Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 490
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
HeartБлагодаря ви момичета! Кацнахме благополучно в Истанбул! Не ни се тръгваше вчера. Чакаме сега полета до София.

На Сейшелите прилепите са най- срещаната птица. Те са в короните на повечето дървета. Местните се шегуват, когато говорят за някой безлюден остров, че само Батман живее там. Демек, прилепи има само на него. Blush

Наде, в топ фирма си! Само не разбрах, от толкова фотографска апаратура, защо с телефон правиш селфитата? Или тя е само осветление? Thinking

Момичета, срещата я пропускам, за съжаление този път. Поех късната смяна (15-23ч.) тази седмица, защото и днес съм на работа. Всеки ден отпуска, който мога да скътам е от значение тази година. Имаме още 4 пътувания и въртя смените за да ги напасна според полетите ни.
Сигурна съм, че ще се забавлявате! Hug HeartHeart

Почерпих се с едно Чудо на Ланком, 30 мл. Тук на Дюти Фрито в Истанбул. Нищо не си купих от Сейшелите, ако не броим ванилията, кокосовото олио и дървените сувенири.
Апропо, на София Т2 летище, има апп, който дава -10% от всека покупка. Сваляте си го и се регистрирате. Важи за голям брой летища и ползвате отстъпката веднага и за всичко.
Тук, в Истанбул, имат също собствен апп за Duty Free, който също свалих и ползвах -10%.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 18:42 от kopche

# 1 816
Копче, добре дошла! Как прилепите най срещаната птица. Те са бозайници! Wink
Не ги пипайте - често носят бяс!
Надя, страхотна фигура, вдъхнови ме за сутрешната ми разходка! Браво.
Али, защо си мисля, че и Пупа няма да са това, което бяха. Наскоро бях купила лак и топ на Пупа...еми...не!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 09:17 от mimi.7299

# 1 817
  • София
Наде, страхотна си!
Копче, бързо влизане в ритъм. Ще ни липсваш на срещата.
За марките, които майките ни са обичали и ползвали - мисля си, че нямаше толкова голям избор тогава и всичко ни се е струвало УАУ, може би и някакъв момичешко възхищение към красотата на жените. Няма да забравя колко харесвах парфюма й Анес-Анес на Кашарел през осемдесетте, еми сега като го помириша чак се чудя как така, но може и да й е отивал на тогавашното "аз", не знам...

# 1 818
Няма да забравя колко харесвах парфюма й Анес-Анес на Кашарел през осемдесетте, еми сега като го помириша чак се чудя как така, но може и да й е отивал на тогавашното "аз", не знам...
Анайс Анайс на Кашарел беше парфюмът ми за бала. И сега имам понякога ей така от носталгични чувства към младостта. Даже и в момента го имам. Днес съм с Нино Черути, подарък от Веси!
ПП Забравих да пиша, че уикенда се намазах с Еластисайзър, стоях два часа. После косата като коприна - много съм доволна, а лятото не му обърнах внимание!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 15:48 от mimi.7299

# 1 819
Кашарела и аз го харесвам.
На Нино Черути ползвам от време на време един 1881.
Сега открих един в Нотино, който е с много ниска цена, а много ми допадна като аромат.

# 1 820
Anais Anais беше любимия ми парфюм дълго време. Но с всяка нова бутилка с нова осакатена формула. Последно си го купих 2012 година от Лондон от носталгия и така ми стои запечатана бутилката до днес. Ама може да го ползвам някой ден.
Марджи,кой е парфюма от нотино?

# 1 821
  • София
Мими и аз това съм написала за Пупа,че сега няма да е Уау.Но тогава през 80-те беше наистина уау за едно дете и не само.Червена лачена кутия с гримове,ружове,пудри и брокат дали нямаше,не помня.Обаче как се е запечатала в главата ми,помня я до ден днешен.Да,нямаше избор и беше нещо различно от това,което се предлагаше по магазините.
Харпа в днешно време много неща от миналото ни изглеждат чудни,но такива времена бяха.
Копче жалко за срещата.Вероятно ще има и други.

# 1 822
Али, имаше бурканче с брокатен грим, прозрачен с едри глитери...него яко мажех! Ех, сврачешка душа съм от едно време!
Анайса е променен, да. Така съсипаха бая парфюми!

# 1 823
Cacharel и аз харесвам, като малка тийн носех Anais Anais, а в гимназията имах Caleche на Hermes, Ysatis Givenchy и какви ли не други, а за бала някой ми подари Lou Lou и го носих години наред. И сега го имам, нося го на партита с повече танци. Прясно пръснат е ужасно ретро, но няколко минути след това ужаса изветрява и си е хубав парфюм.

Казах ли ви че имам ново парфюмно увлечение? Не съм пръснала още на ръка OSA-re и Lvce на Note di Profumum, но мисля някой от тях да ми е за пролетта. Първия е много подобен на Carnal Flower, добре че не се запасявам с аромати Grinning

Надя, в супер форма си Heart Eyes
Евала!

Вчера ми беше ден без фитнес на килима и направих близо два часа разходка бърз ход. Доволна съм

Siska, коя е линията на Герлен?
Аз тествам разни неща на Локситан, дадоха ми много мостри при коледните покупки за подаръци, а иначе си стоя на Шисейдо

# 1 824
Днес съм с розовото палто и капела.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 01:55 от ДХ3

# 1 825
Anais Anais беше любимия ми парфюм дълго време. Но с всяка нова бутилка с нова осакатена формула. Последно си го купих 2012 година от Лондон от носталгия и така ми стои запечатана бутилката до днес. Ама може да го ползвам някой ден.
Марджи,кой е парфюма от нотино?

Саси, този е - https://www.notino.bg/gloria-vanderbilt/vanderbilt-toaletna-voda-za-zheni/

# 1 826
  • София
Тази Глория си я взех в едно ...ммм 15-милитрово (май) шишенце, защото бутилчицата е толкова сладка! А и все повече ме блазни малкото количество.

# 1 827
Как я исках тази Глория като бях малка.Траен ли е?

# 1 828
  • София
Трайна, осемдесетарска класика.

# 1 829
Леле Деска Heart EyesHeart

Общи условия

Активация на акаунт