Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Deutschland
В старите опаковки го ползвах редовно. Никога не съм се обривала от него, както и от всички други десетки видове Dove, които съм ползвала.
Освен това ухае невероятно.
Допълнение. Взех ароматното олио за коса на Тезори. Снимах нещата, които са нови. Шампоани, балсами, маски...

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 19:14 от Фрау С

# 286
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това е любимият ми душ-гел на Дав. Купувам го често и никога не съм имала проблеми при ползването му, а кожата ми е супер чувствителна и реактивна.

# 287
Аз много харесвам и лосиона за тяло от тази серия на Dove.
Фрау, дано ги заредят и при нас. Сподели, моля те дали аромата се задържа на косата. 💗

# 288
От тези балсами, които сте пуснали аз най-харесвам на Avene cold cream. Страхотни ми прави устните.
Момичета вижте кутията, която си поръчах и чакам с нетърпение. Тъкмо вече трябваше да си купувам околоочен спешно..
Марката я знам и е суперр, а за тези пари просто неможах да се спра.

Нямам търпение да я пратят

# 289
  • Варна
Брех, пак хубав талон ни очаква

# 290
  • Deutschland
Аз много харесвам и лосиона за тяло от тази серия на Dove.
Фрау, дано ги заредят и при нас. Сподели, моля те дали аромата се задържа на косата. 💗

Ще го тества дъщеря ми тази вечер. Нейното обоняние е по-развито от моето. Ще ви пиша, когато ми даде мнение. Бутилката е стъклена, а течността е водниста, не както обичайните олиа за коса, гъсти и мазни.

# 291
  • София
За устни, освен балсама на Nuxe, който много харесвам, ето този също има много добро и бързо действие: https://shop.lillydrogerie.bg/ustni-10g

Взех го, задържа се цяла нощ върху устните ми, което всъщност е и проблемът при изсушаването и мазането с друго. Дори вазелинът някак ми се хлъзга, а този има подобна консистенция като на Nuxe.
Благодаря за препоръката, ще прегледам и друго продукти на марката, досега съм я подминавала.

Подарявам си талона от днешния DM Live за продукти на DM Bio. Някой ако иска, да ми пише.

# 292
  • Пловдив
Може ли препоръка за дневен крем с фактор? Със смесена кожа съм, 40 +.

# 293
Арома Лабора с алое вера

# 294
Аз съм хвърлила око на този дневен крем на Микса SPF 50:

# 295
  • Пловдив
Арома Лабора с алое вера
няма го в Лили.

# 296
Има го в дм, в ремедиум, преди се продаваше и в кауфланд. Доста е популярен и повечето магазини го зареждат, учудена съм, че е изчезнал от лили.

# 297
  • Deutschland
Пореден отчаян опит за борба със сухи ръце. Днес и утре съм свободна и обикалям магазини. Намерих o'keefers на смешна цена, а са доста скъпи в дрогериите. Без аромат е, това е минус за мен. По надолу ще кача снимка да видите ужасната ми ръка с бели линии, все едно съм бъркала вар.

# 298
  • София
Има еднократен талон за 15% на всичко.

# 299
Заради новия дм в бургас или за цялата страна?

Общи условия

Активация на акаунт