Майка на дискотека

• 9 599
  • 339
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ооо, не, не се влия, разбира се. Просто такова вторачване в чуждата паничка ми е много... странно.
Както и да е – всички си имаме странностите.

# 91
  • София
Знам, че не се. "Влияя се" означава нещо съвсем различно.

Самата тема, както и всяка друга, е вторачване в чуждата паничка. Особено някои от по 50 страници, стигащи нечувани висоти с нахъсани коментари относно чуждия живот.

# 92
Музиката няма значение, ако влизаш и сканираш в жаден поглед какво има на пазара.
Това в отговор на по- горен въпрос на Рокси. Мен си ме дразнят на органично ниво гладни жени. Сори нот сори. И такива, които танцуват уж, пък постоянно гледат през рамо кой ги гледа.

Вече са малко местата, на които няма наплив от надяващи се да срещнат сродната си душа в дискотеката. Отчаяни и оглеждащи се.
Пусни го тоя телефон, прочети книга, иди на пътешествие и може пък да има за какво да си говориш с хората, вместо да бездействаш в нета по цял ден, пък после в бара да се надяваш да се натъкнеш на Него/Нея.
Защо? Никой не те кара да се държиш така или да си в тяхната компания.

# 93
Ами да не подценяваме и алкохола...
Може да отидеш с едни намерения и след втората водка да имаш други.
Или пък влиянието на трето лице - приятелката, някой симпатичен барман и т.н.
Това са мои спекулации, но не е много окей млади майки да дърпат дявола за опашката.

И такива, които танцуват уж, пък постоянно гледат през рамо кой ги гледа.
Тя и авторката според мен така си го представя - малко танци, малко внимание, с приятелката като в доброто старо време. Това си е забавление, нали така? А и кой знае, може би нещо повече, хехе. Все пак рожден ден има.

# 94
  • София
Еми, не съм, вече не излизам с някои хора на дискотеки и барове, защото изплискват легена и не ми импонира постоянно да се развъртам като шайба "виж го тоя, виж го оня", последвано от монолог за внимание.
Аз за себе си не съм се развъртала така, за някакви чужди бройки или сРоДнИ дУшИ - ей сега. Дръж ми питието.

Сега всеки може да се включи и снизходително да каже "че не знае с какви хора излизам и каква е тая среда" с тънък уклон към измекярска, но е факт, че много хора излизат на класическа дискотека, за да получат малко внимание, да пофлиртуват, не толкова да се натанцуват, камо ли да си поговорят. Освен потребителките тук, тях ги изключвам по презумпция.

# 95
А  какво лошо има и такива да са, вниманието на едни и същи мъже ли делите, или?
С какво пречат точно.

# 96
  • София
Оставам с впечатление, че цялостната ти среда е такава, Кеч. От приятелки и колежки, до съседки и непознати.

Защо само ТОВА виждаш - не знам.

# 97
  • София
Мне, просто само за тях пиша, не е редно да разнасям инфо за нормалните хора. Това е форум с непознати.
Ако някой ми е близък и държа на него, дори с нещо да ме подразни, няма да го изтипосам тук, близко е до ума.

# 98
  • При семейството си
Така е, има жени и на 45 привличат погледи и внимание, може и някой безобиден флирт да развъртят.
На дискотека, при тези децибели, не знам кой ходи да си поговори.

# 99
Не виждам какъв е проблема хората да си търсят някой в дискотеката. Ако дойде някой при мене, казвам НЕ и кой откъде е. На съседната маса ще му кажат ДА и всички сме хепи. Каква е тази неприязън към хората отишли на дискотека, наистина не разбирам Grinning

# 100
Човек може да развърти флирт и на опашката в магазина, и в парка докато разхожда детето и с колегата от другия отдел, с който сутрин се засича пред кафе машината...
Всеки се намира в различен етап от живота си и има различни потребности. За едни хора излизане на бар/дискотека е просто разпускане, за други е възможност да пофлиртуват, за трети да си покажат новите придобивки - чанти, обувки, силиконови импланти.
Откъде накъде човек ще държи сметка на чужди хора? Отговорен е само за собственото си поведение и ако нещо не му допада, не го прави. Не ходи някъде, за да обсъжда останалите.

# 101
  • София
Скрит текст:
Не виждам какъв е проблема хората да си търсят някой в дискотеката.
Ако дойде някой при мене, казвам НЕ и кой откъде е. На съседната маса ще му кажат ДА и всички сме хепи. Каква е тази неприязън към хората отишли на дискотека, наистина не разбирам Grinning
Точно. Всички са доволни, не виждам проблем в това.

# 102
  • София
Аз лично като чуя "аз на дискотека не ходя, всички там са такива-онакива, случва се това-онова, музиката е такава-онакава" ми светка червена лампа за човека, който прави изказването.

То даже израза "излизам" стана мръсна дума. Пък аз може да отивам да си купя чорапи сама. Ама как така сама съм излязла?
И как така въобще излизам?
От работа вкъщи и туйто.

# 103
  • София
Откъде накъде човек ще държи сметка на чужди хора? Отговорен е само за собственото си поведение и ако нещо не му допада, не го прави.
И как държа сметка, ако визираш моите писания. Нито съм вързала някого, нито съм правила забележки, то няма и за какво, нито непоискан съвет съм давала.
Просто като ми дойде в повече, се изнасям. На дискотеки излизам, за да се забавлявам и като компанията иска същото, стоим до 5. И наистина пеем и танцуваме.
Просто някои се жегнаха от натуралистичното изказване и сега 20 поста да се убедим в противното и тънкажно да принизим личността на човека, който то изказва. На теб не ти харесва едно поведение, на мен - друго. Защо искате преко сили да склоните някого да си го извърти, не знам. И с тюхкания "ох, не мога да проумея как има такива хора". Като сте широкоскроени, не би трябвало да ви пречат "такивата хора", защото е противоречие.

# 104
  • Пловдив
Обаче пък е гот тънкажно да намекнем на менопаузните 45-годишни във форума, че флиртовете и потниците не са за тях и че са жалки, защото се мислят за равни на 25-годишните. А в действителност са отдавна извън играта и могат да имат някаква стойност само с мъдростта си, да ползвам цитат от съседна тема.
Скрит текст:
...който цитат кой го знае от кой шаблон за обучение по популярни мъжки нАуки е взет и той.
Да, де, не е казано точно така, уж се описват само конкретни лица, обаче това е внушението.

Общи условия

Активация на акаунт