Отговори
# 30
Mystery, благодаря за новата тема!🌸
Не знам какво ще става, но да видим какъв ще го гледаме Ферит, май няма да е в "бляскав вид".

# 31
  • София
Хахаха, браво Сикорски, не че знам какво значи тази колона, но като спомена, онзи ден си чистих телефона и тази снимка си я оставих

Така им изглеждат графиците. Ерсин погрешка го беше качил и изтрил преди година.

# 32
Момичета,това да не е свързано нещо с рейтингите в някоя група за тия епизоди?Най-странен е този сбор накрая и това 0,5 което е без епизод.Как могат да им се видят рейтингите?
Мими, чак толкова нискък рейтинг не ми се вярва да е имало във втори сезон, в която и да било категори, а и са кръгли числа или половинки. При измерването на рейтинга са доста раздробени. Това го пиша на база наблюденията ми върху трети сезон. Преди това въобще не се интересувах от рейтинга.
Намерих рейтинга на 46 епизод:
Total 7.77
AB 5.57
ABC1 6.79

# 33
Момичета, сетих се нещо. Нали при заснемането се номерират сцените.Тоест от всеки епизод  определена сцена,12 сцени общо от описаните епизоди да съдържат развитието на следващия/ите/ епизоди или обърнатата им версия.
А 0,5? Не се ли започва от сцена 1? И въобще половинките какво са? Имаме и 1,5.

# 34
Хахаха, браво Сикорски, не че знам какво значи тази колона, но като спомена, онзи ден си чистих телефона и тази снимка си я оставих

Така им изглеждат графиците. Ерсин погрешка го беше качил и изтрил преди година.
MysteryG, ако се понапънем още малко току виж изкараме сценария. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
  • София
А в коя серия Суна имаше халюцинации, че е бременна от Ферит и му е жена. Значи вече съвсем има логика да си го представя.
Това на Зейнеп може вярно да е схема от кои епизоди да си правят паралелите, а малките цифри да са продължителност. Така или иначе, те нищо ново не мислят, само въртят в кръг.

# 36
  • Яко в Матрицата...
Нямате спирка 😃

Мистери, благодаря за новата тема ❤🌹🧿

# 37
Момичета,това да не е свързано нещо с рейтингите в някоя група за тия епизоди?Най-странен е този сбор накрая и това 0,5 което е без епизод.Как могат да им се видят рейтингите?
Мими, чак толкова нискък рейтинг не ми се вярва да е имало във втори сезон, в която и да било категори, а и са кръгли числа или половинки. При измерването на рейтинга са доста раздробени. Това го пиша на база наблюденията ми върху трети сезон. Преди това въобще не се интересувах от рейтинга.
Намерих рейтинга на 46 епизод:
Total 7.77
AB 5.57
ABC1 6.79
Да,и аз ги видях и определено не са свързани с тях.Но това с написаното за вербализма много ме озадачи.Вербализма нямало да продължи,така ми го преведе преводача.Според мен г-жа Бонче нещо ни се заканва за целия шум който се вдигна и се чудя дали тези цифри не са свързани с някакви нападки над другите сценаристи и актьори от предходните сезони.Нейни серии в тези сметки не са записани.Дали не ни казва,че въпреки шумотевиците и недоволството сериала продължава да си върви както те си искат?

# 38
А в коя серия Суна имаше халюцинации, че е бременна от Ферит и му е жена. Значи вече съвсем има логика да си го представя.
Това на Зейнеп може вярно да е схема от кои епизоди да си правят паралелите, а малките цифри да са продължителност. Така или иначе, те нищо ново не мислят, само въртят в кръг.
И аз мисля,че е продължителност,във втората колона е номера на сцената,третата е с нашите цифри.

# 39
Цифрите да не са номера на сцени, които да ни покажат отново като ретроспекции или продължителността им.

# 40
  • София
Значи най-много сцени ще вземат от 65. То там какво ли не имаше, но много Суна в тези серии. Ако Абидин изневери с Айшен, приемам, че сме разгадали листчето Joy
А и това няма как да отговори на най-важния въпрос. Ще ги чакаме да започнат снимки.
Дано Афра и Мерт успеят да си починат.

# 41
Прехвърлих епизодите от сторито, ако тези номера са епизодите.. Може да са номера на сцени например...
Припомних си колко зле е всъщност Суна 🤕🤷‍♀️🤦‍♀️...Дори Кая й каза "Спри да се сравняваш със Сейран "..."Не се стреми да бъдеш Сейран ".. Бая скандали имаха заради Ферит...
Ах, Сунааа, ах....
П.П. Халюцинациите на Суна, че е женена за Ферит и бременна бяха в 57

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:25 от Dichkata

# 42
Това няма смисъл, да се вземат хаотични епизоди и да се правят паралели... За мен остана въпросът, защо точно тези епизоди, какво е общото между тях? Някой намира ли връзката?

# 43
Суна не завижда само на Сейран, но и на леля си. Какви физиономии правеше по време на годежа. А как отиде да изклюкари на баща си (както постъпи с проблема на Сейран, как го каза на леля си), с надеждата той да предотврати сватбата. Сам да съсипваш живота си, като завиждаш на другите. За нещастието си е виновна сама. Нормалният човек преценява възможностите си и се радва на всяко добро, което му сервира живота, т.е. радва се и на малкото. А на нея все й е малко, тя иска всичко, нищо не я задоволява. Получи имението, но пак не бе щастлива.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:39 от ani.zaiche

# 44
Това няма смисъл, да се вземат хаотични епизоди и да се правят паралели... За мен остана въпросът, защо точно тези епизоди, какво е общото между тях? Някой намира ли връзката?
Суна

Общи условия

Активация на акаунт