Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, взех си този крем за лице със SPF 50 на марката Frudia. Марката е корейска, ползвала съм и други продукти от нея, и ми харесаха. Кремът взех за 14-15 лева от намаление в Мейкъп.бг
Обикновено купувам Biotrade pure skin, но реших да заложа на нещо по-бюджетно.

Ползвам слънцезащитния гел  на марката от близо година.Много съм доволна.В Дъглас са почти винаги намаление между 12 и 15 лева.

# 436
  • Deutschland
Бубанка, не е ли от тази серия hair biology маската? Аз съм много доволна от тази

# 437
  • Пловдив
Имаше назад снимка на маската Пантен. Друга е.

# 438
  • София
Да, ама не на Бубанка, а на друга потребителка. Може да са 2 различни маски

# 439

моята е тази, цветът е много по-наситено синьо-зелено и е купена от магазин за паралелен внос
https://chistdom.com/bg/p/11118-balsami-pantene-pantene-hair-bio … sam-za-kosa-160ml
бих взела всички продукти от серията, но в бг изобщо ги няма

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 17:01 от bubanka

# 440
С една поръчка от barecare си поръчах ампули на серуми без отмиване за проба. С естествено къдрава, изрусена коса съм, можете да си представите колко е суха... Само маска трудно прави нещо. Винаги слагам нещо без отмиване след миене на косата. Та покрай тази поръчка, открих това нещо и съм много доволна от ефекта. С копринени протеини е. По 4-5 дни косата с едно намачкване с мокри ръце застава идеално.
https://makeup.bg/product/630292/

# 441
Джанис, за каква кожа е?
Пише, че е за чувствителна кожа и за всеки тип кожа.

# 442
Момичета в ДМ се появи популярната корейска нощна маска с колаген. Гледам я от поне 2 месеца и навсякъде е минимум 13-14 лева, докато в ДМ цената е много добра само 10 лева. Особено след като не се налага да се плаща доставка или да се чака от чужбина. Още докато бях в магазина 5 от 6 жени я бяха взели. Добре че отидох рано, че със сигурност са ги разграбили докато отида на касата 😂
Нямам търпение да я пробвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 22:43 от Lale_Lili

# 443
  • Варна

моята е тази, цветът е много по-наситено синьо-зелено и е купена от магазин за паралелен внос
https://chistdom.com/bg/p/11118-balsami-pantene-pantene-hair-bio … sam-za-kosa-160ml
бих взела всички продукти от серията, но в бг изобщо ги няма

Скрит текст:

Менопауза ли е изписано на опаковката?

# 444
  • Deutschland
Да, така пише.
В немския ДМ не знам дали още ги предлагат. Аз купувам маската, която показах от магазин за паралелен внос в Германия.

# 445
Моята от същата серия ли е?  Още не съм я ползвала.     

# 446
  • Deutschland
Да. Като на Бубанка нейната, само че надписите на твоята са на немски.

# 447
Здравейте! Записвам се при вас с първите ( не се шегувам ) си покупки на Balea.

Изключително съм доволна от всичко без спрея за къдрици, както и очаквах, нищо не стана, но моята коса не задържа къдрици.
Последните 2-3 г ползвах професионални продукти за коса, но направих рязък завой с шампоан и балсам на Balea. Много ми харесват и ще експериментирам още с марката.
Влюбих се в крема за пети с урея, ефекта при мен беше поразителен. В последно време много ми се изсушава кожата на петите, с това кремче за 2,35 лв. реших проблема.
Относно продуктите на Cien, които коментирате - пробвала съм единствено маската в арган; лятото ми се беше поизсушила косата в следвите употреба на шампоан за растеж; ползвах хидратираща маска на Lakme с арган и после лидълската маска - по мое мнение не отстъпва по нищо на професионалната такава. Имам едно приложение, с което проверявам състава на продуктите и според него е доста добра също.

# 448
Сладкодъвка, препоръчвам ти и серията Glossy long на Balea Profi, купувам за пореден път от балсама. Според мен продуктите на Балеа Профи са по-хубави от тези на Garnier, Elseve и Gliss, а цените им са на половина на тези на посочените марки.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:58 от Janice_

# 449
  • София
На Balea съм пробвала само ДПШ и е наистина върховен - измива без да пресушава и косата ми  издържа доста време без да се омазнява (макар че аз така или иначе си я мия през ден). Ползвам го обаче през седмица.
Днес си взех нощния серум, който се препоръчва тук и след няколко дни ще дам отзив. Simple Smile)
От другите им продукти харесвам дезодорантите и може би вече години само тях използвам - за цената си просто нямат аналог. Пяната за бръснене също е много добра. От останалите неща не съм впечатлена (душгеловете и лосионите за тяло за мен не са добри - миришат добре, но дотам).
П.П Утре ще мина да се заредя с аргановата маска, че като знам каква *сила* има БГмама, ще свърши навсякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 21:53 от ShokolaDkaa

Общи условия

Активация на акаунт