Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Най- обикновеният вазелин не помага ли. На детето ръцете понякога стават ужасно зле, въпреки че тук реално студ няма. Зимата обаче й изсъхват много и се напукват. Само с вазелин успява да ги оправи бързо.

# 316
  • София
Купих си този вазелин. Не мога да го понасям на кожата си, толкова ме дразни мазнотата му. Но пък ми помага много като се изгоря на печката, а аз го правя редовно. И балсамът им за устни не мога да търпя, а дъщеря ми е влюбена в него.

# 317
  • Пловдив
За Лили онлайн: От 24 до 26 януари ти доставяме безплатно всяка поръчка над 20 лв.

# 318
Еее, супер! Ще си поръчам продуктите на Микса и лакове на Аура, които съм харесала.

# 319
  • Deutschland
Купих си този вазелин. Не мога да го понасям на кожата си, толкова ме дразни мазнотата му. Но пък ми помага много като се изгоря на печката, а аз го правя редовно. И балсамът им за устни не мога да търпя, а дъщеря ми е влюбена в него.

У нас има няколко вида балсам за устни на Vaseline. Моят е с *какаово масло, много ми харесва, но моите устни направо го изяждат. След 10 минути няма никой. Иначе омекотява много сухите устни.

# 320
  • София
Аз имам на Вазелин в металните кутйки с Алое и Роза, много са хубави! Чудесна хидратация!.

# 321
  • София
У нас има няколко вида балсам за устни на Vaseline. Моят е с *какаово масло, много ми харесва, но моите устни направо го изяждат. След 10 минути няма никой. Иначе омекотява много сухите устни.
А аз го трия и той пак седи. Не казвам в никакъв случай, че е лош, просто аз ужасно мразя усещането му. Дъщеря ми ползва за устни този, който е оригинал и устните й стават страхотни.

# 322
  • София
За Лили онлайн: От 24 до 26 януари ти доставяме безплатно всяка поръчка над 20 лв.
Че поръчките до boxnow не са ли безплатни така или иначе? Аз май съм поръчвала и идва в близката бензиностанция или метростанция. Не се редя по опашки, допада ми.

Тези ли?
https://366.bg/uploads/product-image/image/original/00000050064861_C1N1.webp

Аз засега закрепих положението с този на VZK, който съфорумката препоръча, но мисля да пробвам и един набелязан на хигитест с прополис.

# 323
2 лева струват доставките от Лили до Box now.

# 324
От есента, мисля, не са безплатни вече до Box now. Май е 2 лв. доставката.

# 325
  • София
Да, сега погледнах, явно съм поръчвала по- отдавна. Няма начин да съм платила доставка, защото поръчвах крема на Оржена и беше намален с 2 лв. Bowtie

# 326
По едно време беше голяма зарибявка, хем безплатна доставка, хем разни подаръци слагаха към поръчката. Smile

# 327
Здравейте,
Бихте ли препоръчали нещо ефикасно при подпухнали очи?

# 328
Пореден отчаян опит за борба със сухи ръце. Днес и утре съм свободна и обикалям магазини. Намерих o'keefers на смешна цена, а са доста скъпи в дрогериите. Без аромат е, това е минус за мен. По надолу ще кача снимка да видите ужасната ми ръка с бели линии, все едно съм бъркала вар.

Сподели мнение, като го тестваш✌️ Аз отдавна го заглеждам, но в магазините около мен излиза към 20 лв и затова му се чудя толкова....

# 329
Момичета, от кой ексфолиант/пилинг за лице за суха и чувствителна кожа сте доволни? (от ДМ)
Загледала съм този.

Общи условия

Активация на акаунт