Майка на дискотека

• 9 222
  • 339
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Бил съм по достатъчно дискотеки, знам каква е целта на ходещите там и какъв е контингента.
Не е механа да хапнеш, не е кафе да си хортуваш, не е танцов клуб да си потанцуваш, не е концерт да послушаш музика.
Алкохол, свободни хора, еуфорична обстановка, излизане по женски, новата тема за раздела се готви отсега.  Чудо ще е, ако се опази.

Значи според теб аз и моите приятели имаме 30 и повече години стаж като парцали Simple Smile

# 76
Ходя на дискотека от 15 годишна, сега съм на 35. Как съм оцеляла 20 години по тези страшни развратни дискотеки, не знам Grinning

# 77
  • София
Ходя на дискотека от 15 годишна, сега съм на 35. Как съм оцеляла 20 години по тези страшни развратни дискотеки, не знам Grinning
Уелкъм ту дъ клъб Simple Smile Само аз на 48, вече на ниво герой от войната и мадам Simple Smile

# 78
Няма нищо лошо, отиди - щом на мъжа ти не му е ок да ходи, нека гледа бебето - в крайна сметка, имаш нужда от почивка, на вас майките особено, и най-малкото излизане е разнообразие, от 24/7 грижата за едно новородено. Пък, винаги можете да излезете, отделно, с мъжа ти двамата, и да правите някаква дейност, която се харесва и на двамата. Ние с жена ми, имаме общи дейности, имаме и такива, които допадат индивидуално - само на мен, или само на нея. Рожденния ден е 24 часа, както вече някой написа - зашо трябва всичките да сте заедно? Преди, се е случвало и двамата да сме на работа на РД-то й, и реално сме прекарвали 2-3 часа заедно, пак е достатъчно - при желание за 2-3 часа може да се направи какво ли не - кино или ресторант например. Колкото това, мъжа да "пуска" жената или обратното, и на мен ми е много комично - защо се възприема по този начин. Когато има УВАЖЕНИЕ между партньорите, и когато, както е в случая, възникне желание жената да се разсее, почине от постоянната грижа за бебока, води се разговор - от уважение, а не да тръгне сама без даже да уведоми, най-малкото бащата трябва да знае, че ще трябва да поеме грижата, и така - трябва да има диалог и разбирателство. Друг път, той може да излезе, с някой приятел, а ти да гледаш бебо. Трети път, заедно и така. Когато сте отпочинали, щастливи и спокойно, това се отразява и на бебока - те са чуствителни и усещат, а не да се зомбирате. Колкото за дискотеките, много зависи - то си е и на късмет, може да си изкарате супер, а може и да попаднете на кофти хора и ситуация. Тук идеята е да се разнообразиш, с цел почивка и разсейване, особено и по повод РД-то, няма лошо. Не се чуствай гузно, бебока нищо няма да му стане, без мама за няколко часа Simple Smile

# 79
Хората имат различен начин на забавление и това е най-най-нормалното нещо на света. Стига да не е свързано с насилие върху околните - психическо или физическо, човек има право да да прекара няколко часа по приятен за него начин.
Гледане на филми, четене на книги не изключват ходене на бар/дискотека, нито правят единия по-възвишен, а другия по-елементарен.

Доста често хора с различен темперамент са във връзка. Един зрял психически човек няма потребност да е залепен за партньора си 24 часа и би проявил разбиране, ако другият също иска да отиде някъде без него. Хора, които не могат да дишат без гаджето/мъжа си не са за никакъв положителен пример.

# 80
Човек като иска да танцува, дискотеката е естествената дестинация. Какво са тия танцови клубове, то точно там човек трябва да има партньор. Абсолютно неприложимо за случая.

# 81
Не знам кое е по- абсурдно: въпросът на авторката или някои от отговорите. Направо да си сложи бурката и без мъжа си да не излиза от къщи. Много е лошо и опасно да излезеш с приятелка на дискотека, да.

# 82
Здравейте скоро имам рожден ден и с една приятелка искаме да отидем на дискотека. Малкия е на 7 месеца и исках да попитам според вас редно ли е да се ходи на дискотека. Ако отида баща му ще го гледа но се притеснявам за първи път ще ходя на диска и ще оставям малкия
Ако имаш 18г и бебето е под надзор на отговорен възрастен, значи може.
Що за въпрос?

# 83
  • София
И аз съм с дълъг стаж по клубове и дискотеки, всякакви хора и ситуации, но никога ексцесии. И абсолютно никога и никоя от обкръжението ми не си е тръгнала с някого, отиваме наистина да се забавляваме.
Обикновено с няколко думи и хората разбират, оттеглят се. Само веднъж съм викала охраната, защото господина ме стискаше за ръката и държеше да ми говори на ухото и не разбираше от не. И това не в България.

Темата не ми е странна, странни са ми много от отговорите, нагласите и страховете.

# 84
  • София
Аз по принцип не ходя на класически "дискотеки". Клубове за танци по центъра, с ретро или техно музика, такъв тип.

Още един ветеран, с медалите и парцалите, дънките и ниските обувки, козирувам!

# 85
Да, аз се досетих, че не говорим за едни и същи дискотеки.

# 86
  • France
... странни са ми много от отговорите, нагласите и страховете.
И на мен Flushed
Напомни ми как спонтанно реагирах на бившата ми кандидат свекърва, че със сина ù не сме сиамски близнаци и всеки може да си ходи, където си иска. Явно има нещо в бумърките, което е неразбираемо за нас.

Приходи ми се на дискотека. Ще взема да звънна на някоя и друга приятелка. Поне скрупули никога не съм имала

# 87
  • София
Музиката няма значение, ако влизаш и сканираш в жаден поглед какво има на пазара.
Това в отговор на по- горен въпрос на Рокси. Мен си ме дразнят на органично ниво гладни жени. Сори нот сори. И такива, които танцуват уж, пък постоянно гледат през рамо кой ги гледа.

Вече са малко местата, на които няма наплив от надяващи се да срещнат сродната си душа в дискотеката. Отчаяни и оглеждащи се.
Пусни го тоя телефон, прочети книга, иди на пътешествие и може пък да има за какво да си говориш с хората, вместо да бездействаш в нета по цял ден, пък после в бара да се надяваш да се натъкнеш на Него/Нея.

# 88
  • София
Музиката няма значение, ако влизаш и сканираш в жаден поглед какво има на пазара.
Това в отговор на по- горен въпрос на Рокси. Мен си ме дразнят на органично ниво гладни жени. Сори нот сори. И такива, които танцуват уж, пък постоянно гледат през рамо кой ги гледа.
Много се влияеш от чуждото поведение. Какво те касае дали някоя си сканирала или не? Ако искат да си закачат перо и да подскачат на един крак – тяхна работа.

# 89
  • София
Ти не бъди като мен и не се влияй от чуждото мнение, в случая моето.

Общи условия

Активация на акаунт