Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 836
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 965
  • тук-там
А някой да сподели впечатления от Elemis?

# 1 966
  • София
Mimi ще чакам отзиви за лосиона за тяло на Мoroccanoil.Бях си взела аргановото им масло за коса.Нещо не останах супер очарована.
Но тялото си трябва да мажа и искам нещо с лека консистенция и лек приятен аромат.

# 1 967
Sweta, аз и лицето си не мажех преди, нямах нужда, а и нищо не отбирах от козметика, само се гримосвах.Тялото ми е толкова неприятно да си го мажа, че
откачам.Сега, 1 път на високосна, мажа с масло за след душ и пак ми е ужас.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:47 от ДХ3

# 1 968
L’occitane ги купиха преди известно време. Ползвала съм почистващия им балм и бях доволна.

# 1 969
Е как бе Деси, ти която толкова се грижиш за себе си, ако не беше го написала ти нямаше да повярвам.  
Ами не знам, щом пък не ти харесва - недей, но е хубава поддръжка по принцип . Аз така съм се сляла с тези процедури, обратното ми е немислимо. Hug

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:54 от Sweta

# 1 970
  • тук-там
Така е, става ти като миенето на зъби. Навикът е втора природа!

# 1 971
Аз го ползвам, много ми харесва!

L’occitane съм ги ползвала още 2009 год.за първи път. Имаше ги в мола във Варна ...имахме гости от арабски произход и на жените ги препоръчахме.
Тяло не мажа, но хубав крем за лице винаги съм имала. Още от студентка! Имаше един хидро гел на Олав ойлс. Безумно скъп за студентския ми джоб! 🤣

# 1 972
Не се сдържах да не споделя с широката аудитория няколко чанти, на които попаднах, докато рових в Хародс за Longchamp.

# 1 973
G&B кога ще уреждаме среща с мениджъра да ги купуваме? 🤣

# 1 974
Оооо, пържените картофки 😃
Харесват ми, в духа на А.Уорхол.

Angela, честита чанта на К.Г.
Бялата ми харесва като силует, добре е направил Готие, че я е срязал. Много е добър ❤️

# 1 975
  • София
Пу, дакелчето за Silver 😍

# 1 976
А за мен сгънатото листо, ако може Simple Smile.
Макар че освен да си го подредя до саксиите в къщи и да му се радвам, едва ли ще искам да го нося често в ръка Simple Smile.
Връщам ви към ежедневието. Палтото ми се оказва късо за новите обичайни дължини, които нося, но пък напластяването май още е актуално Simple Smile ...

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 23:14 от pep_si

# 1 977
Аз другата листо искам 💚
С радост бих я носила.

Пепси, за цветовете ❤️

# 1 978

Преди доста  10-12години ; )  от  feelunique сайта, поръчвах, нямаше ги в БГ. Много са хубави, ето тези 2 сета , сигурно около 2 години, само  Елемис ползвах. Бих ги сравнила с Шисейдото.

и този сет

# 1 979
Ох, зелените чанти са страхотни.
Пепси, харесваш ми!

Общи условия

Активация на акаунт