Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 815
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 980
  • тук-там
А някой да сподели впечатления от Elemis?

Преди доста  10-12години ; )  от  feelunique сайта, поръчвах, нямаше ги в БГ. Много са хубави, ето тези 2 сета , сигурно около 2 години, само  Елемис ползвах. Бих ги сравнила с Шисейдото.

и този сет

Аз точно от колаген марин крема се интересувам. Да сменя малко шисейдото. Ама да не стане като на Мими със спиралите Wink

# 1 981
На Цвета палтото много ми харесва. И аз искам такова.
МТЗ, я си карай с Шисейдото, не прави експерименти! Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:51 от mimi.7299

# 1 982
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз не си мажа тялото с нищо, не обичам. Само ми застояват такава продукти.

Днес съм така, токчета във ваша чест, иначе слагам много рядко:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 09:53 от gadamer

# 1 983
Не сменям аз, мажа като се сетя шисейдото и това е. Дори не всяка вечер.
Спиралите също не искам да ги сменям
От Локситан мострите ни допаднаха две неща и ще взема по една цяла опаковка, но като свърша отворения крем.
На тяло не мога да се насиля да сложа, дори и след плаж.

Зелената чанта е велика, тя цялата растителна колекция е велика, но....това друг живот Grinning

Гадамер, друго си е с токчета.
Много ми харесва цвета на якето ти Simple Smile

Днес съм черна, та черна и не ставам за снимки, но Павловата става

Angela, бях загледала тази чанта, изглежда ми вдъхновена от твоята, но и липсва симетрията на първообраза

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:55 от Al Georgieva

# 1 984
Мазането на тялото след душ ми е навик като сутрешното кафе и ходенето на спорт - правя го без да се замислям - изразходвам вероятно две кофи лосиони и кремове за тяло през годината.....
gadamer, друго си е с токченца, а днес си и с парфюмният ми подпис Мис Диор Парфюм - ще подновявам бутилката в макси размер
Днес си поднових този разкош + спиралата Idole на Ланком - хепи съм ......

В обедната почивка пих кафе с две познати и двете бяха с черна Zarena, модел Сара - ами хвърлям се на една Пясък - много удобна и функционална ми се стори - огледах я в детайли......
Ал, да ти изям Павловата Heart Eyes

# 1 985
На Цвета палтото много ми харесва. И аз искам такова.
МТЗ, я си карай с Шисейдото, не прави експерименти! Sparkling Heart
Мими, сто пъти се връщах да гледам за кое палто на Цвета говориш. Гледам картофки, листа, корони - палта на Цвета няма и няма. Викам си егати как ми прескачат постове. Simple SmileSimple Smile Чак сега се светнах че първата буква е сменена. Hug
Да, много е хубаво палтото и пипнато, материята е като коприна гладка и има лек блясък на живо- заслужава си. Много се чудя дали да го взема, но един р-р нагоре леко ми е голямо.

Пепси, аз харесвам напластяване - хубаво ти се е получило!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:20 от Sweta

# 1 986
Светка, ще ти купувам риза!

# 1 987
Може ли да сменим на поло? Kissing HeartSatisfied

# 1 988
Може ли да сменим на поло? Kissing HeartSatisfied
Естествено и брошка за яката. Днес ми се обадиха, че ми е готово мъжкото елече, но нямам време да ида да го взема. Много ми е интересно ще го нося ли?

# 1 989
  • тук-там
Такива елечета на какво ли не нося. Накрая и широки дънки ще си купиш Simple Smile

# 1 990
Sweta, аз предпочитам палтото да покрива полата, освен ако не е някакво съвсем късо палтенце разбира се. Обаче пък няма да си изхвърлям наличните дрехи спрямо новите я Simple Smile .   
Ще твърдя,  че следвам тенденциите и толкоз Simple Smile.

# 1 991
на елеците съм пас 😃

искам сребърни обувки и чанта 😃

И аз намирам по-красиво като палтото или покрива полата, или е късо, но се случва на пластове да се разхождам.

# 1 992
Редовно се разхождам на пластове, щом по ревютата могат и аз мога! Елечето ми хлопаше на талията, дано не са го предобрили!

# 1 993
Хмм, Алая и Том Браун направо скромно и евтино го раздават в сравнение с Judith Leiber. Тази талантлива и предприемчива кака преживе дори музей си е направила за да излага собствените си чанти. И въпреки това за мен е страшен кич показаната.

In 1992, Leiber received the Golden Plate Award of the American Academy of Achievement.[6] In 1994, Leiber received a Lifetime Achievement Award from the Council of Fashion Designers. In September 2008, she was rated the most prestigious luxury handbag brand for the second year running by the New York-based Luxury Institute.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:17 от Agent Provocateur

# 1 994
И аз харесвам палтото да покрива роклята.
И роклята да покрива ботушите.
Но като Пепси мисля,че няма да се пенсионират стари дрехи заради нови.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:48 от mardji1

Общи условия

Активация на акаунт