Отговори
# 15
  • Банско
Вземи си добавки може да са дефицити. Обаче задължително трябва да си пуснеш изследвания. Те не се правят при лекар а в лаборатория. Какво има сложно да пуснеш едни хормони и витамини?

# 16
Ами попринцип личния ми ме праща и после ги гледа но този път не ме прати никъде явно найстина ще се наложи да отида защо съм притеснена

# 17
Някой нещо разбира ли

# 18
На пръв прочит - с много нисък витамин Д си, трябва задължително да започнеш прием, най-добре комбиниран с витамин К за по-добро усвояване.
Иначе - изглежда си с някакъв лек вирус, защото имаш леко повишени левкоцити и моноцити.
Това е, което мога аз да разтълкувам.

# 19
Оф не знам много ме е страх от четох много гадни неща за повишаването му в момента преживявам огромен стрес и все си мисля че е нещо сериозно

# 20
? За повишаването на какво четеш?
И я не чети, че кой знае на какво попадаш.
Нищо страшно не виждам от изследванията ти, в момента всеки, който не пие допълнително витамин Д е с дефицит. Мъжът ми беше с по-лош от твоя.

# 21
Ами личния ми почиваме и реших сама да си ги проверя и пишеше че не е хубаво да ти е повишен  и си мисля супер гадни неща защото все пак не се чуствам добре отпаднало ми е замаено и имам силен стрес от това което четох чак сънувам гадни неща

# 22
От ниското кръвно най-нормалното следствие е отпадналост и замайване. Не се филмирай толкова и спри да четеш за болести.

# 23
Момиче,

Я се стягай! Много малко повишени са ти левкоцитите и моноцитите, в единици просто.
За да са страшно нещата, трябва да са ти над 5-10 пъти. Стига глупости, това се получава при среща с банален вирус, а в момента бъка от всичко това.
Замайването и другите неща може да са ти изцяло на нервна почва, ей сега аз изживях поредния ми срив, 2 дни не мога да стана от леглото, мотае ми се главата, едвам съм станала днес да ходя на доктор.
Това, което съзнанието може да ти направи  е просто нямам думи.
Спри да четеш глупости, имаш дефицит на Вит. Д, ако ЛЛ няма да се появи скоро, отиди в аптеката, вземи си спрея на Better You - Вит. Д + К и почвай по 3 впръсквания на ден.
И сериозно - психолог/психотерапевт.

Общи условия

Активация на акаунт