Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 153
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Велико Търново
По повод чантите нали знаете с коя ще ме изпращат?Невероятна е!
По повод на Зарена -имам "мижав интерес".Не знам по какъв повод съм харесала страницата на Алесите, ами и преди 12 години пак нищо не ми е харесвало и до този момент нищо не се е променило.Една приятелка все ме убеждаваше колко хубави неща имат.
Добре дошла, Гадамер!Страхотни аутфити показваш.Ставаме вече три с девойки абитуриентки.
G&B, ако има възможност вземи за мен 2-3 молива.Благодаря ти!
Връщам се да чета какво съм пропуснала.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:11 от siska79

# 1 561
Добър ден на всички! Каквито лайкове имах, използвах. Простете за невежеството ми, но има някакъв лимит ли?
Да ви се покаже кака ви, на повечето от вас/, че отдавна не съм. Не че има нещо за показване. Просто поздрав и комплимент, да не кажете, че само чета.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 13:06 от De Si

# 1 562
  • тук-там
De Si, добре завърнала се обратно! Чудесен аутфит на хубава жена!
За Зарена не мога да се изкажа генерално. Купих си зимния модел и ме кефи, но ползването е минимално. За чантите залагам на някои непопулярни, но качествени марки Harbour 2nd и нишови ръчни италиански.
Молив за устни не ползвам, но ми е интересна дискусията за диорските. Покажете как стоят.
Днес се готвя за големия сняг отново с гети и UGG:

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:21 от mtz

# 1 563
mtz, благодаря! Тъкмо за теб си мислех, защото си спомням, че беше посала, че си подкъсила карето. Успяваш ли да хванеш косата отзад, че много съм навила да скъсявам. Важно ми е да мога да я хващам, че с йога и пилатес като спорт много ме дразнят косите. Не вземам участие в дискусиите за декоративна козметика, защото никаква не ползвам. Не можах да се науча. Относно чантите също. Ползвам от естествена кожа, не са марки и ги ползвам с години.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 13:07 от De Si

# 1 564
Деске, има лимит, да, ама ще те излъжа какво беше.Харрсваш ми днес, кои са дънките?
МТЗ, много си хубава.Ако това ви е офисът- много ми харесва.

# 1 565
  • София
Всички сте много хубави, обичам да вляза в темата и да видя снимки!
Линковете ви не отварям, обаче!
Лъвичка, радвам се да те видя отново!
Диорската лимитка, която имам, благодаряние на Анджи, ми е най-най-любимото червило! Досега се чудех какво толкова пък им припадате, ама...да. Има си какво, това червило хем е мега трайно, хем не изсушава. Какво да иска повече човек от едно червило? Ставам върл фен на Диор.

А моливите как ще стигнат до нас, аз искам също молив. Мими ще но ги донесе на връщане от Лондон ли?

# 1 566
Благодаря, ДХЗ. Отговорих ти лично.

# 1 567
Ай стига с това червило 🤪, тъкмо го бях забравила.Тююю…Ще си го накрая заради вас.😅

# 1 568
  • София
Благодаря за отзивите!
Али, нали имаш Зарена, знаеш, че са хубави!
Имам Мими,но съм я слагала не повече от 3-4 пъти,затова питам.Трудно събира минимума,който нося,доста се издува.
Снощи ми хрумна ненадейно Зарената като идея за подарък.А и намерих модели, които смятам,че биха се харесали на дамата.В сайта отзивите са повече от положителни,но все пак реших да попитам и тук.
Furla,Coccinelle или Coach няма да подарявам.Е,мога да подаря,но на себе си. Blush
Междувременно докато разглеждах в сайта реални снимки с отзиви,харесах и за себе си същите модели.На каталожните снимки не ми харесват.
Мисля тези дни да погледна за друг вариант и ако нищо не открия в понеделник-вторник ще поръчам.
Gadamer от БГ сайт ли е роклята?И отговаря ли си на размера?Много ще да ми е харесала след като съм готова онлайн да я купя.

# 1 569
Аз бих хвърляла по някое око и на Манго, защото почти същата има дъщеря ми. Верно, че е купувана преди 8 г, но на този модел какво да му излезе от мода, че да не го повтарят.

# 1 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ali97, от answear е роклята, отговаря си на размера, но май в този сайт вече не е налична. Пусни снимката на търсачка в гугъл и ще ти даде по други сайтове или евентуално в сайта на марката.

# 1 571
  • тук-там
ДХЗ, това ни е офисът. Сами си го правихме и сме вложили много любов в него!
Де Си, карето може да е толкова дълго, колкото ти трябва на теб, за да хващаш косата. Аз успявам, но го правя рядко. А преди все на опашка ходех.

# 1 572
  • Велико Търново
Лъвичке, прекрасни си и пиши по често.Липсваш.
Деси, много си готина.
mtz, ти също, но аз винаги те харесвам.
Скрит текст:
така стои молива

# 1 573
  • тук-там
Аз молив не виждам! Ама сигурно това е идеята Simple Smile

# 1 574
И аз молив не виждам, ама щото само устните на Сиска гледах! Че и като мъжете май, цялата картинка, без да се вглеждам в детайлите:). Но и не разбирам, както казах. Просто много красиви устни!

Общи условия

Активация на акаунт