Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 510
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 800
Веднъж си лакирах ноктите на бюрото на голямото "говедо".
Той учи архитектура и строителство и сме му купили специална лампа за чертане.
Не знам дали е подходяща за лакиране, но много добре си виждах ноктите.
Лошото е, че съм замотана и си забравих лака за нокти, т.е. оставих улика.
Вече ми е забранено да ползвам лампата, но аз и без това си карам на заздравител и гланц.

# 1 801
О, Пенева 🫤

На удобни обувки и аз наблягам, сега ще сложа едни груби маратонки и ще излезна за час и половина бърза разходка, че човешкото тяло определено не е създадено да стои на стол.

Харесах си черни обувки, вече slingbacks взимам само с катарама, тия на ластик нещо не са ми ок.

Лакирам се на дневна светлина само.

Мими, прилепите не се ли притесняват от светлина?

# 1 802

Мими, прилепите не се ли притесняват от светлина?
Гледам в пещерите докато спят. Най важното е да не се шуми...

# 1 803
Прилепите са готини 😍🖤
Веднъж погалих един, беше се объркал и писукаше нещастно привечер на една стена, като коприна беше 🙂

Силвър, с шлиферите, както и при всяко друго нещо, може с всичко 😃
Не знам гледала ли си А.Цимер, сцената дето мацката влиза в купето облечена с шлифер, токчета и чанта. Ми аз след тази сцена не бих сложила шлифер ни с чехли, ни с ботуши.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:35 от Al Georgieva

# 1 804
  • София
Al, разбрахме, че не би.
Аз обаче нося шлифер с ботуши и го намирам за шик, при това ми е и комфортно Simple Smile Поръчах, дано не се наложи да връщам, че ми е гузно заради въртележките с куриерите.

# 1 805
Мтз, страхотна зимна приказка.

Копче, чудесни снимки, лек път.

Ал, зелените сандали ми харесват.

Магни, много си елегантна винаги.

Други снимки не успях да видя, денят ми беше много натоварен, едва успявам да чета.

# 1 806
Льоня, ще ни се покажеш да те видим колко си шик 🙂
На висока и стройна, дама шлифер дори и с ботуши стои ок

и една определено шик С.Марсо ❤️

но тя и в бялата хотелска хавлия е шик 🙂

Финес, мерси 🙂
зелените сандали ги изтирих, че някак не изглеждат хубави на снимка, а реално са топ.

Сега, кой беше с Pupa палитрите?
Постоянно ми излизат реклами 😃

И откакто пратих оранжево-кораловата ФуКла на съфорумка, не спират да валят предложения в този точно конкретен цвят

и ми излезна реклама на Мис Сиксти, не ми хареса, много ретро ми се вижда

# 1 807
  • Велико Търново
Ал, ретро до безобразие.
Копче, лек път!Невероятни емоции ми носят твоите фотоси.
Видях някъде и Мимито, че и двете Мимита , и двете ми харесаха.
Аз чакам с нетърпение да имам време да се наглася.Ал, съгласна съм за шлифера, обаче пусто удобство.Моят на Патриция не съм го обличала , защото нямам време да се наглася, а не искам да го претупвам.Свекърва ми каза по повод това, че не се спирам-"Как издържаш бе, майко? Аз така никога не бих могла." Щом и тя взе да се чуди не е хич добре работата.
Отворих новия Герлен и ще се надявам на чудо, защото от утре пак почвам по 12 часа.До сега толкова да ми е харесвала линия не е било.За моята кожа са идеални като усещане.
mtz, страхотна и ти.
Магни, прелест.
Сигурно изпускам доста неща, но от умора едвам седя.

# 1 808
  • Варна / UK
Агентче, душа, на каква светлина на лампата точно се гримираш? На моята има бяла; топло-бяла и жълто-бяла, ето упътването (т. 3).
Скрит текст:
Иначе холът вкъщи в момента е телевизионно студио, мъжО го е страх да не го изненадам с някоя скрита камера Joy
Скрит текст:
А за видео на каква светлина да се гримирам? На бяла ли - защото са ми казали да снимам на бялата светлина...

Mtz - прекрасна си, скиорче, още много спускания да направиш и заради мен. Аз и тази зима няма да се включа - дъщерята има GCSE-та скоро и не можем да мръднем; плюс едно куцо дясно коляно още ме мъчи - на 90% е ок.
Лек път на Kopche - прекрасни репортажи и снимки видях, и искам още Heart Eyes

Да не е хич без стил, да ви покажа един Shein-ски Joy плюс малко Зара от м. май миналата година (почивката):
Скрит текст:

# 1 809
Ех, Наде, защо бяха тия снимки по бански? За да ти завиждаме или за да ни мотивираш? Много си готина, поздравления!

# 1 810
Надя, страхотна си ! И най-вече смелостта да постнеш тези снимки.
Можеш да си ядеш колкото искаш Grinning
(Е, после потренирай малко Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 1 811
Оо, Ал, тези miss sixty съвсем ретро са го докарали, все едно са извадили архива и са ползвали снимка от там.
Сиска, благодаря, пожелавам то да почиваш повече и да облечеш шлифера скоро:)
Наде, респект за формата! Перфектна си! Дано най-сетне намеря време и сили за зала и аз.

# 1 812
Зари - абсолютно точно! За добър грим доброто осветление е критично! За изпипан маникюр - също. Аз съм пригодила една ринг лампа, на която съм монтирала двустранно огледало за гримиране (нормално и х3).
Скрит текст:
Вградените в огледалo LED за мен не работят - не ми дават достатъчно светлина и цветната температура е малко хмммм. За банята да си измиеш зъбите стават, но за гримиране (за мен) - не.
Аз имам същото наблюдение /болднатото/, ползвала съм огледала с вградено осветление и сега имам, но не го включвам.
Двустранно огледало ползвам постоянно, основно увеличителното -  х10, дори и малките огледала в чантата ми са х10. Силно увеличителното огледало позволява много прецизно нанасяне на грим - мен ме кефи

Този тип огледала /не с вградено осветление, а с външно/, мисля че ще вършат работа подобна на описаното, което ползва Агент. Имат 3 вида светлина - студена бяла, дневна бяла, топла жълта и  регулируем интензитет

Мими, много интересна професия имаш!
Прилепите ядат комари, някъде ги развъждат с такава цел. През лятото в София има много прилепи - привечер/вечер летят.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 00:12 от Sweta

# 1 813
  • София
За палитрите на Пупа се разговорихме с Мими.Майките ни са имали такива.Освен да взема да си купя една такава заради сантименталната стойност.Ама едно време беше уау,сега не е точно така.
Копче лек път!
Надя много добре изглеждш.
Льоня след като ти харесват ботушите ги купувай!

# 1 814
Добрата форма на Надя, не ме изненадва и друг път сме я поздравявали за нея. Но ме кефи как се чувства еднакво комфортно и в Тему стил и по бански, и с официална рокля .

Общи условия

Активация на акаунт