Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 514
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 785
Копче, лек път и от мен! Последната снимка е като от картичка. Nature Sunny
Благоева, чудна кожа, браво! Цветът на червилото също много ми хареса.
Велурени бежови ботуши ме притесняват откъм почистване, голям зор съм виждала да почиствам светли обувки от такъв материал.
Иначе шлифер ако е подходящо стилизиран за мен си отива с всичко.
Аз нося с обувки, балеринки, ботуши, гуменки, че и с чехли и сандали ако ми се ще.
За мен е мултифункционална дреха и всякак може да се носи, друг въпрос е, че рядко се задържа подходящо време за него.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:26 от silver pearl

# 1 786
Като заговорихте за светли ботушки да покага и моите.Доста са светлички и не знам как ще ги опазя.Ако изкарат сезон,два  ще е добре.

Копче,като от рая са снимките ти.Гледах ги и си мечтаех,а ти си много готина.
Видях Мтз и МагниМ ,също позитивни сладурки.

# 1 787
Благоева, от Ризърв ли са и отговарят ли си на номера?

# 1 788
ДХЗ,да от Ризърв са.Отговарят на номера.Моите са 39 номер и малко ми хлопат.Аз,вече сэм 38,5 ,но трудна работа с тия половинки.Понеже е ботуш направих компромис.С два чорапа ги нося.

# 1 789
Сложи си и стелка допълнителна.

# 1 790
Пробвах,стана ми тясно със стелка 😄

# 1 791
Kопче, лек път! Мерси за споделените снимки и емоции!

Зари - абсолютно точно! За добър грим доброто осветление е критично! За изпипан маникюр - също. Аз съм пригодила една ринг лампа, на която съм монтирала двустранно огледало за гримиране (нормално и х3).

Вградените в огледалo LED за мен не работят - не ми дават достатъчно светлина и цветната температура е малко хмммм. За банята да си измиеш зъбите стават, но за гримиране (за мен) - не.
PS За маникюр/лакиране пък предпочитам една от тези лампи със вградена лупа х10 - по този начин мога да си направя маникюра по-добре от някои професионалистки. Този трик го научих от украинките преди години.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 16:15 от Agent Provocateur

# 1 792
Много трудно се гримирам на изкуствена светлина аз. Тоалетката ми е в спалнята, като от дясно имам прозорци, но не ми се получава. Ако ми се наложи да се гримирам вечер пускам нощна лампа и полилея, отделно от това се гледам и на малко огледало.
Да снимам грим пък, ми е мисия невъзможна, хем с добро устройство снимам.

# 1 793
  • тук-там
Вие май говорите за професионални изпълнения Simple Smile

# 1 794
  • София
Някой записа ли продуктите от видеото, което Агент пусна? Много естествен вид.

# 1 795
Вие май говорите за професионални изпълнения Simple Smile
Ох, аз просто не знам къде мога да разположа такава техника!

# 1 796
Няма нищо професионално, всичко е от Амазон/Али Експрес и ринг лайта е сложен на мини триножник на тоалетката ми за гримиране, където така или иначе се мажа. Лампата с лупа е на бюрото ми и дублира като офисна.
Много трудно се гримирам на изкуствена светлина аз.
Toчно това казвам, че тези LEDs имат цветорежим "дневна светлина"

PS Преди ползвах челник за лакиране и 2 офисни лампи с гъвкави рамене под 45 градуса за гримиране. Сори, аз съм силно късогледа и дори в хор съм пяла!
Нали знаете какво е челник?! Grinning

PS И да ви предупредя, че на силна качествена светлина бръчки, пори и петна се виждат много, МНОГО по-добре Wink

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 17:54 от Agent Provocateur

# 1 797
Ох, Агент Joy Представих си те с челника, наполовина гримирана, а съпружието поседнал и чака за излизане, нервно потупрайки с лъснат чепик (като за парти Wink )

При мен нищо ново стилове, освен че все повече наблягам на супер удобните обувки, но... все още не мога да преживея рокля/пола с walking маратонки... И си карам на панталони и дънки с боти с по-масивни и меки подметки, че в ботушите не влизам в момента... И с грима се ограничавам, че са ми поотекли клепачите (не от грим) и не мога да се накарам дори спирала да сложа, карам на хидратиращо кремче за лице и почти нюд червило или нюансиран балсам за усти и така Simple Smile

# 1 798
А, челник имам и аз, да гледам прилепите, мъжа ми ми го поръча от Тему. Flushed

# 1 799
  • тук-там
Някой записа ли продуктите от видеото, което Агент пусна? Много естествен вид.
Постигането на естествен грим, Ре, на мен ми се струва най-професионално като ефект!

Общи условия

Активация на акаунт