Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 861
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Ако не се мажа, ще погина! Обратно на лицето, кожата на тялото ми е много суха и се балсамирам всяка вечер. Тук от форума спечелих лосиона Екзомега на А-Дерма и много ми пасва за зимата 🥰. Кремът за крака е също от първа необходимост, а за ръце да не говоря!

# 1 951
G&B, малкия е супер, и колекцията му е съвсем на място. Помогни му да се увеличи!
Помагам активно, от снощи има Sauvage Elixir. По този повод реши, че темповете на растеж са неудовлетворителни.

# 1 952
G&B, малкия е супер, и колекцията му е съвсем на място. Помогни му да се увеличи!
Помагам активно, от снощи има Sauvage Elixir. По този повод реши, че темповете на растеж са неудовлетворителни.
Ох, ще ме умориш 🤣

# 1 953
Ръце искам не искам - мажа, иначе непоносимо суха кожа до пукане и рани. За тяло не ми се занимава, но ще трябва явно... С лицето горе-долу се споразумяхме колко да мажа, че да не изглеждам като смачкан вестник сутрин Simple Smile.

# 1 954
  • София
Ох, Пепси, сутрин съм цялата в чаршафи. Преди докато пия кафе се изглаждах, сега някои следи стоят до обяд. Мъча се да спя по гръб и без възглавница, но пак се измачквам и някак си вдлъбвам челото. Помислих, че нещо съм се повредила, но се хванах - подпирам си с длан главата Laughing.

# 1 955
G&B, видях, че част от парфюмите на сина ти са като тези на моя син. Последното му попълнения  е този

И на мен много ми харесва.  Но има още доста време да натрупа такава колекция. Все пак има повече от мен.

# 1 956
  • София

Копче, аз имам точно нероли амара. Не е за този сезон. Зачакай малко и ще ти го намерим на добра цена Simple Smile
Помня, че беше ти! За тоз сезон, от който идвам сега, си е екстра, да знаеш. Мислила съм го всичките тия дни! Laughing

# 1 957
Аз се мажа всеки ден от малкият пръст на крака до върха на главата 😁😁😁….. и така от има- няма 35 години…..
Копче, сподели моля за новият аромат на Ланком и новата спирала. Idole спиралата ми е любимата, утре ми пристига третата …. От както е излязла, друга не искам и да пробвам.

# 1 958
  • София
Копче, сподели моля за новият аромат на Ланком и новата спирала. Idole спиралата ми е любимата, утре ми пристига третата …. От както е излязла, друга не искам и да пробвам.
Като стигна и до тях, ще пиша. Имам 3 нови спирали отворени. Едната в бургунди цвят, другата- черна- мини Идол, и на Тарт мини си взех от намаленията в Сефора, да я пробвам. Парфюмът пръснах веднъж за проба и не съм нещо Уауу, но то е защото, имам нов -друг на Ланком (Miracle), който отворих сутринта и му се радвам още много на него. Ще му дам време да ме очарова истински. Аз съм почитател на цялата линия. Този ми е 4-ти в колекцията Idole.

# 1 959
Collistar имат един хидратиращ спрей за лице, който купувам непрекъснато.
Аз по принцип много харесвам спрей/мъгла за лице.
Друг любимец ми е Eucerin.
Даже най-обикновената розова вода също ми харесва.

# 1 960
  • тук-там
Аз се пръскам с розова вода след почистване и преди серум. И аз като Макадамия от главата до петите мацам, ама не виждам как иначе. Суха кожа, а сега и дъртофилска.
Копче, точно за сезона от който идваш е коментираният аромат Simple Smile

# 1 961
МТЗ...и ти ли Бруте. Нали ти не се мацондреше!

# 1 962
  • тук-там
Е как да не се?! Нали преди години аз разбуних духовете тук с новите серуми на шисейдо. Аз не се мацотя с декоративна козметика, ама с бялата сме приятели отдавна Wink

# 1 963
Е как да не се?! Нали преди години аз разбуних духовете тук с новите серуми на шисейдо. Аз не се мацотя с декоративна козметика, ама с бялата сме приятели отдавна Wink
Ах, малеееи....ама да си жива и здрава за Шисейдото! 🥰

# 1 964
Ехаа, чантичката ми на Кърт Гейгър пристигна, поръчах я блгодарение на чудната Света! Cupid
Скрит текст:
Да се включа и аз с Hermes, въпреки, че не разбрах много от прочетеното. Това е моята "старица" , купувана е през 2005г., по това време творчески директор на Hermes става Жан Пол Готие, който като новатор направо "разрязва" Биркин наполовина - надлъжно. Моделът носи името Hermes JPG Birkin 42sm. Спрян е от производство 2009г. /вече е винтидж, сигурно е и "цифра" в eBay, but, who cares?! Smiley Пък и носи ли вече някой такива чанти, с какъв акъл съм я купила, не знам. Sweat Smile  Нищо, важното е спомени да има! Revolving Hearts  
Скрит текст:

Скрит текст:

Честито, Анджи - толкова е сладка чантичка на КГ, с кеф да си я носиш! Kissing Heart
И от тия Биркин си купила най готиния модел - имаш чудесен усет. Аз, която не съм им фен, харесах твоята - сега влезе тренда на продълговатите чанти - носи си я.
Какво хубаво късо палто мерих днес в Манго, прилича на твоето от Зара. За съжаление нямаше моя номер. Ето това:

А бе как не обичате да се мажете, че и бррррр-кате Hug. Аз като Макадамия и мтз се мажа всяка вечер от-до при това с удоволствие и от както се помня.

Абсолютно нищо лошо няма в балкона, аз също в някои теми само чета без да пиша.
Нелицеприятни бяха коментарите и обсъжданията от участници в друга тема за пишещите тук.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:17 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт