Звездни компромати - Януари 2025

• 411 722
  • 4 192
  •   3
Отговори
# 105
Хубава е пижамата на Зейнеб.
Видяхте ли, че гости на новогодишната и трапеза са били Андрей Арнаудов и жена му?

# 106
  • софия
Чудесно! Значи да очакваме зейнеб в някой от проектите на иваниандрей.

# 107
  • Sofia
Те са отдавна в близки отношения.
И други години били празнували заедно.

# 108
И двете семейства са ми неприятни.
Мерси за темата!

# 109
  • София
За много години!

От обкръжението на Зейнеб харесвам само свекъра, който май реално не е такъв?! Нали не са сключвали брак или съм пропуснала?

# 110
Хикселка, Силвия Кацарова и себеподобни  говорят нечовешки глупости по бтв в момента. Тя е по къдри и точки.

# 111
За много години!

От обкръжението на Зейнеб харесвам само свекъра, който май реално не е такъв?! Нали не са сключвали брак или съм пропуснала?
За огромно съжаление на Зейнеб, още е мома. Не и е предложил брак въпреки, че три дъщери му роди. Мъка, мъка!

# 112
  • София
Изпуснах цяла тема. Благодаря за новата! Отивам да видя на Зейнеб елхата и на Блейк историята. Тя ми е една от най-красивите актриси в Холивуд, но явно не й е чиста работата.

# 113
Хикселка, Силвия Кацарова и себеподобни  говорят нечовешки глупости по бтв в момента. Тя е по къдри и точки.
Тези са чисто луди, не знам кой още им се връзва...

# 114
Джоселин Вилденщайн /Жената котка/ е починала от белодробна емболия на 84 години.
Скрит текст:

# 115
Тъжна история. А е била хубава жена преди корекциите.

Аз не знам как лекарите продължават да кълцат тези хора след определен момент на извращения от корекции.

# 116
Гледах украсата на Зейнеб и веднага я разбрах - тя има три малки деца. Понякога и аз слагам нещо така по-голямко в средата на масата. Тя е сложила елхови клонки и коледни фигурки, да скриват децата едно от друго - инак си броят по чиниите и се карат!

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 13:43 от bubanka

# 117
  • Sofia
Такова ансамбълче само вкъщи бих го носила 😏

И на двамата само домашните пантофи липсват 😀
Скрит текст:

# 118
  • На морето!
Съмнявам се децата на Зейнеб да са били на масата, близнаците за на годинка някъде, голямото е около 5, вероятно са били с баба си или "жената, която им помага", т.е. детегледачката.
Жоро Точев явно е решил да затвърди чалга вайба си и да остави Зейнеб на екран, въпреки че много редовните зрители спраяха да гледат ПО заради нея.

# 119
  • Glasgow
Радина и половинка в Мадрид 👩‍❤️‍💋‍👨
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт