Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 171 417
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 935
  • тук-там
И аз съм доволна от всички продукти на Колистар. Дори съм ползвала един стягащ за гърди и деколте. А ММ мъж ползва и дезодоранта им, и крема за бръснене.

# 1 936
Пенева, пробвах за мен измивните олиа не са кеф. Обичам богата пяна, но нежна и тоз не ми хареса, в смисъл почти не се пени! 🤣
Колистар, мисля, че показания от Агента лосион търсих, но в Бя не видях. Така или иначе вече поръчах, харесвам серията Марокан ойл, ще споделя усещането!
Записвам всички ваши предложения и ще тествам.
Вчера казах на фризьорката, че искам да съм мъж, след като висях час и половина за къна. И то да беше само тя! 🤣

# 1 937
Проспала съм снощната дискусия.
Клеми, не успях много да видя дънките, но топа ми хареса. Ал, хубав тоалет, както обикновено. И сивото късо палто на gadamer много ми допадна. За мен къса е дреха до ханша.
Моята кожа също е суха. Не ми харесва да се мажа. Не мога да си предстая да си легна омазана (не визирам нещо мазно, а каквото и да е) и ММ да ме награби. Независимо дали са минали 5 или 50 минути от намазването. Знам, че повредата е моя телевизор.

# 1 938
  • София
gadamer, знам, че отдавна се преместихте.
Скрит текст:
Беше отдавна, когато и ние висяхме с децата по площадките. Blush Синът ми навършва 25г другият месец, щерката е 2004 набор. По скоро, с нея сме били повече на площадката. Тя беше с момичешката тайфа. Твоята - голямата, помня, беше страшен образ тогава. Голям сладур! Много я харесвах! Бебето - в количка беше тогава още.

Дх3, забравих да кажа, колко си готина с розовото палтЕ! Heart Eyes
Агент, и аз по ваша препоръка- на теб и Ани се обзаведох със скраба на Колистар. Моят е зелен. И серума имам, де!

Не знам за вас, момичета, но за мен ....14 февруари дойде! Със Спиди. Laughing
Скрит текст:
Спирала няма да купувам, и дано не ми подаряват, поне до август 2026! Joy

# 1 939
Колистар в България?
Виждам само в Нотино, а аз не съм им фен.

От отбора на Мариат съм и аз, тоя, за награбването 😃
Мажа като съм сама

# 1 940
  • София
Редовно поръчвам от Нотино. Нямам забележки. Да, Колистар от Нотино.

Забравих да  кажа, че на летището тествах най-накрая и се влюбих в Нероли Амара! Ани и Мтц, помня имаха двете разновидности. Искам сега Нероли Амара-та. Тя, пък - никъде я няма! Пфу!

# 1 941
Мими, има олио за къпане с повече пяна. Това ме спасява след басейна. 2-3 пъти седмично ходя на водна аеробика и кожата ми много се пресуши, но нямам време да се мажа още в съблекалнята,  че става лудница.  Затова с олио чувствам кожата си хидратирана.
Всички, които видях, харесах.
Агент,  честита да е дъщеря ти.

# 1 942
Kopche, при нас го има Wink

# 1 943
  • София
Kopche, при нас го има Wink
То и на Терминал 2 го има, ама не на цената, на която се продаваше тук по сайтовете тогава. Беше 119лв. С отстъпка цената падаше още. Сега му искат 150 евра. Ще се въздържа. Weary

# 1 944
  • Burgas, Bulgaria
Ехаа, чантичката ми на Кърт Гейгър пристигна, поръчах я блгодарение на чудната Света! Cupid Да се включа и аз с Hermes, въпреки, че не разбрах много от прочетеното. Това е моята "старица" , купувана е през 2005г., по това време творчески директор на Hermes става Жан Пол Готие, който като новатор направо "разрязва" Биркин наполовина - надлъжно. Моделът носи името Hermes JPG Birkin 42sm. Спрян е от производство 2009г. /вече е винтидж, сигурно е и "цифра" в eBay, but, who cares?! Smiley Пък и носи ли вече някой такива чанти, с какъв акъл съм я купила, не знам. Sweat Smile  Нищо, важното е спомени да има! Revolving Hearts  
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:24 от kolevaangela

# 1 945
  • тук-там
Анджи, и двете чанти са топ! Колко да е олд фешън тази на Ерме Wink
Копче, аз имам точно нероли амара. Не е за този сезон. Зачакай малко и ще ти го намерим на добра цена Simple Smile Ама за 119 лв се съмнявам. Само в голяма опаковка е и по-ниска цена от 290 аз не съм виждала.
Аз сега въртя този сет (всички ми харесват):

Ал, ето го и моят хенд крем Simple Smile

# 1 946
Докато си приказвате аз направих чистка. Знаете колко мразя да трупам козметика. Събрах всякакви мостри в едно пликче и утре ги засилвам на работа. Каквото измажем, измажем. Сортирах парфюмите, не са много 13 и два неотворени. Най празните наредих отпред и ще ги изпръскам да се отърва.
Един малък Ели Сааб ще занеса на работа за спешни случаи. 🤣 Всички са ми много любими така, че в какъв ред ще ги подкарам да махна стъклата няма значение! 🤣
Искам да ми е свободно и ненатрупано, а в спалнята дори тоалетка нямам.
На Анджи чантите са просто прекрасни, ако ще ги хвърляш ще те отърва! Hug
Относно награбването и мазилата Ричард каза, че в нашата спалня мирише на сладкарница...искал и него да намажа! 🤣

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:08 от mimi.7299

# 1 947
Дребният(19г) снощи се оплакваше, че колекцията му не расте.🤣

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 00:17 от G&B

# 1 948
Amarilis@, никой няма против четящите “на балкона”, имаме против конкретни  действия на някои от четящите.За това става въпрос.Иначе и аз съм на балкона в някои теми, нормално.
Чантата ти е красота.
Анджи, харесват ми и твоите.
Имам и аз разни винтидж, висят у нас.
Тялото си много мразя да мажа, бррррр….

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:38 от ДХ3

# 1 949
Тялото си много мразя да мажа, бррррр….
И аз, а хората имат крем за тяло, за пети, за нокти, за мазоли, брррррр 🤣
G&B, малкия е супер, и колекцията му е съвсем на място. Помогни му да се увеличи!
Така, спиралата на кико не е лоша, но за сетен път си казвам - не експериментирай. Сега трябва да я мажа, ако дребната не я ще!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:43 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт