Звездни компромати - Януари 2025

• 411 726
  • 4 192
  •   2
Отговори
# 120
Косата ѝ е като слама.

# 121
Хикс-хикс-елка била “Стойчо Керев в женски вариант”, каза Силвия Кацарова. И аз прехвърлих канала.
А и самодоволството и високомерието, което излъчваха всички там ми дойдоха в повече.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 12:07 от PoshSpice

# 122
Радина не изглежда добре с тази коса

# 123
Радина е много хубава жена на живо, учудващо за мен, защото на снимки никога не съм я харесвала. Ако говорим за нечистоплътност, обаче, тя ми изглежда точно така. Сякаш гримът й е от снощи, косата мита миналата седмица, дрехите непрани с дни. Не излъчва свежест и чистота, твърде траши ми е видът й. Тази кожа плаче за един хубав подхранващ крем, а фасетите са твърде големи за нея, на това малко лице, тия зъби са като взети назаем.

# 124
Съмнявам се децата на Зейнеб да са били на масата, близнаците за на годинка някъде, голямото е около 5, вероятно са били с баба си или "жената, която им помага", т.е. детегледачката.
Жоро Точев явно е решил да затвърди чалга вайба си и да остави Зейнеб на екран, въпреки че много редовните зрители спраяха да гледат ПО заради нея.

Вероятно и на Зейнеб децата са присъствалиса щом на Емануела и Андрей са били с тях

Скрит текст:

# 125
За много години, дами!🍀🍀🍀
Аз желая предимно здраве, че без него нищо друго няма смисъл!🙏

Чета ви, смея си се с вас!
Нали мога пак да прокоментирам със сто ча̀са закъснение?!🙈
Интересна ми е тази мода да се ходи навън с пижами?! Добре, че сте вие, та да разбера модните тенденции💪 Че тук си ходят коя с каквото има, наистина!😅
За Аня Пенчева и Пипи.
Секс символа на България през 80те беше.
Заедно с прекрасната Ваня Цветкова. Винаги съм предпочитала Ваня, беше нашата Мишел Пфайфър за мен🙌
Аня да не изпада в крайности. Че стават смешни. Ако погледнете Пфайфърката, изглежда на 66, но без да е страшна. Това у нас не го могат.
Пипи ще е напълно във вайба по Великден щото мяза на втасал козунак. Аз мразя да хейтвам, знам, че не съм перфектна и аз, но тя просто е прекалила с манджите. Не вярвам да е хормонално - млада е за менопауза.
Сега за Геро.
Имам приятелка със същата операция. От 100 на 60кг за по-малко от година.
Стана друг човек, буквално. Взеха да я харесват и свалят, разведе се и се заби в Тиндър. Падение пълно.
При Геро също сякаш не е същия човек.
Помните какъв зевзек беше, вървеше си заедно с пухкавия му, объл силует 🥳
Сега ми е тъжен, тривиален. Изпитата му фигура ми навява мисъл на скръбни, тъжни вечери на парче постно пилешко месо, варено на па̀ра и лист маруля🥲 (Нали Давид Бекъм беше издал великата тайна, че жена му от 25г насам ядяла само риба и зеленчуци на па̀ра😳😳😳)!
Иначе от здравословна гледна точка, браво на Геро. Но му замина живеца заедно с кг.
Имаше тема по фр. списания за издигането на Блейк Лайвли до холивудския връх😆 Моля, я пак?! За нея тук се говори само като (пак) е бременна, с огромно снизхозждение.
Холивудски връх?! Я бЕгай оттука, викам аз.
В тази връзка, Лео Ди Каприо се бил произнесъл коя актриса, според него, била най-велика за всички времена. Не е Кейт Уинслет, не е Марго Роби (БарбитУ), бихте ли познали коя?!?!?
После ще ви споделя коя за мен е най-великата.
Откакто Деси и Сашко се махнаха, зарязах Преди Обед. Вие тук добре сте наредили сегашните водещи, с право. Оттам насетне, не ми пука за новогодишния интериор на Зейнеб, но ако Нели Сано стане водеща редом с нея, ПО ще е едно голямо преливане от пусто в празно.
Дженифър Гарнър и Бен Афлек прекарали Коледа в Ел Ей. Изрично подчертават, че било изрично и само заради Вайълет, Серафина и Самюъл. Да са им живи и здрави!
Нали знаете онзи дългокрак до небесата, словашки модел, Адриана Скленарикова дето е у френско от 90те, омъжи се за Кристиян Карембьо, футболиста от Nouvelle Calédonie, разведе се, роди на 48 от грозноват арменски търговец, заряза го след това и т.н.
Последно се яви в едно ТВ предаване тук, през май (аз си падам по стаааааари компромати😆), рече за един около 60 годишен, известен френски певец, беше готин навремето, синеок, та Адриана рече в клюкарското предаване :”Марк Лавоан?! Влюбена съм в него, но шът, тайна е, никой освен вие (водещия) и аз не е в течение!”
И естествено, цяла Франция разбра, Марк също, намерил я по мрежите и през юни станаха гаджета. Та като ги снимат заедно из Париж, тя подобно жираф, е със силно разкрачени крака, за да му дойде на височината и да се целунат успешно. Обират майтапи тук.
Това е засега от мен.
Да сте здрави ей😉

# 126

Странна ми изглежда

# 127
  • Berlin
На тия пижами за навън пак им дойде модата явно.
Веселяшка, благодаря за обзора, ама не разбрахме коя актриса е казал Лео.🤷🏻♀ 🙂

# 128
Здравейте!

Според слухове Ваньо Алексиев и Валерия от "Ергенът" били двойка. 🤪

https://hotarena.net/laifstail/bomba-za-2025-g-valeriya-ot-ergen … os-vanyo-aleksiev

# 129
  • Пловдив
Хикс-хикс-елка била “Стойчо Керев в женски вариант”, каза Силвия Кацарова. И аз прехвърлих канала.
Че тя не е ли? Grinning

Радина Кърджилова ми навява само депресивни мисли на мен. Може и хубава да е, но не е мой тип.

# 130
Радина изглежда абсурдно с бретона кълцан сякаш от децата и. Много зле изглежда и с огромните зъбаци. Не знам защо нарочно се загрозява.

# 131
Сега Стрина да направи пак клип да жалва сина си и да обижда на морал! Противни са и сина, и майката!!! Никаква морална и ценностна система!

# 132
Трудно ми е да се сетя за по-странна двойка от Валерия и Ваньо

# 133
Спас дете на Иван и Стрина ли е или само на Стрина?

# 134
  • Deutschland

Косата й е ужасна.
Мъжът до нея е симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт