Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Deutschland
За пореден път не съжалявам, че купих Пантен hydra glow серията. Косата ми е супер хидратирана.

# 661
  • София
За пореден път не съжалявам, че купих Пантен hydra glow серията. Косата ми е супер хидратирана.
Фрау,бъркам ли или беше препоръчала някаква маска или олио за коса от ДМ,които ги няма в Бг.?

# 662
  • Deutschland
На Тезори д'ориенте олиото. Маските, шампоаните и балсамите им не съм тествала, но олиото е страхотно. В ДМ до нас все още има по някоя бройка. Ти писа Берлин, със сигурност ще го намериш.

# 663
  • София
Може ли снимка? 🌸

# 664
  • Deutschland
От тази серия е олиото.
Ще кача още една снимка на преса за коса, която купих одеве в миг на упомрачение, а и имах среща, която много ме ядоса. Беше намалена на 14,99 € и нали Ревлон, портмонето ми само се отвори. Ако някоя от вас я има, моля за мнение.

# 665
Здравейте момичета,
споделете какви Ексфолиращи маски за крака са най-ефективни?

# 666
Фрау, честита да ти е! Ползвай си я със здраве, изглежда много фенси в червено. Purple Heart

Мелани, аз съм използвала само ексфолиращи чорапи, които вътре са с течност. Не знам дали има някакви маски за крака, които да действат по същия начин. Купувам от Алиекспрес или ето тези от Балеа. Знам, че има и на Виктория бюти. Бях подарила на баба ми и тя остана доволна, но нямам лични впечатления.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-eksfolirashti-chorapi-p4058172582592.html

# 667
  • София
Намален в Софармаси

# 668
Момичета, доволни ли сте от този гел? Една немска дерматоложка, която следвам в инстаграм го е препоръчала:

# 669
Бих пробвала олиото на Тезори, харесвам им нещата. В Германия често съм виждала продуктите за тяло и в ТК Макс.
От този гел на Балеа имал травъл сайз опаковка, харесва ми повече от другия, който беше с алое ако не се лъжа.

# 670
Janice_ ,аз съм го ползвала и честно казано ми хареса страшно много.
Не изсушава ,измива добре ,нежен е към кожата. След измиване кожата е мека и гладка. Но мисля ,че няма голяма разфасовка. Ако бъркам ми кажете.
Задължително ,ще си накупя от него.

# 671
Това е много хубаво. По-мека кожа не съм имала. 😍

# 672
От къде го купи?

# 673
# 674
  • София
Фрау, колко струва олиото в ДМ-а?

Общи условия

Активация на акаунт