Звездни компромати - Януари 2025

• 412 233
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 330
Какво стана с Ваньо и Валерия ?нещо щяхме  да гледаме май

# 331
Влезте в Телевизия/ темата за Ергенът
Кучето на Валерия седи наредено до Ваньовите кучета; повод: рожден ден на някое от неговите кучета
(😄 ох, смея се с глас докато го пиша, какъв повод само…)

# 332
  • София
Не е толкоз лесно, па за 1000 💷 е абсурдно. Как пък не са се сетили натуралните англичани да се наконтят с титла😂
Не им трябват.
Вече дадох линкове и не звучи изобщо сложно. Ако имаш друга информация, с интерес бих прочела.
Даже и под 1000 лири има. ММ преди няколко години ми подари титла за майтап. Та съм лейди 🤣🤣🤣.

# 333
Влезте в Телевизия/ темата за Ергенът
Кучето на Валерия седи наредено до Ваньовите кучета; повод: рожден ден на някое от неговите кучета
(😄 ох, смея се с глас докато го пиша, какъв повод само…)
Е, Много хора отбелязват рождените дни на кучетата си. Те са си членове на семейството Grinning

# 334

Валерия и Сега Цвети.Вижте светлините на шкафовете.

# 335
Иначе Женското Пиле като е толкова вървежна, защо е с IPhone модел от преди 10 години?

# 336
Всичко е интереси и реклама при тези Вал, Вальо и производни... Само наивниците вярват, че е нещо възвишено Sunglasses

# 337
Валерия е качила клипа още в началото на ноември .Никога не ми е харесвала.Цвети е качила в края на ноември от там пак. Grinning

# 338
  • Sofia
Теди Велинова с децата тренират
Скрит текст:
Момоа
Скрит текст:

# 339
Валерия е качила клипа още в началото на ноември .Никога не ми е харесвала.Цвети е качила в края на ноември от там пак. Grinning
Цвети вероятно го е снимала предварително и е насрочила публикация.
Но за мен е ясна сигуацията и Валето вече е богата. Монако чакай я с Бугатито!

# 340
  • Наблизо
Теди Велинова с децата тренират
Скрит текст:
Момоа
Скрит текст:
Ох не видях тага и си помислих А Азис е пообрал руното.

# 341
Е, чак пък да е богата. Просто временно разполага с даден ресурс, който както бързо е дошъл, така бързо може и да си замине, като при Цвети. Човекът ги сменя като носни кърпички, но както казват - „има пари, угажда си”. 😀

# 342
Цветка десет години се задържа, няма за какво да го обвиняваме, че ги сменял като носни кърпи

# 343
  • Варна
Не гледах Ергена заради Валерия. Много ме дразнеше и напрягаше това девойче.

Чудя се, ако клюката е вярна, как се спогажда с Вальо Биомета, защото Валерия е твърде своенравна, непокорни и гръмогласна, а на Биомета ми трябва тиха и покорна.

Не я виждам дивата Валерия да се съгласи да е параван на Биомета, но знам ли...

# 344
И аз помислих Мамоа за Азис. И Цвети ексБиометова за пластмасов манекен за дрехи. И мисля, че съм си съвсем ок със зрението 😃

Общи условия

Активация на акаунт