Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 338
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 145
Точно. Извивките добавят чар на полата молив.

# 2 146
  • Burgas, Bulgaria
Теди, Мими и Gadamer, като кукли сте, момичета! Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:49 от kolevaangela

# 2 147
Мелания Тръмп редовно носи пола молив. Не на всеки отива, всеки сам решава харесва ли се или не!
И да тя определено изисква специфично оформени ханш и бедра и според мен, и талия си трябва!

Ето роклята, снимах я отблизо, за да видите десена и якичката!

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 10:14 от mimi.7299

# 2 148
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам ето тази пола, малко по-разчупена е, но не става за офис:

Тип молив не ми стоят на моята фигура, а и ме спъват.

# 2 149
Почти всичко си правя сама вкъщи,  а за боя и подстригване ходя в салон.

Теди, много е хубава Зарената, съчетала си я чудесно.
В сайта им е смотано снимана и не може да се види как е реално.

Малко свежи цветове чанти

Харесва ми роклята с якичката Heart Eyes
Днес се запалих и аз за рокля с бяла якичка, за лятото Nature High Brightness

# 2 150
Дика, много обичат този модел. Тамън две стари техни с якички онзи ден бракувах. Бяха ми супер любими! Wink Иначе материята е букле.
Гадамер разкошна пола, откъде е?
Забравих да кажа, че Теди със тази красива Зарена много добре и се връзва със стила и облеклото.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:16 от mimi.7299

# 2 151
Мен пък ме запалихте за гащеризон

Или

С нюд стилето и чантичка
За стимулиране на желанието за пешеходстване поръчах един екип и грейка, гъши пух за без пари

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:47 от macadamia

# 2 152
Маникюр и педикюр правя целогодишно в салон.
Цвят на краката слагам само летните месеци.
На ръцете отдавна съм само по гланц.
Процедури на лице правя редовно.
Косата я боядисвам веднъж месечно.

# 2 153
  • Пловдив
Пола молив може да стои толкова секси, колкото никоя къса пола не може да го постигне, разбира се изисква се хубава кройка и подходящи обувки. Всъщност последните са онова мъничко камъче, което може да “прецака” всяка дреха и фигура.

От известно време си правя и маникюра сама, преди това само педикюра, който поддържам винаги в перфектно състояние, без никакви почивки. За себе си го правя. Иначе нещо не ми е комфортно. Обезкосмяването също, прочетох 5-6 страници в темата за фотоепилаторите, пък на мен колко ми трябва и си купих, и се родих, и съжалявам, че не съм го купила преди години ами ползвах обикновен. Само за косата - фризьор и лицеви процедури - при специалист.

# 2 154
Аз ще направя лазерната след Лондон, първо на крака, от лятото натам и на бикини / още пазим шева от лапароскопията Wink/, трябвало да мине година.
Макадамия смятам, че гащеризон много ще ти отива...и Макадамия купих си четка за коса Макадамия. С вашата дълга коса напоследък ми се налага и да се реша! 🤣

Ал, е дала хубав пример...ето на Мелания полата молив стои добре, на дружата жена - не, или поне на мен не ми харесва!

# 2 155
Мими, аз имам един гребен с масло от макадамия.
Тази четка с такова масло ли е?

# 2 156
Мими, аз имам един гребен с масло от макадамия.
Тази четка с такова масло ли е?
Ми знам ли, сега ще чета описаниего, сресах се в Рибата, не ми скубеше, косата остана на вълни и я взех!

# 2 157
На педикюр ходя, но маникюр си правя в къщи, имам някаква фобия и не мога да стоя един час и някой да ми прави ръцете, това е единствената козметична процедура, която ме изнервя.

Grinning Изхвърлих всички четки, вече имам само една мъничка.

# 2 158
На педикюр ходя, но маникюр си правя в къщи, имам някаква фобия и не мога да стоя един час и някой да ми прави ръцете, това е единствената козметична процедура, която ме изнервя.
Зари, а мен да ми пипат ръцете много ми харесва, чак ме унася на сън. Нали знаете аз как ходя в салона - с пълен комплект прибори за маникюр и педикюр и ваната! Луда! 🤣

# 2 159
Мими, аз имам четка специално за къдравели и изобщо не скубе нито на мокра, нито на суха коса

https://www.notino.bg/tangle-teezer/thick-curly-chetka-za-kosa/p-11619585

Зари, моята маникюристка ми прави маникюра по 2-3 часа, добре, че ми е приятелка и има какво да си говорим 😀😀

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:33 от macadamia

Общи условия

Активация на акаунт