробвай се да си го скъсиш. На мен ми изглежда хубав. Ако не, може да си го носиш за неофициален или вкъщи.

# 1 467

Същият е и моя, само че е син.
Пробвай както ти казах.

# 1 468
Много странно изчисляват колко трябва да върнат като сума. Заявих връщане на един бански (и други неща). Взела съм го с оферта 100/80. Струва около 20 лв, а те ще ми възстановят 16 лв. И сега видях, че за него са ми върнали около 4 лв с корекция на цената. Излиза, че като върнеш нещо ти възстановят цената, която си платил, независимо, че е с връщане на кредит. И сега излиза, че тази поръчка ми идва без пари - 80 лв кешбек, 16 лв за връщане на банския и 4 лв корекция по цената му. Миии живи и здрави.

# 1 469
Пробвай се да си го скъсиш. На мен ми изглежда хубав. Ако не, може да си го носиш за неофициален или вкъщи.
На живо е огромен. И твърде дълбок, в бедрата широк. Не е моят размер.
Темата за подаряването
https://bg-mam.ma/t/1715743

Общи условия

Активация на акаунт