Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 838
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 15
По същият начин като в АУ.При връщане се възстановява и сумата за доставка.Една идея по-бавно става връщането и възстановяването в аутлета по моят опит.

# 16
Аеро, разсмя ме, благодаря ти. : ))

# 17
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Чакам 2-3 пратки основно с маратонки. Едни Газели бях пуснала - никога не съм носила такива, ще ги видим като дойдат.

# 18
Много приятна рокля, пада чудесно, стои добре. Елементът отпред на кръста (над корема) е чудесен акцент. Няма подплата, но заради цветовете не прозира (сигурно ви е писнало да ми четете коментарите за това пусто прозиране, но наистина ми е много важно да не ми свети бельото).
https://m.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/roklya-tessanne-20812384
Роклята на какви пари я взехте? Много е хубава.

# 19
С този код се изкуших и поръчах якето на ТХ от аутлета.
Как става връщането там ако се наложи, че ми е първа поръчка ?
И мен ме изкушиха Simple Smile Дано е хубаво якето, че с тези рециклирани материали вече си имам едно наум. Не знам, но имам усещането, че качеството с тези рециклирани спада…

# 20
За много години,живи и здрави!!!

Аз януари ще пасувам,ще чакам февруарските оферти. Предишните години февруари винаги имаше страшно много добри оферти.

Tommy Jeans e Tommy Hilfiger.

Някой питаше за газелите дали са кожа. Пише че са синтетика,но дали е така не знам.

Има хубави оферти на Ванс,взех 2 чифта имах код от рулетката 20% за Ванс.

Намалили са доста обувки. Hub и DC заслужават внимание на цените. Ако имате код от рулетката за обувки и ги лови,цената става повече от добра.

Имам едно питане за теглене на кeшбек?! До сега само по банков път теглех,но видях че има и опция за фешъндейс. Ваучер код ли мога да си купя?

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:22 от vlbs

# 21
  • BG
За много години!
Записвам се с оплакването, че от известно време насам предимно връщам, а все по-рядко задържам някоя поръчка.

# 22
Вчера от 5 върнах 3 😃 И отново - ако идват от международния склад са много по-добре опаковани, често и неотваряни, а от. “Върнати пратки” е компромисно доста често. Едната поръчка, която върнах беше риза, която миришеше странно и дори не бяха закопчани копчетата (имах усещането, че е носена).

# 23
  • София
Здравейте и за много години, момичета! Днес получих тези Samba
 (които на живо са много по-хубави, въпреки че дъщеря ми каза че са грозни, но аз съм инфлуенсната яко ). 
Та, след много чудене, нерене и сравняване за щастие съм си нацелила номера, обаче четох че много убивали отзад на ахилеса. И аз като че ли усетих там напрежение. Има ли някой с опит да каже.

# 24
  • гр. София
Много приятна рокля, пада чудесно, стои добре. Елементът отпред на кръста (над корема) е чудесен акцент. Няма подплата, но заради цветовете не прозира (сигурно ви е писнало да ми четете коментарите за това пусто прозиране, но наистина ми е много важно да не ми свети бельото).
https://m.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/roklya-tessanne-20812384
Роклята на какви пари я взехте? Много е хубава.

За 142 лв. я издебнах. Реших, че не ми се чака да видя дали ще я намалят повече.

# 25
Няма ли да пуснат скоро код…толкова дълго без код не сме били…

# 26
Ваканция след намаленията ....Joy

# 27
Включвам се в темата да следя. И аз се надявам на код, но Аеро каза, че за жалост май няма са има скоро . Този е валиден до 08.01 до 23:59 и явно след това може да се очаква нещо.

# 28
Blue`Sky, за какво ти е код, м? Какво си нямаш? Grinning

Наглеждайте си любимите. Днес по някое време явно е минало намаление основно и не кой знае колко значително на някои неща. Един пуловер на Манго поръчах преди малко, че и номер нагоре, че са ми взели размера. Влизам след 30 минути да проверя пак за размер. Няма намаление, няма дявол. A тази сутрин със сигурност нямаше. Отдавна ми е в любими и не са го мръдвали надолу дори със стотинка от месеци.

А относно вливането в новата фирма има резон това което Блу Скай каза. После се сетих за моя извинителен код, който не работеше, че бяха писали, че важи до 01.06.

Леми, смешно ти е, ама мен ми избяга така един шофьор с палтенцето, че се наложи пак да поръчвам Grinning
/Истината е, че вероятно пратката е била оставена в друга държава по погрешка/.

# 29
Права си AeroJ, имаше намаление, но вече ги няма. Аз също го установих преди малко като влязох в сайта!

Общи условия

Активация на акаунт