Звездни компромати - Януари 2025

• 412 337
  • 4 192
  •   1
Отговори
# 3 540
Жаки, аз не мисля, че е погрешно да се смесват двете. В крайна сметка, повечето хора, които даряват, не са с неограничени възможности и си правят сметка на кого да помогнат. Ми човек с шопарДи трудно ще убеди дарителите, че има нужда от помощ. Един пръстен е, колкото издръжката на приюта на месец, примерно. Ако има кой да дава за пръстени, да го убеди да ги дава за животните, а хората да се пренасочат към кауза, където не се веят шопарДи. Тази показност трябваше да си я спести.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 14:33 от wild poppy

# 3 541
Не знам защо всички смятате, че Ваньо купува много бижута на дамите до него.
Един прост поглед в профила на Цвети назад в годините показва едно колие Chopard, което е вероятно в комплект с пръстен и обеци, 2 часовника и тук то. Другите са рекламни. Едни 5 чанти и тоалети от Алеса.
За 10г. връзка поне едно 10 комплекта трябваше да има Wink
Все пак празнуват годишнини, рождени дни, имен ден, ден на влюбените, а за какво ти е старче милионер ако не прави подаръци и без повод.

# 3 542
Оставете бижутата, ами май дори без едно лично автомобилче за толкова време не успя да се уреди Цвети.

# 3 543
За съществуването на тази Валерия научих от темата. Обичта към животните е похвална, но не гарантира нито наличие на морал, нито липса на негативни качества като меркантилност,  които у тая мома присъстват...Нелепа ми е.

# 3 544
Златотърсачка ще се занимава години наред с хигиената (телесните течности и екскременти) на животни, които не могат да контролират физическите си нужди, ще разхожда парализирани животни с проходилки, ще се занимава с пребити животни в окаяно състояние, за да хване чичко-паричко?!? Ми хубу, щом за някой е правдоподобно.

Което не пречи да се кефи на мъж с пари, нали. Едва ли някой го отрича.
Ами така описани дейностите ѝ определено е перфектна за Вуйчо Stuck Out Tongue Winking Eye
😆🤣🤣

35 години разлика са много! Вероятно баща й е по-млад от Вуйчето.
Но да речем, влюбили са се, общата кауза ги е привлякла.
С тия кифленски демонстрации, обаче, на Валето със скъпи бижута и чучната в луксозни возила, те сами правят така, че госпожицата да прилича на най-банална златотърсачка.
Ако бяха плеснали 2-3 снимки - Валето и Вуйче, на заден фон кучкарник, а те с едно кахърно кученце в ръце, което благодарно облизва фон дьо тена от лицето на Биомета, съвсем друго щеше да е! Любов истинска и неопетнена!

# 3 545
Примерите не са за разлики от 10 години
Както и вуйчо ваньо/валерия не са 35

То пък вече в желанието да се очерня, се говорят безмислици

# 3 546
Тя е 98 набор, той е 63.

# 3 547
Любима!

На днешния ден, през 1977 г., 15-годишната Петя Дубарова създава своето прекрасно стихотворение "Доброта".

Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме.
И вените ми, сплетени в гора,
ми търсят ново, благородно име.

Понякога съм толкова добра!...
И скрива ме във коша си чемшира
на двора. Неизмислена игра
ме търси и ръцете ми намира!

Понякога съм светла като мед.
Тогава светли устни ме обичат.
Понякога съм златен слънчоглед,
красив като главата на момиче.

Понякога съм бяла и добра.
Как рядко ми се случва да съм бяла!
Тогава искам сън да подаря
на всекиго. И свойта обич цяла

да счупя на парченца от стъкло,
да пръсна и добри ръце да сгрея.
И дала сок на нечие стъбло,
да пазя свойта тайна, че живея!

Едно от най-любимите ми стихотворения Cupid

Благодаря ти, че го сподели да разведриш темата Simple Smile

# 3 548
Днес ми излезе материал от 24 часа за жена, която е създала приют за животни в Еленския Балкан, "Горската приказка на Краси", тази Валерия за нещо такова ли се бори, не съм гледала Ергенът
Тази жена сама се е нагърбила да обгрижва и гледа много животни … нищо общо с нагласената Валерия.

# 3 549
Баскетболната звезда Меджик Джонсън и синът му 😳 EJ
Скрит текст:

# 3 550
Тая Кристи бре, съвършена е била...

# 3 551
  • Пловдив
Ървин Джонсън, или Меджик Джонсън, обаче имаше повече късмет от Фреди Меркюри. Той беше един от първите известни заразени със СПИН.

# 3 552
  • софия
Тая Кристи бре, съвършена е била...

Винаги ми е била най-красива. И сега е такава. Има хубаво семейство, ненатрапчиво присъствие, без пози в ИГ.
Скрит текст:

# 3 553
Днес ми излезе материал от 24 часа за жена, която е създала приют за животни в Еленския Балкан, "Горската приказка на Краси", тази Валерия за нещо такова ли се бори, не съм гледала Ергенът
Тази жена сама се е нагърбила да обгрижва и гледа много животни … нищо общо с нагласената Валерия.
Т.е Валерия не може да се гласи и да получава скъпи подаръци, защото се занимава с каузата си. За да докаже, че каузата е истинска и й е на сърце, сигурно трябва да опъне една палатка пред приюта и да живее с дарения, за да не бъде обвинявана в материализъм.

# 3 554
  • Mediterraneo
Скрит текст:
Цитат
Вчера четох, че нейната кауза ще бъде да осигури дефибрилатор във всяко училище. Силно вярвам в добрите и намерения, но няма как да си толкова неграмотен човек. Ами спукаха я от подигравки.

Познавам семейството и близките й,
подозирам, че причината за това е лична, защото първата й братовчедка почина в девети клас в час по физическо преди 5 години, също изключително красиво момиче.

Разбирам и знам за такива случаи.
Но как дефибрилатор би помогнал?
Първо : трябва да има лекар, който да работи с този дефибрилатор.
Второ : трябва да има ЕКГ с монитор, който да покаже фибрилации, че да се ползва дефибрилатор.
Трето : понякога проблемът е друг и некомпетентно лице приложило ток би предизвикало смърт, а не би помогнало.
Четвърто : трябва да се прави изкуствено дишане и сърдечен масаж, за да се стигне до момент, в който ЕВЕНТУАЛНО да се използва дефибрилатор.

Нещата ги започваме в погрешен ред :

1. Всеки трябва да премине обучение по оказване на първа помощ. Учителите в България не са обучени и при инцидент, те просто стоят и гледат отстрани наравно с другите деца - практиката го е доказала.
2. Във всяко училище лекар трябва да има, който да е минал курсове за работа с дефибрилатор.
В момента в училищата, където има медицинско лице - това най-често е някоя пенсионирана медицинска сестра, която е там, за да раздава аналгинче и да си почива, докато си докарва някой лев към пенсията.
3. Във всяко училище трябва да има ЕКГ - мобилен апарат при това, не обикновено ЕКГ.
4. Накрая стигаме до дефибрилатора .....

Разбирам, както казах вече, нямам съмнения, че намеренията са добри, но от тези намерения няма да има никаква полза. Както вече казах, не може 19-годишен студент в ТУ да е чак толкова неграмотен.

Много хубав трактат, но малко детайли си пропуснала.
Дефибрилатори има автоматични, които действат сами, подават гласови команди и всеки може да следва инструкциите му. Не съществува риск да убиеш човек, защото машината прави анализ на сърдечната дейност. Натиска се един бутон и дефибрилаторът дава инструкции.
Но да, съгласна съм, че обученията по оказване на ПДП( първа долекарска помощ) в Бг куцат отвсякъде. БЧК прави редица опити( и продължава) да обучава все по- големи групи от хора, но все недостатъчно. В Скандинавските страни има огромен брой дефибрилатори на обществени места( не знам за коя държава четох, че са по 1 на всеки 300 човека!). В същото време обученията по първа помощ започват още от ДГ.

Общи условия

Активация на акаунт