Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 12 - януари 2025

• 76 936
  • 1 720
  •   2
Отговори
# 1 590
Тя веднъж успее ли да излети от Китай (тука нямаме празници) и си се придвижва нормално.

# 1 591
Здравейте! Има ли как да се зададе получаването да не е чрез пощите, а както беше до сега с box?

# 1 592
  • Асеновград
Здравейте! Има ли как да се зададе получаването да не е чрез пощите, а както беше до сега с box?
Не, пробвахме в чата, но отговарят,че няма опция да избираме куриера.

# 1 593
Не, пробвахме в чата, но отговарят,че няма опция да избираме куриера.
Жалко, много по-удобно беше, отколкото с тея дървени пощи. Благодаря!

# 1 594
Така, не беше напразно усещането ми, че ще имам проблеми с доставките по пощата Rage Току-що ми се обадиха от кварталната поща да ми кажат, че имам пратка, която отлежава вече 1 седмица при тях и утре трябва да я върнат, ако не си я взема до края на работния ден. Разбира се, аз не съм получила никакво известие, а в проследяването на сайта стои на този етап:

И понеже вчера имаше раздвижване се надявах, че най-после ще стигне до пощата, а то какво се оказа... Ами, явно ще си бъде късане на нервите, защото късметът да имаме отговорни служители в кварталните пощи е по-малък от уцелване на шестица от тотото Sleepy

# 1 595
Е, не! Това е ужасно! Как може 1 седмица никой да не уведоми. Скандални са просто! Нямам думи. А в сайта на БГ пощи има ли инфо? Поне там да гледаме дали е дошла като чакаме пратка с тях.

# 1 596
  • Асеновград
В сайта на Тему получавате ли известия за движенията на пратките с Пощите? Опитвам се да разбера моята ли нещо се губи, или просто с Пощите не отразяват движение. Вече втора ми седи на статус - В транзит до летищен склад и не мръдва от това, дни наред. Кога започва да Ви се променя статуса в Тему като кацне ли пратката?
Онази дето 10 дена не е мръднала вече съм я отписала, щом и съпорта не може да даде информация.

# 1 597
Значи приблизително след В транзит след освобождаване.... трябва да се ослушваме в пощенския клон, така ли излиза?

Благодаря за информацията. И аз имам вече първото "късметче" с Български пощи, сега видях.

# 1 598
Е, не! Това е ужасно! Как може 1 седмица никой да не уведоми. Скандални са просто! Нямам думи. А в сайта на БГ пощи има ли инфо? Поне там да гледаме дали е дошла като чакаме пратка с тях.
Мен не ме бяха уведомили за препоръчано писмо от ТЕЛК! Върнали го като непотърсено

# 1 599
Нямам думи! Как може въобще да се пънат да изпълнят куриерски услуги като не могат да уведомят хората с един елементарен смс?

# 1 600

В сайта на БП има само съобщение, че е в РСЦ, което е Разменно-сортировъчен център и аз го разбирам като склад преди да го разпределят към съответната районна поща. Китайците си нямат и идея какъв таралеж в гащите си сложиха с Български пощи, но и ние ще го отнасяме Trollface

# 1 601
Това вероятно е заради начинът по който разнасят бележките за пратки. Примерно входът, в който живея, се заключва и кутиите са вътре (то май на повечето места е така). Виждала съм такива бележки подпрени на един плитък перваз на външна стена до вратата. Входът е голям - това листче може да изчезне по хиляди причини.
Аз затова съм си писала адрес на офис - там пощенските кутии са достъпни и всичко се получава по нормалния начин.

# 1 602
Да се похваля, че успях да се възстановя изтекъл купон. Благодаря на всички.

# 1 603
Аз си взех една пратка днес. Прегледах я на бързо. Имам счупена част (с БоксНау пристигна). Реално е много малко, но неизползваемо така. Мога да се пробвам да го залепя, но нз колко ще изкара. Иначе им писах и ми възстановиха сумата. Пак цялата сума на продукта, а е взето с 80/100. Направо не разбирам как им излиза сметката. Сега имам 95 лв и ще пусна поръчка за 100 лв като доплатя само 5 лв. И айде пак на въртележката 😄

# 1 604
Вие се чудите защо са вкарали български пощи, но не сте обърнали внимание на смяната на подателя на пакетите. До скоро беше от държава Гърция. От едно време насам е офис в България т.е. Тему са ги изработили да отворят дъщерна фирма в България. Вече могат да извиват ръцете на хората в България и да ги принуждават да ползват определени услуги. Целта е ясна да се скапят стоките на поръчващите от Тему и като не можаха на ниво Европа да ги унищоцат с регулации да разсипят бизнеса им в България.
Това не е за първи път. Така разкараха юбер, пейпал, на веригите сложиха български меринджеи и напълниха рафтовете с дефектни стоки на бг производители. Сега и с Тему ще ви се случи същото. Въпрос на време.

Та не се чудете защо с всички куриери ще почнат да са кофти доставките.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:19 от netman71

Общи условия

Активация на акаунт