Звездни компромати - Януари 2025

• 411 770
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 135
Сега Стрина да направи пак клип да жалва сина си и да обижда на морал! Противни са и сина, и майката!!! Никаква морална и ценностна система!

Нямам търпение Стрина да се тагне на #сбъдване или #смирение

# 136
  • софия
Утробно на Стрина с материал не от Иван.

# 137
И аз го чух това за Ваньо и Валерия , но ми се вижда невероятно .
Спас е дете на Стрина от първия и мъж

# 138
Тази  реклама е направена с ботове. На мен ми излизаше, че я излъчват и по новините на Нова и измислена от Кристиано Роналдо, което е абсурдно.  Не е истинският Спас.

# 139
Иначе се следват в инстаграм Валерия и Ваньо.Но той вече не следва Цвети.

# 140
  • Berlin
Радина ми харесва, обаче зъбите стоят не на място определено, не са по мярка, ами по-големи. Но то това с каквато и прическа да си не можеш да го промениш.

# 141
За Валерия и Ваньо хич не ми е странно - и двамата обичат животните и май Валерия не се вълнува от деца...та общи пресечни точки явно имат....

# 142
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За Валерия и Ваньо хич не ми е странно - и двамата обичат животните и май Валерия не се вълнува от деца...та общи пресечни точки явно имат....
И по странни неща са ставали. Тя е веган, фина, малко "отнесени от вихъра", тамън са си!

# 143
ТамАн, тамАн..с едни 35г разлика😆

# 144
Кадифената пижамка е ок за вкъщи по пантофи, но по ТВ изглежда толкова смешно и шутовски. Не разбирам защо не й е достатъчно на Зейнеб да си разнася тези дрешки в имението в Драгалевци?

# 145
Чакайте сега, че не разбрах… Валерия, която спечели Ергенът се е гаджосала с Ваньо А., така ли? 😀 Е, това, ако не е странна двойка. Да очакваме тунинговане по нея, в случай, че излезе истина.

# 146
На Глория мъжът има много малка глава, спрямо тялото му е много малка, но и спрямо нейната също.

# 147
Кадифената пижамка е ок за вкъщи по пантофи, но по ТВ изглежда толкова смешно и шутовски. Не разбирам защо не й е достатъчно на Зейнеб да си разнася тези дрешки в имението в Драгалевци?

Туй предаване няма ли стилисти

# 148

Боже, танцуват на YMCA, все едно са на банкет на българско предприятие. Simple Smile
Мама Мъск навсякъде и тя, на всяка манджа мерудия. Много ме дразни тази жена...

Ай за много години! Да не се оплачете от нищо цяла година! 🍀

# 149
По линия на животните може да се събрали Ваньо и Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт