Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 068
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 875
Да ти жива и здрава рожденичката Агент! Прекрасно дете и красива госпожица е.
НадяТ, ако постигна твоята преса някога все по бански ще се снимам Simple Smile.
Абе хубави дами сме се събрали тук, няма да изброявам поименно, че току виж пропусна някоя Simple Smile.
Много работа ми се събра напоследък и само успявам да вдигна по някое палче от време навреме...

# 1 876
  • София
Теди страхотна е чантата и като модел и като цвят,много моя.Със здраве и кеф да си я носиш!
Защо сега така ме вкрваш в размисли?!?
Агент честита да е щерката!Здраве и усмивки за нея!

# 1 877
Agent, да е жива и здрава малката Атентка Flowers BouquetBirthday
и едно цветенце за теб Flowers Hibiscus
Чудна е, я каква е цветна и доволна Heart
Устните са почти твоите
Водолеите са на друга планета мисля....

Бяхме на театър, тъжна работа - и преди трийсет години ме натъжи Нора на Ибсен, и сега, съвременния вариант също ме натъжи.

Папурче, ма не си слагай на сърце такива неща Simple Smile
Ти работиш нали? Не крадеш, не грабиш, изработваш ги тия пари.
Съфорумка разказваше как от много работа няма време да стане и отиде до ВЦ-то и почва да я боли корем, защото стиска. Ей - това са пет минути..... и тя няма тия пет минути от работа, или другата съфорумка която става сутрин в 5, всяка сутрин, и работи по 12 часа, и на 31.12 и на 1.1. е дежурна. И? На тия жени някой ще им брои чантите ли? Бе аре друм на всички завистници.
Хич не се впрягай

# 1 878
Юхуууу, минала метлата пак! 🤣

# 1 879
  • Берлин
Не се впрягам,Ал. Но е смешно. Някои от тези ник-ове се развяваха и тук. А и двойният стандарт е много дразнещ. Постовете тук по темата ВЪВ ВРЪЗКА с темата са изтрити. Направих си труда да погледна при "мислещите" - там си стоят. Та...

# 1 880
Би трябвало да мине и в темата за мислите според мен.
О, писали сме едновременно с Папурче, не е честно това.
Ами като няма там кой да докладва.

# 1 881
Не се впрягам,Ал. Но е смешно. Някои от тези ник-ове се развяваха и тук. А и двойният стандарт е много дразнещ. Постовете тук по темата ВЪВ ВРЪЗКА с темата са изтрити. Направих си труда да погледна при "мислещите" - там си стоят. Та...
Ми докладвай ги, или да го направя аз! 🤣

# 1 882
  • Берлин
Как се докладва? В дебрите на форума не ме бива много.

# 1 883
И там почистиха. Затова обичам модерацията в бг мама. Коректно запазиха елитарността на темата ни Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 00:16 от MagniМ

# 1 884
Дааааа, почистват хората, браво. В случая беше необходимо! Wink

# 1 885
Магни,  Mими и ти Папурче лягайтe да спите, че път ни чака - утре ще пътуваме, нали се уговорихме с Hermes.😁
Аз честно казано не ги харесвам много ама като казахте.

Цитат
Как се докладва? В дебрите на форума не ме бива много.
Папурче, в ляво долу  има един бутон с удивителна - от там се докладва. Натиска се, какво става по натам не знам, не съм го ползвала.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 00:45 от Sweta

# 1 886
Магни,  Mими и ти Папурче лягайтe да спите, че път ни чака - утре ще пътуваме, нали се уговорихме с Hermes.😁
Аз честно казано не ги харесвам много ама като казахте.
Лягам! Аз изядох два бонбона за утеха и вече мога да заспя! 🤣

# 1 887
Ще пътувам аз. В дебрите на малтийската митология. В рамките на седмица два пъти получавам грешни заглавия от един и същи местен издател. Та въпросната митология привлече вниманието ми и мисля вместо нова чанта да си я подаря. Луксозно издание с красиви илюстрации.
Лека и от мен, Прекрасни!

# 1 888
Пак не разбрах какво стана... Акоя е темата за мислите?

# 1 889
Начи сме елитарни Bowtie
Хубаво е това, означава че сме се превърнали в общност Heart
Без значение дали носим гащи от пет лева, от педесет или не носим Joy
btw, постоянно ми излизат реклами на Agent Provocateur, предполагам заради Агентката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт