Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 158
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Велико Търново
Аз молив не виждам! Ама сигурно това е идеята Simple Smile

Явно не съм разбрала какво искаш да видиш, снимка само по молив нямам.

# 1 576
  • тук-там
Ааа, това исках да видя. Ама е толкова добре сложено, че молив не се вижда Simple Smile

# 1 577
  • Велико Търново
Ааа, това исках да видя. Ама е толкова добре сложено, че молив не се вижда Simple Smile

Благодаря!Дори и мустаци нямам май..

# 1 578
  • Виена
Подобна дантелена рокля имат в С Оливър, в момента и малко намалена. Ето я:

https://www.soliver.at/p/tailliertes-spitzenkleid-2145068.html?variantColor=4554

# 1 579
уау, страхотни устни, Сиска! Много обичам сочни, естествени устни и завиждам благододно! Вижда се очертанието им, просто цветът  и червилото са в един нюанс.

# 1 580
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте на всички прекрасни , разгледах ви в детайли, единствено знам, че ВСИЧКИ и нови и стари тук сте SUPER, имена няма да споменавам, семейства няма да развалям... шегичка Sweat Smile Heart Ето ме и мен петъчно и екзистенциално замислено; to be or not to be that is the question Sweat Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 10:18 от kolevaangela

# 1 581
  • Sofia
Анджела, ти си вдъхновение!

# 1 582
  • София
Анджела, любими, любими цветове! Най-хубавият нюанс на бежовото за мен е този на палтото ти.
Аз пък си купих синьо яке за пролетта - май не е точно синьото на моя сезон, леко ми е големичко, но е закачливо и ме радва.

# 1 583
Анджи ти знеш ли, че имаш страхотна коса, браво!

# 1 584
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сиска, страхотни устни, а в този цвят изглеждат още по!

Анжела, много ми харесваш. Аз случайно днес съм с подобен цвят палто. Точно си купих и нова рокля, много ми смигна и не се стърпях, въпреки че уж се опитвам да се ограничавам. Пускам от пробната с роклята:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 14:37 от gadamer

# 1 585
  • тук-там
Момиче, много си красива! Но си “малолетна” за тази тема Simple Smile

# 1 586
  • Burgas, Bulgaria
Gadamer, благодаря, страхотна визия, всичко твое, което видях е топ, моята рокля е в прекрасен мастилено лилав цвят, който за жалост филтъра тук съсипва. Heart

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:22 от kolevaangela

# 1 587
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момиче, много си красива! Но си “малолетна” за тази тема Simple Smile

На снимката с лице не съм аз, а модел от сайта, не съм чак толкова млада 😄

# 1 588
  • тук-там
После загледах, че роклите са различни и се досетих Simple Smile Роклята ти стои топ! Бижуто също Simple Smile Моето любимо палто на Макс Мара е същия цвят. Струва ми се, че е същото като на Колева, но по-късия вариант.

# 1 589
  • Отвъд алеята зад шкафа
Историята на това бижу е, че го бях купила като подарък за приятелка. Явно не съм преценила правилно вкуса й, защото тя каза, че не би го носила. Така си го запазих за себе си и на нея й купих нещо друго. А то стана най-носеното ми колие.

Роклята ми заспа, а и си я представям с късото ми кожено яке.

Общи условия

Активация на акаунт