Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 882
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз с New Balance не се спогодих, пробвах различни модели, различни номера - ми не са моите. С малък крак съм (35-35.5) и всичките ми маратонки и кецове са от детската колекция, само че там взимам 36. Нямам представа на Скечърс дамските как са, дано тук съм уцелила номера Simple Smile
И аз така. New Balance поръчвах и връщах няколко пъти, не са моите, макар че на фасон някои модели много ми харесват. Нося предимно и основно Скечърс, много добре се спогодихме и като удобство, и като размери. Стъпалото ми е 22 см, от мрежестите взимам твърдо 35. Последните няколко модела кожени са ми 35.5, защото 35 леко теснее и ми създава дискомфорт. 35.5 ми идват една идея по-широчки, но се чувствам по-добре с тях.

# 1 636
Лоша Аеро 😃 Ама може ли в реала, по-евтино от АУ, сега остава и да се появи пак S и да му мисля 😉 За материалисти - не знам какво се има предвид, но имам същия модел в друг цвят, купуван пак от АУ, на почти два пъти по-ниска цена. Нали обсъждаме оферти и попадения.

# 1 637
Ще има намаления, много ясно, как ще правят стокооборот ако не пускат кукички.....

# 1 638
Нещо напоследък доста бавно възстановяват сумите. Имам пратка, която е пристигнала при тях преди 10 дни. Още нямам потвърждение на мейла за връщането, а след него в последно време чакам още няколко дни докато получа сумата. В понеделник получих мейл за връщане от средата на януари. Днес още нямам получена сума.

# 1 639
Аз целогодишно си уцелвам находки, вече зависи, дебнене трябва. Реално най-много се нуждая от сандали, а втора година не уцелвам ни зиме, ни лете точно сандали. Якета, дрехи, обувки, ботуши, и т н целогодишно може да се намерят, понякога извън голямо намаление

# 1 640
  • София
*Happy* Какъв тип сандали търсиш? Ноември и декември имаше страхотни намаления по всички сайтове. Аз като фенка на сандалите (и без да имам нужда от тях Joy) редовно следя цените. Остава ти още малко време, след месец няма да има вече на прилично цени (по мои наблюдения)
fcim На мен доста бързо ми ги възстановиха, от 22.01 получих сумите на 29ти.

# 1 641
Аз пък това лято гледах младежта, момичетата по-специално. Ама всичките бяха 1:1. Тениска, къси дънки и кецове. Никой не носи сандали. Който видя със сандали над 35 беше сякаш. Ама и там вече рядко ще кажеш.

# 1 642
Търся си сандали голям номер, скечърс, меррел и от този тип или много удобни по-елегантни Simple Smile затова не си намирам лесно. За мен сандала е много трудна обувка за изработка, да е удобен и красив Simple Smile защото често е доста оскъден материала. Иначе евтини има...

# 1 643
Не отговарят и на мейлите, водя си монолог от няколко дни.

# 1 644
  • София
Точно такива нося и аз. Миналата зима взех едни на The North face, много удобни и изглеждат супер. Ако видя нещо, ще ти кажа. Няма да ти кажа колко чифта сандали имам Joy
Търся си сандали голям номер, скечърс, меррел и от този тип или много удобни по-елегантни Simple Smile затова не си намирам лесно. За мен сандала е много трудна обувка за изработка, да е удобен и красив Simple Smile защото често е доста оскъден материала. Иначе евтини има...

# 1 645
Happy,
ако е за неелегантни веднага ти препоръчвам Джак Волфскин. Аз през година си купувам по един чифт.

# 1 646
Те мисля че нямат номер за мен, 27 см крак, 41 скечърс, 42 от останалите марки. Ще дебна да пробвам де. Сега нося едно яке Jack wolfskin и съм очарована

# 1 647
За хубави сандали и аз съм в търсене, последно едни Geox взех и пак не точно това което искам. Аеро, тази визия на младежта като за София ми звучи. Из морските градове не е точно така Simple Smile

# 1 648
Значи и аз като младежите, чакам 3 чифта кецове и маратонки. Реших да се запася, че скечърса нещо поскъпна .

# 1 649
  • София
Получих днес тези маратонки - https://www.aboutyou.bg/p/puma/niski-maratonki-mayze-6649586. Неудобно ходило, кожата убива на глезените, въпреки това ги чувствам плитки при ходене. Заминаха си обратно.

Общи условия

Активация на акаунт