Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 701
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 995
Grinning Пепси, страхотна интерпретация на черно и бяло.

# 1 996
  • Бургас/Пз
Нямате изчитане Simple Smile
Обаче видях , че Ал иска сребърни обувки и чанта ... и аз искам 🤣

# 1 997
  • В полите на Пирин планина
Аз си бях "заплюла" ей тези сребърни

но докато реша дали наистина ще ги нося и свършиха номерата...

# 1 998
Някой записа ли продуктите от видеото, което Агент пусна? Много естествен вид.
Reunion, конкретните продукти не са толкова важни, с много и различни от показаните може да се постигне супер естествен и свеж вид. Важно е да се знае как да се ползват. Дори един ФДТ с пълно покритие смесен в адекватна пропорция със крем/лосион за лице или сънскрийн или озарител и нанесен със влажна гъба ще даде много красив, сияен и естествен вид на кожата.

И горното ме подсети да поздравя Благоева за великолепната кожа! Ахнах завистливо, признавам си, а като видях крема и направо изплаках Simple Smile Но като не съм благословена с такъв ген ще си кютам и тихо и кротко ще си пия водата и мажа мазилата.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:21 от Agent Provocateur

# 1 999
Припомням и за това. Беше препоръчано основно за целулит. Има и течен, който може да се добавя към водата. С вкус на мента или без добавен такъв.
https://uk.iherb.com/pr/now-foods-chlorophyll-100-mg-90-veg-caps … _BwE&gclsrc=aw.ds

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:18 от G&B

# 2 000
^^^ Пила съм го и ще го пия! Нелошо дезодорира тялото през топлите сезони, колкото и да не ми се вярваше! Течен си купувам. За целулит на хормонална почва нищо не върши.

PS Онзи ден си разходих сребърните дънки с пълното съзнание колко не е мой цвят и стил, въпреки, че моделът що-годе ми пасва. Правих съчетание с пуловер в бордо и черни велурени каубойски боти. Колежките ги одобриха - най-горещо тези, на които този цвят и стил им отива Wink

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 18:23 от Agent Provocateur

# 2 001
Сребърните патъчки много сладки! Жалко, че си ги изтървала...

# 2 002
Lady Brinne, Al Georgieva аз съм си записала в списъка с любими тези, но засега успявам да се убедя, че не ми трябват Simple Smile.

zari65, черно и бяло при това всякакво Simple Smile.

# 2 003
Аз също съм на сребърна вълна. За мен сникърси и чанта в сребристо или като акцент търсих вчера, засега не намерих каквото искам, но до месец два ще.

# 2 004
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, мили, като в оазис е тук сред вас, вече, когато искам да се скрия и да забравя злободневието, спирам на пауза и "цоп" - на топличко тук! Sparkling Heart Благодаря на всички за всичко! Flowers Hibiscus Света, мила, палтото на Mango е много хубаво, но ще го мислим догодина, не съжалявай, здраве да е! Two Hearts Ал, бялата чанта на Demellier я видях на живо. На снимката естествено изглежда по - добре, трудно бих я носила. Gift Heart Пепси, браво, много смели съчетания правиш и много колоритни, умееш да напластяваш. Така нареченият "layering" , дори в монохром, сам по себе си е изкуство, а когато се включат и цветовете си е "висш пилотаж". Много съм впечатлена! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 18:09 от kolevaangela

# 2 005
Аз се замислих, че отдавна не съм имала Мон Герлен. Някой пробвал ли е този?
https://www.notino.bg/guerlain/mon-guerlain-sparkling-bouquet-pa … na-voda-za-zheni/
И още един въпрос интенза като стария ли мирише, или по различно? Защото този път се замислям да взема Интенз.

# 2 006
  • Sofia
Мими,  този букет за мен е много синтетичен и не си заслужава. Бих заложила на интенса, различен е от първообраза, но по красив начин - по-дълбок, балсамов и чувствен.

# 2 007
Още един глас за Интенс-а , старият би беше любим парфюм!
Да знаете, че ви чета, или поне се опитвам, но в повечето случаи нямам време да пиша. Прекрасни сте всички и темата е много полезна! Revolving Hearts

# 2 008
Благодаря момичета, интенза ще взема!

# 2 009
  • София
Някой записа ли продуктите от видеото, което Агент пусна? Много естествен вид.
Reunion, конкретните продукти не са толкова важни, с много и различни от показаните може да се постигне супер естествен и свеж вид. Важно е да се знае как да се ползват. Дори един ФДТ с пълно покритие смесен в адекватна пропорция със крем/лосион за лице или сънскрийн или озарител и нанесен със влажна гъба ще даде много красив, сияен и естествен вид на кожата.

И горното ме подсети да поздравя Благоева за великолепната кожа! Ахнах завистливо, признавам си, а като видях крема и направо изплаках Simple Smile Но като не съм благословена с такъв ген ще си кютам и тихо и кротко ще си пия водата и мажа мазилата.

Агент, аз не схванах продуктите, като продукти, а не марките 🤣. Много съм зле, макар че и аз с пръсти и тампончета тип гъба се гримирам.

Общи условия

Активация на акаунт