Отговори
# 225

Вече писах, че още тогава Суна вместо по врачки, трябваше да тръгне по психолози, но... Сега пак е кралицата на дивана, ама на дивана на Ферит, а не на психоаналитик.
Ах, Фи... Внимавай какво си пожелаваш...Аз от миналия сезон повтарям, че Ферит трябва да стигне до диванчето...Но изобщо нямах предвид диванчето от финалната сцена на 89 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬

# 226
Сървайвър още на втора серия е с много нисък рейтинг, без да има сериали вчера. Новият сериал от тази вечер може да дръпне зрители.
Не ме разбирайте погрешно, аз съм един от най-големита оптимисти, но не знам вече, много е зле положението.

Значи е моя грешката, защото бях останала с впечатление, че предните сезони се гледаха доста.

# 227
  • София

Значи е моя грешката, защото бях останала с впечатление, че предните сезони се гледаха доста.

Предните да, но този явно няма да се гледа, така се коментира.
Акиф е на летището, не знам има ли връзка с нашите.

# 228

В 23,15 каца самолет от Даламан.Срам не срам,проверих.

# 229
Здравейте дружки,
Честита Нова година!!! Живи и здрави да сте, вие и вашите семейства!
Сега по темата....чета ви от няколко дни за арабите и евентуалното спиране на сериала от тях. Мисля си, че ако са закупили предварително  трети сезон, няма да има голямо значение, за Онур и компания, тяхното мнение . Вече е купен и няма какво да направят, и да го спрат ще е за тяхна сметка!!! Вече е друго, ако ще има 4-ти сезон....
Относно новото чифте, силно се надявам да не тръгнат в тази посока, защото няма да има кой да гледа!!!! Ще си останат само Онур, Гюла и сценаристите.

# 230
Наказаха ни без фраг. Паметта ми е слаба, но миналата нова година нямаше ли фраг по-рано?

# 231

В 23,15 каца самолет от Даламан.Срам не срам,проверих.

Пак се сетих за Акиф как се беше строил на летището в Гърция, а те как са му се измъкнали.😂 Да видим днес дали ще го огрее.🤪

# 232
Наказаха ни без фраг. Паметта ми е слаба, но миналата нова година нямаше ли фраг по-рано?

Миналата година имаше фраг след епизода и 2 фраг пуснаха в петък, седмица преди новия епизод.

# 233
  • София
Не са снимали, дори не се знае дали се прибират днес. Онези сценаристки още пишеха сценария вчера. Фраг сигурно в понеделник. Като им знам последните два, не искам и да гледам.

# 234
Дичка, значи сме яката сме наказани, направо си е отмъщение.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:12 от ani.zaiche

# 235
Акиф едва ли чака нашите, защото е качил снимка, че чака на международните полети, а нашите са с вътрешен.

# 236
Мда, не сме в бързия влак, много протакаха във втори сезон с Пелинчето.
Оффф, стигнах до средата на епизода, ами и Халис и Сейран му казаха, но на своя глава така става при ефенди и на всичкото отгоре отиде да унижи и обвини Сейран отново, както му каза и тя самата, ами, видях стария Ферит- поведение и отношение. Болни са, да, ама няма кой да им го каже или да ги заведе за ръчичка при някой психотерапевт.
Още не съм изгледала последната сцена, тая целувка явно е голямо насъбрало се напрежение, но не мисля, че ще има СунФер, дори и Сейран да си тръгне.

# 237
  • София
Феновете чакали АфРам

# 238
Хем искам да ги хване, хем искам да му се измъкнат. 🤣
Афра и Мерт имат нужда и заслужават малко спокойствие и време за себе си, особено с такива "сценаристи".

# 239
Шансът му е с колегите му да завардят всички изходи. 😄

Общи условия

Активация на акаунт