Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 764
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 150
Света, според мен имаха предвид страници на магазини във Фб.Там има снимки, но цени няма.Пишеш на съобщение и те отговарят.Може и да не съм разбрала правилно де.
Да, палтото ми "заспа".Много е изпипано.

Сиска, може, аз не съм пазарувала от такива страници.
Да, вижда се че палтото е пипнато и ти отива!

Момичета, не зная какъв е проблема с шрифта на форума, но аз пак казвам - нямам такъв, нито на телефона нито на лаптопа. При мен няма промяна на шрифта, нормален е както винаги, явно освен от форума зависи и от нещо друго.

# 151
Проблемът не е при всички останали, за да си единствено изключение, Света. Simple Smile Повечето хора нямаме проблем, но има и такива, на които шрифта е дребен. Без значение от браузъра, някои потребители имат този проблем от месец.
Ето тук говориха за това
https://m.bg-mamma.com/?topic=840351.msg49023608#msg49023608

# 152
G&B, тази блуза кашмир с коприна е разкошна! Любителките на Зара моля да ми я издирите с линк? Обаче кой номер?
Сиси, палтото е страхотно, точно твой стил. Толкова си слаба и ти стои отлично! Heart Eyes
Прада Парадокс не е моя, замина при малката и й стана любим, за "радост" на баща й, който трябва да й го купува...🤣
Джими чуто златното ли е или някаква лимитирана серия, защото шишето дето ми показа на месинджъра е различно от моето златно.
Ван Клиф и двата ги харесвам...! 😍
Гледа ми се за стотен път Властелина на пръстените!

# 153
Цитат
Проблемът не е при всички останали, за да си единствено изключение, Света. Simple Smile
Никъде не съм написала, че съм единственото изключение, не съм си го и мислила.
Просто се зачудих къде е разковничето във връзка с казуса на Папурче. Защо някой има проблем, друг няма и как тя да мине в редиците на вторите. Simple Smile

# 154
  • Велико Търново
Мими, някаква лимитка е.

# 155
Сиска,  разкошен е.

За Патриция Пепе да кажа, че спират физическите си магазини в София, някой ако се интересува, пратили са ми съобщение.

PATRIZIA PEPE&HUB:Poradi spirane deinostta na firmata,magazinite na Patrizia Pepe v Sofia shte rabotiat samo do 15.01.2025.Ochakvame Vi!

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:59 от zari65

# 156
Мими, някаква лимитка е.
Ех, би ми се искало да го помириша?
Патриция Пепе има и в нашия мол, но магазинът много беден. Сега се сетих, че имам един клъч, на който мухата е сребърна и трябва да го подаря на малката. Миналата година зацравих да го върна и още стои на работа.

# 157
  • Велико Търново
Мими, някаква лимитка е.
Или идвай да те водя в https://www.beyhouse.com/bg/home или пристигам аз да ме водиш на онези хубави бургаски места, и ще го нося каквото кажеш!

# 158
Ха, ха, и двата варианта ме устройват...всяка година, поне веднъж идвам в Търново! Wink

# 159
И а имам проблем с шрифта на десктоп версията от телефона.Интересното е. че много хора се оплакват от шрифта и вариантите за проблем  са толкова много( операционна ситема на устройството, браузър, нобилна версия и тн..), че не знам кога ще го оправят
Сиси., палтото за теб го е шила дизайнерката, представяла си те е.Честито!
Прада Парадокс ми харесва, ама аз такива бозавки обичам.

# 160
  • Mediterraneo
Проблемът с шрифта не зависи от нищо друго, както става ясно в модераторската тема- нито от телефон, нито от настройки на браузър. Аз смених телефона по Коледа, продължавам да имам проблем с шрифта, никой не си мърда пръста в тази посока, ясно е. През лаптопа си е добре.

# 161
Мими, някаква лимитка е.
Мими, това е Seduction Collection на Jimmy Choo и включва само 6 парфюма. До преди месеци имаше някои oт тях в Douglas. Сега на сайта им ги няма, но може в някой физически магазин нещо да е останало.

# 162
Мими, някаква лимитка е.
Мими, това е Seduction Collection на Jimmy Choo и включва само 6 парфюма. До преди месеци имаше някои oт тях в Douglas. Сега на сайта им ги няма, но може в някой физически магазин нещо да е останало.
Ние имаме 2 мола само, в новия го нямаше! Wink Мерси! Флаконът е много красив!

# 163
Всъщност, тук има точно от този парфюм, но ти не обичаш интернет пазаруването... Simple Smile Цената по сайтовете е много по-добра, отколкото във физически магазин или бутик. Сайтът е легален, но си има тънкости за това да са такива цените на истински парфюми. 😎
И все пак, ако решиш... ето
https://parfium.bg/jimmy-choo-amber-kiss-parfyumna-voda-za-jeni- … j&utm_medium=paid
Както и този с роза
https://parfium.bg/jimmy-choo-tempting-rose-parfyumna-voda-za-jeni-edp

# 164
Без да го помириша не купувам. Това важи и за червилата! Wink Преобладаващо рози не харесвам. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт