Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 148
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 620
Макадамия, зависи от дрехите ти според мен, ако имаш с какво да носиш и двете аз съм за жълтата.
Анжелка - уникална си!
Майолка - и ти си слънчице, какво против е имал дребосъка ?
Али, в гръб как седи? Аз тези халати почти не си ги спомням, така че цвета не ме притеснява, единствено ръкава сякаш е малко дълъг.
mtz, много хубав офис си имате, и ти си прекрасна, моите ботуши на UGG са ми малки, опитах да поръчам нови, те ми канселираха поръчката, не ми върви с тях..

# 1 621
Макадамия и аз съм за светлата чанта!
По лесно се съчетава!

# 1 622
  • Виена
Аз съм за розовата. Сама по себи си красива,няма нужда задължително да е съчетана с нещо си. А бежовият цвят е от типа "имам само една чанта,та гледах да пасва на всичко" -  при теб това никак не е случаят.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 10:49 от bombolino

# 1 623
И двата цвята много ми харесват, първата- цвят шампанско се води и за лятото е много добър избор, но пък ексцентричната ми душичка крещи за това млечно лилаво- розово - а ако имам три еднакви чанти като модел, различни по цвят ?!?!? 😊

# 1 624
Здравейте,
ако позволите и аз ще изкажа мнение за палтото на Али. Много хубав и интересен модел е, много,много ми гхаресва. Цветът е хубав, сам по себе си. Аз харесвам всякакво зелено, а тъмно особено много. Но .. някак не ми стои. Мисля,че по светъл цвят или може би друг нюанс зелено. Мисля,че точно това палто с този цвят не е съвсем твоето. Не изпъква нито палтото,нито ти. Все едно се криеш с него. Но пък ако ти харесва и си го искаш, разбира се, че няма да слушаш друг Simple Smile Важно е как се чувстваш и виждаш с него.

# 1 625
Макадамия, имам бонбонено розова малка чанта и през лятото я нося много.   Намерих й и маратонки в същия цвят. Щом Барби в теб крещи за лилавата, не се чуди.

Али, зеленото палто не ти стои добре в ханша и талията.

# 1 626
  • Ямбол
Макадамия, аз те виждам с розовата 😻.

# 1 627
  • София
И аз съм за розовата чанта,повече ми харесва.Няма лошо да имаш еднакъв модел чанти,но различни цветове.Важното е да ти харесват и да ги носиш с кеф.
Благодаря още веднъж за мненията!Както казах почти винаги имам проблем с ръкавите и в случая не ги усещам като дълги.
Някой ме попита в гръб как е,според околните добре.
Моят Ричард ме одобри.Каза,че цветът е ОК и не прилича на това,което аз си мисля.
Утрото е по-мъдро от вечерта.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:35 от Ali97

# 1 628
Труден е изборът на Макадамия, по-универсалния цвят или този, който приковава вниманието.

# 1 629
Али И аз не ги намирам ръкавите за дълги, трябва да са до средата на дланите, защото като се пречупят в лакътя и ще се вдигнат. Най мразя връхна дреха с къс ръкав, като умаляла. Ако се харесваш, не го мисли. Важното е ти да го носиш със самочувствие и да се чувстваш красива.
Макадамия взимай и двете тогава..и аз имам модели по две различен цвят!
Аз почвам да мисля какво ще обличам за мюзикъла. Надявам се в НДК да е топло!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 23:09 от mimi.7299

# 1 630
  • Sofia
Като цвят розовото ми допада повече.  Шампанското е слънчево и ще ти отива.
Не ти помогнах. Joy

Палтото на Тед Бейкър ми харесва,  имам слабост към марката. Чантички, сандали...

Онази сиво-бяла фурла, за която се колебаех дали да върна, даже я подносих. Уж за лятна я взех, но ми харесва как стои със сиви боти на червено и винено палто.

# 1 631
  • София
Труден е изборът на Макадамия, по-универсалния цвят или този, който приковава вниманието.
Често имам такива терзания,но колкото повече остарявам,толкова повече ми допадат цветните акценти.А много често цветът прави модела.

# 1 632
  • София
Макадамия - розовата! На този модел заспива. Розовото е чудесен акцент и се съчетава с много цветове.

# 1 633
Аз не зная защо казвате розова, на моя монитор си е чисто лилава.
Иначе зависи от дрехите, с които ще се носи и разбира се какво харесва повече бъдещата притежателка.Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 21:41 от Sweta

# 1 634
Вторият цвят е определено по-запомнящ се, идеален за лятото, ако има с какво да се съчетае.

Общи условия

Активация на акаунт