Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 159
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Ямбол
Анджи ти знеш ли, че имаш страхотна коса, браво!

Същото щях да казвам и аз - разкошна коса!

Някой питаше за каре и връзване, аз моята си я връзвам без проблем, дължината май горе-долу колкото на мтз (която е супер на снимката Heart Eyes)

Устните на Сиска са перфектни, сърцевидни и създадени за червено червило Purple Heart

На Gadamer съм ѝ харесала ботите Stuck Out Tongue

Днес така, няма да казвам Дребосъчката как ме изгледа сутринта 😅😂.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:17 от Майола Бени

# 1 591
Чудни сте момичета! И Анджи и Гадамер и Майолита. Аз пиша, пиша, зарита съм от бач...! Weary

# 1 592
Мтз, толкова си лъчезарна и готина - усмихна ми деня! Моливът за устни при мен е задължителен, силно ти препоръчвам - очертава контура на устните и ограничава червилото да не се размазва. Сиска перфектно е онагледила - точно така ми харесва да се слива с червилото, незабележим, но да го има!
Анджи, перфектна както винаги и пак както винаги много ми хареса!
Гадамер също много ми хареса, чудесно съчетание на всичко!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:08 от Sweta

# 1 593
  • София
И аз започнах да ползвам молив за устни, както и тинт - бетонира се цветът и стои цял ден, без да личи контур. Отгоре може да е само някакъв глос или оцветен балсам.

# 1 594
  • София
Харпи може ли да споделиш кои точно продукти ползваш?

# 1 595
  • София
Теди, карам на бюджетни продукти, защото работят достатъчно добре при мен и за точно това не ми дават много пари.
Много харесвам тинта на Essence:  

който казват, че имитира този на Benefit. Намирам го за чудесен за цената си - при мен доста силно оцветява устните в приятно розово, само трябва да изсъхне добре преди другите продукти, които се ползват.

От моливите съм доволна от тези на Maybelline - Color sensantional (с прозрачната капачка). Държат се чудесно и не се разливат, лесно се нанасят, пигментирани са.

Глосовете и балсамите са най-различни.

# 1 596
Пропуска ми постове! Сега върнах да вида МТЗ - страхотна, слънчева и чаровна! Heart Eyes

# 1 597
Анджи, страхотна!Коса,стил…😍
Gadamer, изпуснала е приятелката.Рокята е красива.Такива палта обичам и аз.
Майолче, ти си слънце, грееш в този цвят, тийновете да…😅

# 1 598
А аз ползвам молив, който прави така, че цветния молив да не се разлива извън контура. С годините и устните страдат, уви.
Днес всички видях- много сте хубави, дами!

# 1 599
Ах, искам и аз такова светло палтооо...Може ли да ми кажете от къде са купувани палтата ви, Анджела и Gadamer ? /моят мъж ще ме изгони вече, наистина няма място в гардеробите, обачеее...светлото палто си е must have! Yellow Heart

# 1 600
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ах, искам и аз такова светло палтооо...Може ли да ми кажете от къде са купувани палтата ви, Анджела и Gadamer ? /моят мъж ще ме изгони вече, наистина няма място в гардеробите, обачеее...светлото палто си е must have! Yellow Heart
Разбира се -  Марката е българска, но гледам, че е sold out.

https://vintagesummerfashion.com/produkt/%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b … 0%be%d0%b2%d0%be/

# 1 601
  • София
Мога ли да помоля за много бързи мнения за палтото?
Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:08 от Ali97

# 1 602
# 1 603
  • Ямбол
Али, на мен ми харесва. Цветът е супер, аз обичам такова зелено, моделът е интересен. Това на края на колана и на яката метална част ли е?

# 1 604
И от мен да. Цветът много ми харесва и ти стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт