Звездни компромати - Януари 2025

• 412 393
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 420
Може би верно Валерия и Евгени са били един за друг, че двамата в момента такова "ниво" демонстрират, че нямам думи...

# 3 421
А тя облечена като сервитьорка...
Не. Като ученичка пети клас.

# 3 422
Излезе ми реклама във фейса с Фики,много се смях 🤣.
Скрит текст:

# 3 423
Биомета е досущ като картонен манекен.

# 3 424
Малко по-голям е от баща ми. Баща ми работи физически труд, няма филъри, не се боядисва, ама пак си изглеждат на една възраст. Може би Биомета изглежда по-"препариран". Никой не е надмогнал времето все още...

# 3 425
Точно като дядо и внучка.И на снимката наистина изглежда като препариран 🙈

# 3 426
Мен не ме дразнят Биомета и Валерия. Решили, взели се. Но ми прави впечатление, че за бившата му се лееха една суперлативи, а Валерия е черна, че се хванала с него. Сякаш въпросната Цвети не се беше хванала с него за същото. Най-хубавото е, че Ваньо ще налива пари в каузата на Валерия.

# 3 427
  • на село
Аз му погледнах инстаграма на Биомета - ами той има много странно тяло - едни дупки на торса виждам, рамената му са като подпъхнати, стойката му една такава, като на счупен и събран наново манекен… И с тия тесни дрехи не изглежда много мъжествен, да не кажа смешен.

# 3 428
Чак сега видях и родилното петно на десния ѝ крак, така че вече ги заковах. 😆 Могат да спрат да се крият. Другият път с по-дългата пола! 🤣

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 22:25 от Rimmona

# 3 429
Мен не ме дразнят Биомета и Валерия. Решили, взели се. Но ми прави впечатление, че за бившата му се лееха една суперлативи, а Валерия е черна, че се хванала с него. Сякаш въпросната Цвети не се беше хванала с него за същото. Най-хубавото е, че Ваньо ще налива пари в каузата на Валерия.
Дали ще налива пари в каузата и или ще ги дава за козметичните и процедури ще видим

# 3 430
Не искам да ви разсейвам от Биометов, но защо по ягодите Мунди е с такива обувки... За леопардовата риза и дума няма да отварям.

Скрит текст:

# 3 431
  • София
За момента налива пари в Шопард. За каузата ще видим.
Не знам има ли интервенции, в които подпъхват нещо в рамена и гърди при мъже, но ако има вуйчо Ваньо със сигурност си е правил.

# 3 432
Мислех, че е синина това на крака, но може би е белега на Ергенката
Сериозен пръстен се забелязва

# 3 433
  • Sofia
Мелания във видео, говори словенски с пострадала от пожарите:
https://www.youtube.com/shorts/DgS7uCqzHc4
и снимка
Скрит текст:

# 3 434
  • София
...