Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 20

• 33 800
  • 786
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Дами заповядайте да спорите за инфраструктура в новата ми тема, и двете сте добре дошли Simple Smile.

# 781
Пенко баш си е за тук, да не се лъжат хората колко ще е хубаво в новите сгради с панорамна гледка. Невен е толкова удобен за движение, колкото и продължението на Мир- точно НИКАК.
Всеки ден виждам майките с количките по продължението на Мир, водят деца на училище , ходят за детска кухня и тн... Абсолютен сървайвър

# 782
  • Варна
Ами нали се сърдят някои. Шебеци сме били. Мразили сме народа и какви ли още не нелепи неща. Затова и направих отделна тема, тя си набира вече популярност, та пишете там и линквайте от там в тази тема при нужда. А, иначе да наистина е оцеляване. Няколко месеца шофирах по ул. Орхидея по няколко пъти на ден и ми беше жал за хората, а има там тесни места където направо изстивах като ми изскочи някой зад храста. Там няма тротоари и няма и къде да избягаш защото зад теб са директно оградите на къщите. Пък като завалеше дъжд и текнеха реките и направо ми идеше някой път да спра колата и да кача някоя майка с количка да помогна, ама се спирах, че то кой помага в наши дни, ще те помислят за психопат.

# 783
  • Варна
Didi, и твоите снимки, доказват моите думи, че улицата е мизерна, прашна, мръсна, тротоар няма (аз не бих вървяла сред треволяк, покрит с прах, но може пък на други да им харесва) . По тази улица не може да пуснеш дете да иде и да се върне от училище,
Божкеле... Кога съм твърдяла, че улицата е прекрасна?? В целия град улиците са прашни, мизерни и закърпени. Казах единствено, че е широка и асфалтирана в началото си от околовръстното до панелните блокове. Защото някои потребители тук твърдяха, че е 2 метра кална козя пътека, което очевидно е лъжа. Никога не са стъпвали там, ама са първи в коментарите. Пак казвам - говоря за началото ѝ - първите 300 метра. По-нагоре, където е къщата на Фани, не съм се качвала и не съм коментирала за там. Живяла съм в "цивилизованата" ѝ част, в нов блок, пълен с млади семейства с деца. Тези деца няколко години ги гледах през прозореца как отиват и се връщат от училище. То пък щото по центъра тротоарите са посипани с листенца от розички и миришат на канела... айде стига глупости! Нали се преместих и сега живея зад Операта. Нявсякъде е една и съща мизерия. За няколко смъртни случая се сещам с блъснати пешеходци на пешеходна пътека и всичките са в центъра.

Пенко, дай линк за темата.

# 784
Ако човек иска околната среда и качеството на живот да се подобрят, той не следва да мрази народа. Ако човек смята, че всичко си е наред и можем дружно да си тънем в мръсотия, то би следвало той да мрази себе си и другите или да има скрити цели като например кражби, корупция и неможене.

# 785
  • Варна
Диди в подписа ми е, айде идвай, че къде без тебе, няма да е същото Simple Smile.

# 786
  • Варна
Заповядайте в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1760023.new#new

Общи условия

Активация на акаунт