Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 148
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 605
И на мен палтото ми харесва.

# 1 606
  • София
Да,метално е на края на колана.Цветът и на мен ми допада.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:08 от Ali97

# 1 607
Признавам си, че се впечатлих не толкова от красивото светло палто на Колева, а от факта, че е сложила пухен елек под него! Още помня реакцията преди години като бях постнала подобни визии Wink

И Гадамер много красиво го е съчетала!

Али, цветът е твой, кройката е класика, но дължината ме притеснява - ако беше 10-15 см по-дълго според мен щеше да стои още по-добре и да е по-вариативно с комбинациите под него. Ръкавите са ти дълги. От мен - не.

Офисът на MTZ Heart

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:10 от Agent Provocateur

# 1 608
Включвам се за палтото - не ми допада.

Другото лайкнах.

# 1 609
  • Отвъд алеята зад шкафа
Прилича ми на Тед Бейкър модел. Аз не харесвам точно този нюанс за палто заради едновремешните болнични халати. Но пък златните елементи са хубави. Харесвам ми модела, но в друг цвят.

# 1 610
И от мен да!
Цветът е супер, харесва ми как ти стои. По дълго на по ниска жена не харесвам. Теб не помня колко си висока!

# 1 611
  • тук-там
Аз не съм много въодушевена от палтото, Али! Не знам, може би не си падам по този цвят. Но не бих се загледала по него.

# 1 612
Али, може да е късно, но и от мен има не.

# 1 613
  • София
А аз ползвам молив, който прави така, че цветния молив да не се разлива извън контура. ...
Не нося моливи, но не нося и драматични червила.
Вместо добре очертан контур, предпочитам устни тип "току-що се целувах" 😀 - т.е. леко размазано червило. Слава Богу, около устните все още нямам бръчки, по които червилото да се разтича.

# 1 614
  • София
Благодаря ви за мненията!
Палтото действително е на Тед Бейкър.Харесва ми как стои,както и детайлите по него.А аз рядко харесвам нещо от раз.Цветът ще го видя утре на дневна светлина и ще реша окончателно.Това,което не ми харесва,че няма възможност да се закопчае догоре,но мисля,че с един хубав шал ще компенсирам това.
По-късно ще се презентирам и на домашните да видим,колко ще ахкат и колко ще викат у-у-у-у. Joy

# 1 615
И моето не се закопчава догоре! Шал ще реши работата! Браво, готино е!

# 1 616
Али, от мен да за палтото! Hands Plus1
Признавам си, че се впечатлих не толкова от красивото светло палто на Колева, а от факта, че е сложила пухен елек под него! Още помня реакцията преди години като бях постнала подобни визии Wink
И аз забелязах елека под палтото на Анджи - фин, съобразен цветово - на мен също ми хареса. Тази комбинация е много подходяща и носена в студени дни.
Не съм била в темата преди години, щях да харесам и теб.

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 19:49 от Sweta

# 1 617
Да се запиша и аз в темата с питанка….
Ако си спомняте миналата година по това време взех черна чанта Liebeskind - смазах я от носене- няма по нея никакви следи, че е носена, а кожата е невероятна мекичка,,,, Искам още една, същият модел, но в различен цвят, за топло време. Дилемата ми е между тези двете

# 1 618
Първата чанта - приятен цвят, универсален, лесен за съчетаване.

# 1 619
Първата е сигурен избор и цвят, който може да се съчетае много лесно.
Втората ми е много бонбонеста.

Общи условия

Активация на акаунт